- 28 Haziran 2018
- 101
- 16
- 28
- 38
- Konu Sahibi Minikkalp34
-
Evet biliyorum tabii ki esimin sahip cikmamasi ama esim onlardan bir hafta uzak kalsak degisiyor. Ablasi birakmiyor. Esime tasinalim dedim onu bile dusunduk. Esim aslinda ozunde gercekten iyi biri ama cok ustalikla inandiriyolar. Ya anlatsm nasil dayandin dersiniz. Inanin takatim kalmadi. Kendimi cildirmamak icin zor tutuyorum. Cok yalancilar. Herseyi yapip edip inkar ediyolr. Onlar 5 kisj ben 1 kiaiyim. Onlara inaniyor esim. Bu yuzden zaten agzimi acmiyorum. Sineye cekiyorum herseyi ama dayanamiyorum haksizliklara artik. 6 gundur esimi cagiriyo her sabah. Aksam yemegino de yiyip eve geliyo. Salonda yatiyo. Aramizin bozuk olduguna o kadr seviniyo ki. Ruh hastasi. Cok icim yaniyo. Muhtemelen bu gidisle bosanicaz zaten. Napicami bilmiyorum. Esim anlamaz.Sevmek de bir yere kadar sevgili kardesim. Kadınlar ne aşklar ne sevgiler öldürüyor yaşayabilmek için. Sorun eşinin ailesi degil, onun sana Sahip cikmamasi. Sahsen böyle bir adamla evli kalmam. Sakin ola hamile kalmayin
Ailemin durumu her acidn iyi anlayislilarda ama esimi seviyorum. Onlar olmasa varya. Esim o kadar iyi olucak ki. Dua ediyorum rabbim onlara bir dert vYol yakınken çık git.
Bunlarla uğraştığına yazık Ailenin de durumu iyimiş.
Ne çekicen.Düzelecek birşey değil bu.Bir değil iki değil üç kişi hangisiyle uğraşıcan
Guzelim bu adamdan hayir gelmez sinir stres sahibi olursun.hazir cocuk yokken ayril kiymetini bilen adam gbi biriyle evlen.biliyorum zor uzuleceksin ama ilerde iyi ki ayrildim diyeceksin zaman ve sabirMerhaba arkadaslar oncelikle tam 7 gundur gece gunduz agliyorum. 10 aylik evliyim ve goz gore gore yuvam yikiliyor. Bense kendimi ve yuvami korumak.icin agzimi acsam yalanci damgasina carptiriliyorum. Evlendim evleneli esimin ailesinin turlu entrikalarina maruz kaldim. Evlenmeden once ve evliyken devamli gorumcelerim bana esimi kotulediler. Ta ki 1 ay oncesinde bublari esime haber verene kadar. Esime soyledigimde ise annesi babasi 2 ablasi hepsi inkar etti ve esim benim yalan soyledigimi dusunuyor. Bunu da sineye cektim sustum. Asil sorun esim bu insanlardan asiri etkileniyor. Benim aileme karsi devamli tavirli. Gelsinler iatemiyor gitmek istemiyor. Devamli kavga cikariyor. Anne baba demiyor. Asiri aoguk davraniyor vs. Hepsini sineye cekiyorum. Ama sineye cekemedigim bisey varki bu bayram ben evde ne aileme gidebildim ne disari cikabildim. Herkes tatil yaparken ben agladim tek basima. Buyuk gorumcem evliligimde mutsuz paikolojik ilac kullanan biri ve esimi rahat birakmiyor. Once bana eaimin.dedikodusunu yapti. Esime de benim ve ailemin.dedikodusunu yaparak bizden nefret ettirdi. Esim en ufak bir anlasmazligimizda hemen ablasina herseyimizi anlatiyor. Ablasi gunde 5 kere ariyor. En ufak bir tartismamizda hemen oraya gidip dolup gelip kavga ediyor beni sucluyor. 