• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ailesi yuvami yikmaya calisiyor

Birde şunu söyleyeyim
Bende senin gibiyim evlilik birliği içerisinde suçu hep ailesinde arardım
Sonra boşanma davası açıldığı da o ortamdan uzqklaştığımda daha net daha berrak gormeye başladım
Anladımki bunların hepsini yapan Benim eşimdi
O haber götürdü getirdi, o aileleri aradı
Yani suç onu. Ve kişiliği oturmamıştı
Demek o ki suçu kocanda ara çünkü o aynı tuttu onlara

Oğlum senin evin yok mu? Git evinde yesene yemeğini demeyen görümceyi, görmeyim ömrümce!!
Haha canim cok guldum. Evet bende bu insanligi beklerdim kendisinden. Tam olarak bunu. Ama insanlik ogretilmiyor. Allah herkese kendi kalbinin ekmegini yedirsin

Birde şunu söyleyeyim
Bende senin gibiyim evlilik birliği içerisinde suçu hep ailesinde arardım
Sonra boşanma davası açıldığı da o ortamdan uzqklaştığımda daha net daha berrak gormeye başladım
Anladımki bunların hepsini yapan Benim eşimdi
O haber götürdü getirdi, o aileleri aradı
Yani suç onu. Ve kişiliği oturmamıştı
Demek o ki suçu kocanda ara çünkü o aynı tuttu onlara
Evet elbette esim sucsuz degil zaten ama telefonuna bakiyorum o aramamis 5 defa ablasi aramis. Hani zorluyorlar onu. Mesela esim ozur diliyo ki kolay kolay ozur dilemez. Ara duzelince gorumcem hemen benimle iyi olmaya caliaiyo. Esim bana sunu da dedi. Seni uzduklerinde cevap ver. Kendini savun. Sanane bile.diyebilirsin. ezdirme kendini dedi. Ama orta noktayi buluyo o. Oysa gorumcem iftira atip inandiriyo

Ya bana gonderttirme aimdi hepsini. Isim isim yazarim cikar burda soyler hepsi. Evli bile.degilain. doat hayati yasiyosun. Dertlerini yaziyosun millete aonra insanlara hakaret ediyosun. Bana yazma. Senden bi fikir beklemiyorum
Ne diyorsun sen be? Gönder bakayım hepsini, isim isim yaz ama buraya yaz. Sen beni başka bir üyeyle karıştırdın bence. Bu hakaretlerini savcılığa vereceğim direk. Gör bakalım gününü!

Insallah sen boyle bi adama denk gelirsen bosanirsjn o zaman ne diyim. Cok basit konusuyosunuz. Bir cok.insandan hamdolsun iyi yonleri var. Beni uzen yonleri de var. Ben bunlar konusunda yardim istedim. Ama sizin zihniyetten degil.

Yok canım ya ben de evliyim. Her türlü ailesine beni savunabilecek biriyle evlendim. Aksi olsa bir dakika düşünmem hayatta benden önemli bişey yok çünkü.
Yardım istiyosan gerçekleri duymayı hazmedeceksin.

Ya bana gonderttirme aimdi hepsini. Isim isim yazarim cikar burda soyler hepsi. Evli bile.degilain. doat hayati yasiyosun. Dertlerini yaziyosun millete aonra insanlara hakaret ediyosun. Bana yazma. Senden bi fikir beklemiyorum
Ben de eşinde sorun olmadığını şu mesajından sonra anladım :KK49:

Ya bi de ben anlamıyorum kültürel olarak iyi bir ailenin yetiştirdiği bir kadın nasıl oluyor da “iyi erkek mi var, daha iyisini mi bulcam, herkes öyle, erkekler böyle zaten” diyebiliyor?!
Ya gercekten bunu ciddi soyluyorum. Dusunduklerimi dile getirdim ama ne kadar cok hain var icinizde iziniz kurt kayniyor be yemin ederim. Beni ne tnirsiniz ben sizi ne tanirim. Bi problemimi soyledim. Sacma sapan.yorumlar. yoruldum ya. Bunun kulturle ne ilgisi var. Ben cabuk bosanma taraftari degilim. Bundan bahsettim. Hemen bosanmak istemiyorum. Bu neden bu kadar rahatsiz etti sizi ya. Sanirim siz bosanmissiniz. Olabilir ben duzeltme taraftariyim. Cunku terapiate gittik ve terapist esimin duzelmeyecek hatalar ypmadigini ogrenecegini soyledi. Ben bosanmayi duaunmuyorum arkadaslar. Neden bu kadar tepki ya. Anlamadim. Duzeltiyorum ben evliligimi. Sadece su 3. Kisi sorununda yardim iatedim. Lutfen istemeyen yzmasin

Özetle
Ailecek sorunlular..
Eşin iyi biri olabilir ama her iyi insan evliliğin sorumluluklarını aile içindeki dengeyi kurabilir diye birşey yok..
Düzelir sabret demeyi çok isterdim fakat bence zor görünüyor yol yakınken başının çaresine bak canım

Ne diyorsun sen be? Gönder bakayım hepsini, isim isim yaz ama buraya yaz. Sen beni başka bir üyeyle karıştırdın bence. Bu hakaretlerini savcılığa vereceğim direk. Gör bakalım gününü!
Ver canim. Bekliyorum. Yanliz bu konu hakkinda cok fazla hakaret ettiniz. bu konumu siliyorum. Profilim duruyor. Savciliga muhakkak ver tamam mi. Cunku bende vericem. Emin ol

Sevgili hanimlar konu sahibinin ustune gidilmesinin manasi yok anladgm kadariyla seviyo ayrilmak istemiyo bizde evliligini kurtarabilecek fikirler verelim oldu oldu olmadi zaten bosanir kurtarmak istio kadin ondan ters tepki verebiliyo

Ya allah aşkına bırak şunu. Kocişinin beş para etmezliğini kabullenemedi yazık. Milletin aile hayatına laf ediyor hırsından.

