• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve ailesi

Aynen oyle cnm o annesiymis saygı gostercekmissin karısamazmısın peki sen nesin sende eşisin..o halde onlarda sana saygı gostermek zorundalarr.onca lafsöylerler sonra bide saygı beklerler en güzeli gercekten uzak oturmak zirt pirt gorusmemek
Karşılıklı laf dalaşı olmadı kavga falan herşeyi koparan bunlarda değil zaten benim yaptığım bir kahve ayrılmamız için sebep oldu onlara gerçekten hiç böyle şeyler görmedim ben bizimde gelinimiz var hiçbir tatsızlık yaşamadık etsem bulsam derim tamam ama bunun adı artık imtihan?

bak canım. kapıya geldiğinde kapıyı açmayacaksın. sonradan niye açmadın deyince tuvaletteydim diyeceksin. yine gelecek yine açmayacaksın. bu seferde televizyon sesi açıktı duymamışım diyeceksin. sonra üçüncü kez gelecek açmayacaksın. ben markete geldiğimde gelmişsin diyeceksin. artık eşşek değil ya gelmez. kocanda görüşürse görüşsün boşver. yeterki senle muhattap olmasın.
Cok mantıklı iyi geldi bu söylediklerin :KK9:ama sadece sunu anlamak cok zor bana bu kadar yüklrnen kv me esimin biraz kızmasi gerekmez mi esime haksizlik ediyor annemde olsa yuvamı yıkiyor cok karistirmayim haa evine gidip gelelim 3 5 günde bir der normal ama hergün ne halt var konuscak yahu

Karşılıklı laf dalaşı olmadı kavga falan herşeyi koparan bunlarda değil zaten benim yaptığım bir kahve ayrılmamız için sebep oldu onlara gerçekten hiç böyle şeyler görmedim ben bizimde gelinimiz var hiçbir tatsızlık yaşamadık etsem bulsam derim tamam ama bunun adı artık imtihan?
Sudan bir sebepp yani yazik günahtır bende cevremde hic benim esimin ailesi gibi bir aile gormedigim icin cok garip geliyor . Benimde abim var esi var ama aramız muhtesem. Ama hic sıkmadık hic iliskilerine mudahalede bulunmadik hic yargılamadık haftada bir aradık sorduk onlarda haftada bir ziyarete geldiler herkezin kendi hayatı sonuçta.

Cok mantıklı iyi geldi bu söylediklerin :KK9:ama sadece sunu anlamak cok zor bana bu kadar yüklrnen kv me esimin biraz kızmasi gerekmez mi esime haksizlik ediyor annemde olsa yuvamı yıkiyor cok karistirmayim haa evine gidip gelelim 3 5 günde bir der normal ama hergün ne halt var konuscak yahu
benim eşimde seninkiyle aynı. annesi şeytanın dünya şubesi müdürü. hala bana "annem sana ne yaptıki" der. o yüzden eşinden birşey bekleme. görsede görmezden gelir, duysada duymazdan gelir. hiçbir zaman annesinin şeytanlığını kabul etmezler. o yüzden kendi başının çaresine bakacaksın.

annesinden kopması beklenemez bir de adamın açısından bak her gün konuştuğun annene beni sık sık arama nasıl dersin hani tamam evime daha az uğra karımla vakit geçirmeyim dersin eyvallahta beni aramada fazla oluyor hem sorun eşinizin annesiyle konuşması mı yoksa annesinin sizin dedikodunuzu eşinize yapması mı arada çok ince çizgi var ve erkeler bu ince çizgiyi görecek gözlere sahip değiller sizin göstermeniz geren bu ince çizgiydi benim açımdan :)

Sudan bir sebepp yani yazik günahtır bende cevremde hic benim esimin ailesi gibi bir aile gormedigim icin cok garip geliyor . Benimde abim var esi var ama aramız muhtesem. Ama hic sıkmadık hic iliskilerine mudahalede bulunmadik hic yargılamadık haftada bir aradık sorduk onlarda haftada bir ziyarete geldiler herkezin kendi hayatı sonuçta.
İmtihanımız bu bizim Allah mutluluk huzur versin eşinle sana kına günü bile eşimi reddetmişler düğün günü olur böyle şeyler demişler eşime artık ne demişlerse onun parada pulda gözü olsa bu maaşla evlenir miydi benimle demiş ailem için ne yaptılar size söyleyin demiş ama onlarda ses yok ben babamdan maaş alıyordum neredeyse asgari ücret kadar eşiminde maaşı asgari ücret zaten ben hemen resmi nikah olsun istedim yani gerçekten aklım almıyor görümcemin gelinliği bile teklif edilecekti bana giyeyim diye sanki zorla evlenmişim ben