6 gundur evde ayri yatiyor ve her sabah cikip gidiyor aksam gec geliyor. Telefonuna baktim her sabah gittigi saatte ablasi aramis. Yani devamli cagiriyor. Gercekten kizlar beynim uyusuyor artik. Kafayi yiycem basim cok agriyor. Yuvamizi yikmak icin calisiyor 50 yasinda kadin ya. Kaynanamla ltli ustlu oturuyolar. Bide evde 40 yasinda baska gorumcem var. Dedim onla dertleseyim. Msj attim size yemin ederim 3 dk gecmedi esimi aradi tek tek haber verdi her soyledigimi. Ve esim bana bagirdi. Esimden nefret ediyorum. Hepsinden nefret ediyorum. Bu 40 yaaindaki gorumcemle esim 15 yildir konusmuyolardi ben baristirdim zorlaya Orlaya. Simdi benim yuvami yikmaya ugrasiyolar. Suan kendimi zor tutuyorum onlari arayip dusun artik yakamdan dememek icin. Nolur bana bi akil verin. Esim kukla gibi. Ablasi gel diyor geliyor git diyor gidiyor. Bana int ne zaman aramiz soguk olsa esimi cagiriyo hadi gel yemek hazir diye. Esimde gidiyo. Dedikodu yapiyolar. Buna ek olarak bneim ailem onlardan kat kat fazla hem kulturel hem ekonomik olarak iyi. Cevremiz cok genis. Onlar ise herkesle kavgali. Esimin benim akrabalarimla tanisip kaynasmasini istemiyorlar. Bu yuzden esimi nefret ettirmek icin. Aileme gondermemek icin her hafta sonu sacma sapan sekilde esimi cagiriyolar. Devamli programimizi iptal ettiriyolar. Ya herseyi yaptilar bana dayanamiyorum. Gercekten esyalarimi alip gitmek iatiyorum. Ama onlarin iatedigi de bu zaten. Esimi de seviyorum yuvami yikmak istemiyorum ama esim anlamiyor. Allah aakina bana yadim edin kafayi yiycem.
Ailem haberdar ama annem sabret diyor. Ve esim hataaini labul etmez cunku hic yanliz birakmiyolar. Bu sefer ailemle kotu olsun.istemiyorum. cunku onlarda bunu bekliyor. Annem veya babamin canina tak desin esimi arasin.sen.neden boyle yapiyosun.desinler ve tartisma.ciksin bunu bekliyolar. Bir kez annemle oldu zaten. Esim.hala kin.guduyor. onlara da gun doguyor. Bak ne bicim insanlar onlardan uzak dur diye iyice uzaklastieiyolar onu benden ve ailemden. Cok kotuyum.artik tahammulum.kalmadi. zaten hastayim. Kanser oncesi lezyon saptandi. Sigara icmemem lazim. Sigara iciyorum bunlarin yuzunden. Beynim uyusuk suanSenin ailen durumdan haberdar mı
Eğer ailenle paylalmazsan hem bunlarla baş edemezsin hem de içine ata ata hasta olursun
Ailen eşinle konuşur ya da bir yolunu bulurlar
Oyle olmuyor uste. Onlar yokken esim iyi diyorum. Onlar doldurusa getiriyolar. Ayrilsam daha dogrusunu mu bulucam. Benim yuvamo bunlar yikiyor. Esimden yana bi aikayetim yok. Onlarin.etkisinde yapiyor hepsiniGuzelim bu adamdan hayir gelmez sinir stres sahibi olursun.hazir cocuk yokken ayril kiymetini bilen adam gbi biriyle evlen.biliyorum zor uzuleceksin ama ilerde iyi ki ayrildim diyeceksin zaman ve sabir
Agzimi actim bir kez onlar hepsi birden inkar ettiler. Esim bana boyle dalga gecerek gulerek ya neden ailem hakkinda yalan.soyluyosun. amacin ne dedi o an varya olmek.iatedim. hakliyken boyle auclu olmak hemde esinin.gozunde. o kadar agir ki. Ve onlarda sinsi sinsi sirittilar. Keyif keyifli cay ictiler. Allaha havale ettim ama dayanamiyorum. Resmen bizim evimiz hizirsuz olaun.diye herseyi yapiyolarEsin ailesinin ağzına bakan cinsten çook hastalık sahibi olursun bunlarla Çocuğunda yok git başka biriyle evlenirsin kadir kıymet bilen inan böyleleri değişmiyor seni sinir sahibi yapıyor..