Ya gercekten bunu ciddi soyluyorum. Dusunduklerimi dile getirdim ama ne kadar cok hain var icinizde iziniz kurt kayniyor be yemin ederim. Beni ne tnirsiniz ben sizi ne tanirim. Bi problemimi soyledim. Sacma sapan.yorumlar. yoruldum ya. Bunun kulturle ne ilgisi var. Ben cabuk bosanma taraftari degilim. Bundan bahsettim. Hemen bosanmak istemiyorum. Bu neden bu kadar rahatsiz etti sizi ya. Sanirim siz bosanmissiniz. Olabilir ben duzeltme taraftariyim. Cunku terapiate gittik ve terapist esimin duzelmeyecek hatalar ypmadigini ogrenecegini soyledi. Ben bosanmayi duaunmuyorum arkadaslar. Neden bu kadar tepki ya. Anlamadim. Duzeltiyorum ben evliligimi. Sadece su 3. Kisi sorununda yardim iatedim. Lutfen istemeyen yzmasin
Yo ben boşanmadım uzun yıllardır saygı sevgi içerisinde bir evliliğim var ve yetiştiğim kültürde de “erkektir yapar, evlilik kimin düzgün ki” gibi ataerkil bir düşünce yoktu. Eşimde de yok.
Biz sizi tanımıyoruz doğru ama siz de ne yazdığınızın farkında mı değilsiniz?
Bana köpek muamelesi bile yapmayan bir adamla ne işim olur? Suratınıza bile bakmıyormuş! Zorunuza gitmiyor mu?
Ha tabi boşanın demiyorum size zira çeken ben değilim ama kendinize değer verin. Hayat çok kısa ve şu kısa hayatta sizin de her gününüzü aşkla geçirmeye hakkınız var bence ;)

Hayir ben problemi anlattim. Bosanmayi dusunmuyorum diyince anlamadim neden bu hakaretler gercekten. Esi yarisi basladi. Sidik yaristiri gibi. Cok ayip seyler bunlar. Ben bosanmayi duaunmuyorum. Duzeltecegimi biliyorum ama yardim iatedim. Direkt olarak bosanmiyorsan en soylesin boylesin. Anlamadim neyin kini bu

Yo ben boşanmadım uzun yıllardır saygı sevgi içerisinde bir evliliğim var ve yetiştiğim kültürde de “erkektir yapar, evlilik kimin düzgün ki” gibi ataerkil bir düşünce yoktu. Eşimde de yok.
Biz sizi tanımıyoruz doğru ama siz de ne yazdığınızın farkında mı değilsiniz?
Bana köpek muamelesi bile yapmayan bir adamla ne işim olur? Suratınıza bile bakmıyormuş! Zorunuza gitmiyor mu?
Ha tabi boşanın demiyorum size zira çeken ben değilim ama kendinize değer verin. Hayat çok kısa ve şu kısa hayatta sizin de her gününüzü aşkla geçirmeye hakkınız var bence :KK66:
Erkektir yapar kulturune sahip degilim ben. Oyle birsey de soylemedim. Erkeklerin genel.tavrindan bahsettim. Her neyse

Yok anladim. Sizin gibi biriyle evli kalan bir adamdan daha kaliteli oldugu ortada. Sagolun kizlar.

Adam senib dedikodunu yapıyor en özelini anlatıyor ablasına. Senin yüzüne bakmıyor ilgilenmiyoe haftada bir sevişiyor. Biz de burda hemcinsimize değer verip çekme boşan diyoruz suçlu oluyoruz, hakaret yiyoruz. Ya ne istiyosanız onu yapın. Mutluluklar kaliteli eşinizle.

Erkektir yapar kulturune sahip degilim ben. Oyle birsey de soylemedim. Erkeklerin genel.tavrindan bahsettim. Her neyse
Hayır öyle dedin. Bak ben her kadının mutlu olmasını isterim çünkü gerçekten aşk çok güzel bir şey.
Sevdiğiniz adam tarafından değer görmek, sevilmek, merak edilmek, kocanızın size toz kondurmaması, sizin için herkesi karşısına alabilmesi ve o cesarette olması çok güzel bir duygu. Ve her kadının bunu tatmasını isterim ki gelecek nesiller de aşkla büyüyen sağlıklı bireyler olsun.
Eşiniz size 9 ayda bunu yapıyorsa 9 yılda ne yapar? Bir bakın bakalım 10 yıl sonra mı ayrılmak kolay olur yoksa şimdi ayrılıp mutlu olmak mı?
Bakın ben yine ayrılın demiyorum ama yarın her şey için çok geç olabilir. Keşke dememek için iyi ölçün tartın.
Eve bakıyor çalışıyor diyorsunuz da hayvanlar da avlanıyor evine eşine aş getiriyor. Bu doğal bir döngü.

Back
X