Banada senin gibi anneler oldugu sürece bu evlilikler hep boyle bir sorunla biter gibi geldi . Otoriter oglunu anneci yetistiren evlenincede annesine danismadan bi halt edemeyen erkekler sen gibi annelr yüzunden oluyor gibi geldi dogrusu . Kusura bakma da eli öpülesi harika kv lerde var birde ne söylesemde bozsam arayı diyende var siz dört dörtlüksünüzdur eminimm zaten oyledirr
Kimse dört dörtlük değildir ama hayat benim dediğim olsun diyenlerle değil uzlaşma taraftarı olan insanlarla dönüyor. Ben hergün annesini arasın istemiyor dediğin an yok evliliğime karışmış yok beni sevmemis yok dedikodu yapmış iddiaların yerle bir oldu. Anne ile ogulun arasına giren bir insan profili çizdin. Ayrıca senin gibi bir insanin benim oğlumu nasıl yetiştirecegim hakkinda en ufak bir fikri olamaz. Ha oğlum olmuş ha kızım hiç farketmez. Burada kocası karısına hergün annen arayamazsin goremezsin dediğinde tüm kadınlar birlik oluyor da tam tersi de mümkün.
Eli opulesi harika kv sana asla denk gelmez. Önce ben ben diye sayiklamaktan vazgecmedikce.

Arkanızdan konuşup nasıl rahatça evinize gelebiliyor? Evinize geldiğinde ne anlatıyor, ne yapıyor çok merak ettim. Hani madem sevmiyorsa seni yüz yüze de gelmeyin. Sen gıcık oluyorsun diye geliyordur. Bence ya geldiğinde kapıyı açma ya da açık açık konuş. Daha ne yapabilir ki? En azından evine gelmesin. Oğlu da annesine gitsin. Küçükler büyüklere gider. Büyüklüğünü bilsin sizin gitmenizi beklesin.

Bir de oğlu hergün annesini arıyor diye anne otoriter oluyormuş muş muş. Aramazsa evliliği kurtulacakmiş miş miş.
Miş miş miş de muş muş Muş. :halay:
Acaba bu hikayede dört dörtlük olan bir sen misin.:duduk:benim de sorduğum soruya bak ego tavan yapmış tabi ki de sensin. Böyle devam..:işsiz:

Onemli olan hergun arayip aramamasi degil.arasin hergun ama hergun gelmesi sıkıcı bir durum.

Kimse dört dörtlük değildir ama hayat benim dediğim olsun diyenlerle değil uzlaşma taraftarı olan insanlarla dönüyor. Ben hergün annesini arasın istemiyor dediğin an yok evliliğime karışmış yok beni sevmemis yok dedikodu yapmış iddiaların yerle bir oldu. Anne ile ogulun arasına giren bir insan profili çizdin. Ayrıca senin gibi bir insanin benim oğlumu nasıl yetiştirecegim hakkinda en ufak bir fikri olamaz. Ha oğlum olmuş ha kızım hiç farketmez. Burada kocası karısına hergün annen arayamazsin goremezsin dediğinde tüm kadınlar birlik oluyor da tam tersi de mümkün.
Eli opulesi harika kv sana asla denk gelmez. Önce ben ben diye sayiklamaktan vazgecmedikce.
Siz ya cok iyi tanıyosunuz bizi esimi kv vs. yada buraya sırf kavga etmek icin yaziyorsunuz yada müneccimsiniz herhalde

İmtihanımız bu bizim Allah mutluluk huzur versin eşinle sana kına günü bile eşimi reddetmişler düğün günü olur böyle şeyler demişler eşime artık ne demişlerse onun parada pulda gözü olsa bu maaşla evlenir miydi benimle demiş ailem için ne yaptılar size söyleyin demiş ama onlarda ses yok ben babamdan maaş alıyordum neredeyse asgari ücret kadar eşiminde maaşı asgari ücret zaten ben hemen resmi nikah olsun istedim yani gerçekten aklım almıyor görümcemin gelinliği bile teklif edilecekti bana giyeyim diye sanki zorla evlenmişim ben
Amin canm insalllah Yasadiklarmız nerdeyse aynı seyler canım bende aynı apt oturmak istemiyorum dedim esimde biraz mesafe olsun istedi baska yerden ev almamak icin aynı apt dan almak icin beni mal mulkte gözü dediler sanki kendi üstüme ev istedim yani bu kadar cahiller..

Amin canm insalllah Yasadiklarmız nerdeyse aynı seyler canım bende aynı apt oturmak istemiyorum dedim esimde biraz mesafe olsun istedi baska yerden ev almamak icin aynı apt dan almak icin beni mal mulkte gözü dediler sanki kendi üstüme ev istedim yani bu kadar cahiller..
Allah herkesin niyetini yaptığını ettiğini biliyor hiç canını sıkma heleki buradaki yorumları hiç kafana takma buradaki çoğu kişi dört dörtlük gelin:))onların yanından geçemeyiz biz.