Eşine ağzını açsan sen kötü olursun laf dahi söylettirmez bu tipler..
Bu mesaj size ait. Hani diyorsunuz ya ‘ailesi olmasa eşim o kadar iyi olacak ki’, emin misiniz bundan???Benim esimde cok benziyor anlattiklariniza. Yataga yatar kicini doner. Sarilmak iyi geceler demek falan hak getire. Sabahlari ben kalkip kapiya dikilirsem oper. Yoksa kacar gider. Baska odada saatlerce otursam nerdeyim diye merak etmez. Beni zerre kadar kiskanmaz. En ufak bi tartismada ablasina benim dedikodumu yapar saatlerce. Cok agir konusur. Asla.sarilmaz opmez guzel.sozu yoktur. Yuzume baktigi bile nadirdir. Bana hitap ederken asla guzel sozler kullanmaz. 9 aylik evliyim henuz bitanem canim bebegim guzelim vs. Seklinde hitabini duymadim hic. Duyacagimi da hic sanmiyorum. Ben uzun boylu guzel bir kadinim. Esim benden 2 3 cm kisa biri. Bir cok arkadasim yanima yakistirmadi. Ama iliskimizde hep ilgili tarag ben oldum. Sarilir oper severim. Rahatsiz olur. Cocuk istemiyor. Cok soguk ve kapali biri. Daha anlatacak cooook sey var emin olun. Benim icin 5 kurus para harcamak cok agir gelir. Lafini yapar. Burnumdan getirir. Aileler desen benimkiler madden manen kulturel olarak cok ustte. Onun ailesi cok cahil ve uyumsuz insanlar. Ama hep idare ederim. Asla sorun cikarmam. Ama esim benimkilerin acigini arar. Laf sokar hep alttan alirim. Kv kp desen dedikodudan baska bisey bilmezler. Hizmette kusur etmem ama laf sokarlar devamli. Bazen diyorum ki ben tum yakinlarimi birakip bu sehire neden geldim. Neden bu evdeyim. Hemen bosanmam lazim. Bu insan benim tirnagimin ucunu bile haketmiyor.
Sonra diyorum ki bu erkeklerin hangisi iyi ki bu da iyi olsun. Bazen sabahlara kadar agliyorum. Mesela suan da o gunlerden birisini yasiyorum.
Bazen de aman bosver ac birakmiyor dovmuyor diyorum. Bebek istiyorum sirf kendimi ona adayayim diye. Ama cinsel olarak ta en sık haftada 1 olunca zaten hamile kalma sansimda az. Sonra kendine gel diyorum. Sana koca olamamis adam cocuguna baba mi olucak diyorum. Karisik duygular yani. Emin olun beterin beteri var. Simdilik idare ediyoruz aglaya sizlaya. Omrum varsa cekicem cekebildigim yere kadar. Yoksa da Allahin yanina gidicem zaten. Allah kimsenin hakkini kimsede birakmaz.
Sevgiler..
Canim benimki de benim.ailemi de ariyor. hangi birini soyleyeyim ki. Benimki de tehdit ediyor babani ariycam.anneni.ariycam.diye. ustelik annem hasta oluyor. Bunu bildigi halde yapiyor. Insanlar cok.acimasiz. rabbim boyle insanlara yasattiklarjni yasatsinSeninki yine kendi ablasını arıyor
Benimki hem kendi ailesini hemde benim ailemi arıyordu
Bide tehdit ediyordu beni anladı abin arayayımmı diye
Birkaç ay zor dayandım
Şimdi boşanıyorum Inan çok Ama çok daha mutluyum
Kafam rahat, sabahları mutlu uyanıyorum
Kendime zaman ayırıyorum
Ruh hastası insanların yanında bende kafayı yiyeyecektim
Çocuğun yok benim gibi kaç kurtar kendini
Eminim Ailende senin böyle olmana dayanamayacaklar
Zararın neresinden dönersin kardır
Allah yardımcın olsun
Düzelirmiydi diye düşünme çünkü Düzelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?