Eşin hala yalanlara devam ediyor, sizin sorununuz bitmez.
Bu adamdan sana hayır gelmez artık önüne bakman lazım.
eşim 32 yaşında.. beni yalvar yakar çağırdı lütfen dedi, işe gidemedim sen de izin al geliyim alıyım konuşalım son kez dedi..telefonda olmuyor dedi.
15 dk sürmedi bile konuşmamız..
çünkü beklentilerimiz çok farklıydı..
sana çok zarar vermişiz.. çok hata yaptım, düzeltmem için elimi tut.. önümüze bakalım sana geçmişi unutturmaya çalışacağım. bak bir yuva kurduk temeli çok bozuk yeniden atalım, ne depremler ne rğzgarlar görsün ama yıkılmasın bu bi yuva.. bana güvenmeni istiyorum.. son bir şans vermeni kimse senden ve çocuklarımdan daha kıymetli değilmiş.. milletin beklentisinden çok bizim yaşayacağımız güzellikler önemli.. allah sağlığımızı versin, paranın pulun canı cehenneme, kendi yağımızla kavrulalım zamanla herşeyimiz olur.. biz yapalım.. zaten mtlu olmamak için bir sebebimiz yok ki: çocuklarımız, sen ve ben daha ne olsun ki kimseye muhtaç değiliz … "
demedi eşim.. ben bunları bekledim.. söylese sarılacaktım boynuna..
ailem dedi arayı düzeltmek istedi sen hep onlara öfkeyle baktın, atamadın şu kinini içinden dedi.. ben hiç bişey diyemedim.. ağladım sadece.. içimden konuştum.. halen bana ailem diye başlattı cümleyi.. biz demedi.
ablanı ara ben konuşucam dedim.. başta tamam dedi ama o kadar korkulu gözlerle bakıyor ki.. neden korkuyorsun diye sorunca ne diyeceksin peki dedi ve ben gülerek hakaret etmeyeceğimi söyledim.. ona ne kadar değer verdiğinin farkındayım.. artık herşeyin farkındayım..
mutlu olacağın insanların yanındasın.. onlar seni yanlız bırakmasın.. en azından bu boşanmayı atlatana kadar.. ben çekişmeliyi başlatıyoırum dedim.. arabanın içinde konuştuk.. bir pastanede oturacaktık. iş yerime yakın. ama o 15 dk yetti.. oturup konuşmaya gerek kalmadı.
artık ne gözyaşına gerek kaldı ne de böyle bir adama..
hiç bir acaba kalmadı bende..
güzel bir rahatlama ve iç huzur var. kurtuldum hissediyorum..
tüm yanlışlarımı kabul edip ağır bir tecrübeyle.. güzel bir gelecek için güç kazandığımı hissediyorum.