Bir de oğlu hergün annesini arıyor diye anne otoriter oluyormuş muş muş. Aramazsa evliliği kurtulacakmiş miş miş.
Miş miş miş de muş muş Muş. :halay:
Acaba bu hikayede dört dörtlük olan bir sen misin.:duduk:benim de sorduğum soruya bak ego tavan yapmış tabi ki de sensin. Böyle devam..:işsiz:
Ayyy cokkomiksinnn cok güldümm ya sagol cok iyi geldinnn valaha:KK76::halay:

Ayyy cokkomiksinnn cok güldümm ya sagol cok iyi geldinnn valaha:KK76::halay:
Aynen bu kafayla yola devam...:rapci:sizin gibi dort dortluk gelinlere bu kafalar yakışır:KK53:
Bir de aklı sıra beceriksizce kucumsemeye çalışmalar.:süslü: çocuk çocuk tavırlar:KK59:. Bu kafalarla yola devam çok mutlu olursun böyle kaostan beslenip boş boş gülerek sen:super::KK71:

-Bugün ne yaptın?
-ay boş beleş takılıp gülüyorum.
-ee başka?
-bir de eşim annesini aramış yine eve gelsin kizacagim çünkü benim başka işim yok.:KK71: ay bir de ben supersonik gelinim. Biri ters birsey desin hemen heyecanlanip cocuklaşiyorum:KK37:
-Sana ayrılan süre bu kadar. :KK36:

Burda millete aklınca laf sokmaya calısan sen :KK53: kaostan beslenen ben öylemii ya bi git isine arkadaş aksam aksam şeytanmısn nesin anlamadim:ukala:

Allah herkesin niyetini yaptığını ettiğini biliyor hiç canını sıkma heleki buradaki yorumları hiç kafana takma buradaki çoğu kişi dört dörtlük gelin:))onların yanından geçemeyiz biz.
Cok sükür Aynen öyle gereksiz boş bogaz insan dolu vallahi hepsi dört dörtluk kesinlikle katilıyorum:)

Merhaba arkadaşlar ben eşimle lise döneminde tanıştım 7 yıl flört sonunda evlendik fakat evlenene kadar sürekli kavga tartışma ile gecti bu dönem eşim sürekli kıskanırdı beni ama bir taraftanda deli gibi seviyordu bende tabii ama annesi ile birbirimizden nefret ettik yani bir kaşık suda boğucaz deyim yerindeyse .birbirimize hep bi surat tavır böyle gecti yıllarca . Esimi cok kıskandı benden ve hep karışmaya calıştı kendi istedikleri olmayıncada hep bi surat ben cok huzursuzdum ve esime dedim evlenemeyiz ben istenmedigim biryere gelin olamam ben hep huzursuz olurum hayatım zehir gibi gecer ayrılalım dedim ama esim hicbir sekilde bırakmadı agladı yalvardı bırakma diye ve her seferinde barıştık . Nişanlandık ama karışmalar tavırlar telefonla esimi hergün aramalar bitmedi bir yıl gecti aradan Evlendik daha evliligimiz 1 ay olmus iki üc gunde bir kahve icmeye gelmeler cok düsüncesizler ya daha balayındayız yeni evliyiz bırakında biz size gelelim yani degilmi.bunun gibi sorunlar hic bitmedi ve evliligin ilk senesi esimin ailesini savunması yüzünden hergün kavga ile bosanmaya kadar gitti . Ben evimi terk edip annemlere gittim depresyona girmistim artık 1 ay kafa dinlemek icin bana iyi geleceğini düsundüm 2 gün sonra esim geliyorum seni almaya dedi ve evimize geldik kayınvlde ise birdaha gidersen gelip alamaz seni dedi yaa düsünebiliyomusunuz yuvanız dagılmasın diyecegine böyle bir tepki veriyor.
Bende esime dedim ki anneni bu evlilige karıstırmıcaksın seni hergün aramayacak surat yapmicak oyle cat kapı gelmicek istemiyorum tamam dedi ve anlastık ama simdi esim annesini hergün arıyor ve ben buna sinir oluyorum arkadaslar bunca yasadıgım seyden sonra haksızmıyım sizce .?
birazda kendinize dönüp bakin.... yazma şeklınız bile hoş degil.ne demek annesi gelmicek aramıcak vs vs.niye bukdar uğraşıyorsunuz ki kvdenızle.başka hobbi mi kalmadı

Yoksaymak asagılamak aileme hakaret etmek esime ayril diye baskılar beni uygun görmedigini soylemeler nisanda dugunde ne desem ters cevaplar bir tek küfür etmedi daha neler neler cok sükür ben cok alttan aldım ama bazı seyleri yapmak ta elimden gelmiyor artık

Bunlari konunun basina yazsaydin keske.. haklisin ama yine de esine annesiyle mesafeli olmasi icin baski yapma. Sen kaybedersin

Back
X