• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine kv

H.z Muhammed s.a.s " annesini hanımın dan bir fazla tutan, hanımıni da annesinden bir fazla Tutanin vay haline" ama bizim erkeklerinin malesef yapamiyorlar arayı bulamiyorlar.gorumcene dugununuzu yapmak istiyorsa yapsın esin ama senin masindan 5 kuruş dahi verme derim.
İste ben de hep soyluyorum adil olmasini o ev kredisini oduyor gorumcem buz evi oderken evlenmeye kalkarsa bana girecek dugun masrfi

Eşim normalde iyi bir insandır önermesini bu analı oğullu konularda çok okumaya başladım. hanımlar eşleriniz anneleri ile karıları arasında köprüyü sağlıklı bir şekilde kuramıyorsa insan olarak iyi olması koca olarak iyi olduğunu göstermez. hatta direk kötü koca olduğunu gösterir.
hele de evlendikten sonra anaları kıymete biniyorsa daha da beter..
bu sebeple o kocalar anaları ile karıları arasında dengeyi bulamıyorsa buldurmanız gerekir.
gelinlerin kvler ile yüzgöz olması tartışmalar yaşamaları çok çirkin. herkes kendi ailesine çeki düzen vermeli. kocanı bu bağlamda sağlam bi sarsman gerekiyor.
Gercekten cok dogru bir tespit niye gelin kaynanayla yuz goz alsin yeri geldiginde erkek ikisini de dur diyebilmeli ki ikisi de birbirine saygisini korusun

Sen kvne değil eşine bak onu yola getirmen lazım. Geri adım atma ailesine karşı doğru bildiğin neyse onu yapmaya devam et seni ezmeye çalışıyorlar belli ki pısırık herşeye susan kabul eden birini istiyorlar sakın kendinden taviz veripte onlara yolu açma.
Evet kendi kardeslerini koyden ev hanimi kizlar almislar istedikleri gibi yobetiyorlar beni de oyle yapmaya calisiyor

Gecen biz bosansak ben ailemle yasayamam rahatima duskunumdur annemin cenesini cekemem diyor ee neden bana cektiriyorsun o zaman dedim.Ben sana haksizsin demedim suscaksin dedim dedi.

De ki: E sen de susarsın o zaman. Boşanırsak ben ailenden kurtulmuş, sen de onlara hepten maruz kalmış olacaksın. Sabrımı zorlama çünkü boşanırsak avantajlı çıkan ben olacağım.

Hepimiz zor şartlarda okuduk zor şartlarda iş sahibi olalım ailemize bir iğnemiz nasip olmasın , babamızın bizi okutmak için akşama kadar simit ayranla durduğu günleri unutalım, anamızın harçlığı 5 kuruş fazla olsun diye ekmek almayıp hergün hamur yoğurup çörek ettiği günleri unutalım emeklerimizi başkalarına yedirelim oldu başka, kendi adıma konuşuyorum aynı durum bende de var KB 50 bin tlye arsa almıştı borcunu eşim ödemişti resmen kandırmıştı bizi o kadar zoruma gitmiştiki hasta babama bile bişey alamıştım kardesşime 30 TL gönderemediğim Günlerim sabaha kadar agladığım zamanlarım çok olmuştu KB keyfini sürerken ben dağın basında tek göz odada süründüm elinde o gündem sonra hiç bişey diyememişti bana beni babam milletin borcusunun sıkıntısı nı çek diye okutmadı Allah ıslah etsin böylelerini kazandığımdam beş kuruş sakın verme el yiyene kadar ailen yesin sakın kazandığını yedirme.
Senin adina gercekten cok uzuldum bari arsayi sizin ustunuze yapsaydi benm babam da cok zor sartlarda okuttu iki iste calisti gunde 13 saat calisiyordu o gunleri hatirladikca simdi onlara hicbir sey yapamayip ele yedirmek agrima gidiyor

Önceki konunuzu okuduğumda ben olsam kimse yokken kaynanamın gözünün önünde 40 lirayı yırtar kalp krizi geçirtirdim diye düşünmüştüm. Kocanızla kavga etmeyin. Kaynana ile yalnız kaldığınız zaman maaşımı artık eşime vermeyeceğim. Bütçeleri ayırdık deyin. İnme insin.

Senin adina gercekten cok uzuldum bari arsayi sizin ustunuze yapsaydi benm babam da cok zor sartlarda okuttu iki iste calisti gunde 13 saat calisiyordu o gunleri hatirladikca simdi onlara hicbir sey yapamayip ele yedirmek agrima gidiyor
Aynen canım benimde o çok zoruma gidiyor işte :( güya arsayı düğünden sonra satıp borcumuzu ödeyecektik sonra vermedi bize :( benim bütün birikimin gitti zaten dımdızlak ortada kaldık , yapma canım sakın kazancını yedirme görümcen evlenmek istiyorsa gitsin çalışsın sana mı güvendiler

Ne guzel siz sakince cevap verebiliyorsunuz ben onu yapamiyorum iste bakiyorum esimin de arkamda durdugu yok aciyorum agzimi demek ki sadece bizimkilerde yokmus

Belli bir zaman sonra arsız olmayı biraz da takmamayı öğreniyorsun canım.İşte o zaman sende mutlu oluyorsun onlar da bir sakinleşiyor arada tabi :D

Back
X