Esimin ailesi yuvami yikmaya calisiyor

Ben sana mesaj yazmadım ama bu iddianı site yöneticisine yazdım. Onlar çıkarırlar ortaya şimdi kimin yalan söylediğini. Hadi bakalım hodri meydan.
Kazen Mune

lacasadepapel cidden özel mesaj attınız mı şuna?
Hayır, asla! Yalan ve iftira. Ama Kazen’e yazdım bunu. İlgileniyor şu an sağ olsun. Ben kendimi ispat ederim de bakalım bu arkadaş savcılıktan hakaretle ilgili açtığım davanın kâğıdını alınca ne yapacak?

Son düzenleme:
Ben sana mesaj yazmadım ama bu iddianı site yöneticisine yazdım. Onlar çıkarırlar ortaya şimdi kimin yalan söylediğini. Hadi bakalım hodri meydan.
Kazen Mune
Bende yazdim az once. Hakaretlerini de yazdim. Anlamadim kininiz nedir. Bir sey sordum. Bosanmak.iatemiyorum.dedim.diye hakarete gittiniz. Istemiyorum nosanmak ya. Ben duzeltiyorum evliligimi. Nedir bu sorun

Evet. Hamdolsun canim. Cok sagol. Ne diyeyim. Sizler cok iyi insanlarsiniz. Rabbim herkese kalbinin ekmegini versin
İyi dilek içeren tüm mesajları üstünüze alınmayın lacasadepapel arkadaşa yazmış
Çok tutarsızsınız
2 saat önce boşanmak istiyordunuz şimdi istemiyorsunuz
Eşiniz özünde iyi biri ama dedikodunuzu yapıyor ayrıca tam 6 gündür ayrı yatıp suratınıza bakmıyor hakkaten çok iyi biri.
Böyle koca bulunmaz aman kıymet bilin :)
İstediğiniz cevapları alamayınca kaplan kesilmişsiniz oysa burdan bakınca çaresiz bir kedi yavrususunuz.

Ya lutfen savciliga yazin bekliyorum. Hakaretlerinizi bende kopyalayacagim. Yazdiklarinizi. Bekliyorum. Hamdolsun alnim acik

Bende yazdim az once. Hakaretlerini de yazdim. Anlamadim kininiz nedir. Bir sey sordum. Bosanmak.iatemiyorum.dedim.diye hakarete gittiniz. Istemiyorum nosanmak ya. Ben duzeltiyorum evliligimi. Nedir bu sorun
Sen sorunlu muusn? Kadın sana özel mesaj atmamış neden atmış gibi yazıyorsun?
Kesin kocan görümcelerine de bir eşy yazmamıştır sen yazmış gibi anlıyorsundur bence! Normal değil çünkü bu hareketin!

Ana kaizen kim. Gondericem sifremi falan bakilsin. Yeter bu ne ya. Sabahtan beri alttan aliyorum. Nedir derdiniz ben anlamadim. Bi aorun yazdim. Hakaret ettiniz. Hakarey etmedim devam ettiniz. Bosanmazsan iyi oluyo bilmem ne. Yahu bosanmiyorum. Bu benim tercigim nedir bu kadar hakaret. Yeter arkadaslar. Bu nedir ya

Ana kazen kimdir ben de yazicam bu nedir ya Allah askina. Bin pisman oldum bi konu actim.ictenlikle. hakaret ustune hakaret. Tonetime yazdim ama ana kazen kimse daha cabuk baksin. Bu nedir yahu

Sana neden özel mesaj atıp dost hayatı yaşadığını söylesin ki bu konuda? Ne alaka yani? Madem ekran görüntüsü alamıyorsun direk ne yazdıysa buraya yaz madem?

Arkadaşım kim sana hakaret etti? Sen kendin kadına dost hayatı yaşıyor demişsin! Aklın mı yok nedir anlamadım? Bize ne senin boşanmadan git çek ne yapıyorsan yap !

Ya lutfen savciliga yazin bekliyorum. Hakaretlerinizi bende kopyalayacagim. Yazdiklarinizi. Bekliyorum. Hamdolsun alnim acik
Yalnız bence üyeyi karıştırıyorsunuz , bu hanım dost hayatı falan yaşamıyor ve evli öğretmen . Şu an %100 haksızsınız. Ayrıca üye size hakaret falan etmedi siz direkt kadına ahlaksız gibi bir çok itham ve hakarette bulundunuz. O sebeble savcıya olay intikal ettiğinde başı ağrıyacak olan sizsiniz.
Konunuza gelecek olursam , yaşadığınız olaylar inanılmaz derecede psikolojinizi bozmuş son derece saldırganlaşmışsınız. Benim düşüncem mutlaka bir süre bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmanız

Sana neden özel mesaj atıp dost hayatı yaşadığını söylesin ki bu konuda? Ne alaka yani? Madem ekran görüntüsü alamıyorsun direk ne yazdıysa buraya yaz madem?
Kazen kimdir ya yardimci olacak varmi kazene gostereyim. Bu nedir memleket meselesi. Yarim saat once konuyu kapatacaktim kapatamadim bulamadim yerini. Gittikce yaziyorsunuz. Hanginize yazayin artik sasirdim

Arkadaşım kim sana hakaret etti? Sen kendin kadına dost hayatı yaşıyor demişsin! Aklın mı yok nedir anlamadım? Bize ne senin boşanmadan git çek ne yapıyorsan yap !
Siz bana ne yazdigini okumadiniz mi yukarida. Adaletli konusun. Msj atan kendisi. Anlamadim ne oluyor

Basimla gozum.ustune savcilikta agrisin basin. Ben hakaret etmedim. Kendisi hakaret etti. Msjda yazdim kazen kimse gondereyim diye. Cvp ta yazmadi ne yapabilir baska

Eşinin de mi arkadaş bulma sıkıntısı olur senin memleketinde? Niye ailesinin yaşadığı yerden ayrılmak istemiyor? Evlenmeden önce konuşmadınız mı bunları?

Bu mesaj size ait. Hani diyorsunuz ya ‘ailesi olmasa eşim o kadar iyi olacak ki’, emin misiniz bundan???

Ne yazmışım özelden ya? Ne diyorsun sen? Bu ne biçim bir üslup? Söyle bakayım ne yazmışım? Ne mutsuzluğu???

Ne diyorsun sen be? Gönder bakayım hepsini, isim isim yaz ama buraya yaz. Sen beni başka bir üyeyle karıştırdın bence. Bu hakaretlerini savcılığa vereceğim direk. Gör bakalım gününü!

Kazen Mune

Benim bu üyenin konusuna yazdığım mesajlar bunlar. Siz karar verin lütfen hakaret var mı bunlarda Kazen Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…