Esimin sabahtan beri telefonuna ulasamiyorum geri donup beni aramiyor bile

Bence haksiz duruma dusmek istemiyorsaniz gayet dakon bir sekilde soyleyin. Hem sizi kirdigini ifade etmis olursunuz hem de aranizi bozmamis olursunuz. Ailenize her ne kadar yansitmasaniz da onlar hisseder. Hoc degilse onlarin yanindan mutlu ayrilin bosverin gitsin.

Bence haksiz duruma dusmek istemiyorsaniz gayet dakon bir sekilde soyleyin. Hem sizi kirdigini ifade etmis olursunuz hem de aranizi bozmamis olursunuz. Ailenize her ne kadar yansitmasaniz da onlar hisseder. Hoc degilse onlarin yanindan mutlu ayrilin bosverin gitsin.

Bisverdim hic konusacak halim yoktu zaten, ablani aradin beni niye arayamadin sabahtan beri dedim, oda acikkadi sozde bilmem ne. Olay cikarmadim ilk defa sasirmistir

Telefonunuzu kapatin. Ailenizden sizi ararsa da su anda musait olmadiginizi,yarin uygun bir zamanda kendisini arayacaginizi soyletin ailenizden birine. Bir ara da ayni seyleri mesaj atarsiniz. Sanirim anlar ustun zekali esiniz :KK66:
+1
Eşim gece 24:00 te geliyor eve.gerçekten çok yoğun biliyorum
Tek başıma iki çocuklayım biri engelli diğeri 2 yaşında huysuz bu ara
Kapatıcam telimi gece aramayacaksın nasılsa dedim yazık 10 saniyede olsa arıyor şimdi
Heyheyli anımdı geçti ama bozuntuya vermedim:KK53:
Dünyanın binbir türlü hali var Allah korusun anlıyorum sizi konu sahibi

+1
Eşim gece 24:00 te geliyor eve.gerçekten çok yoğun biliyorum
Tek başıma iki çocuklayım biri engelli diğeri 2 yaşında huysuz bu ara
Kapatıcam telimi gece aramayacaksın nasılsa dedim yazık 10 saniyede olsa arıyor şimdi
Heyheyli anımdı geçti ama bozuntuya vermedim:KK53:
Dünyanın binbir türlü hali var Allah korusun anlıyorum sizi konu sahibi

Allah kolaylik versin size de.
Esim normalde arar sorar ama iki gun annesini gorsun fabrika ayarlarina geri donuyo hemen :) bugunde onlari arayip beni aramamasi ondan ama hicc halim yoktu olay cikaramadim.

Allah kolaylik versin size de.
Esim normalde arar sorar ama iki gun annesini gorsun fabrika ayarlarina geri donuyo hemen :) bugunde onlari arayip beni aramamasi ondan ama hicc halim yoktu olay cikaramadim.
Normalde ilgiliyse arıyorsa dert etmeyin.
Bazen eşlerin kısa ayrı olmaları ilişkinin nefes alması için iyi olabilir
Merak ettim seni endişelendim bi Daha beni meraklandırma deyin azcık cilveyle şok olsun iyice:KK45:

Back
X