- Konu Sahibi kalbenruhen
Siz de çok sertsiniz hiç az değilsiniz bunu kabul edin. Buraya konu açarken bir çok arkadaşımız onaylanmayı bekliyor. Fikir almaktan çok uzak konu açma nedenleri. Bu kadar nefret ve sertlik size zarar verir. Eşinizin ailesi ile görüşmezsiniz haklı nedenleriniz vardır ama arada bir torunlarını görmelerine müsaade etmelisiniz. O çocukların dünyaya gelmesinde yüzde 50 sizin katkınız var yüzde 50 de eşinizin. Tek başına çocuk dünyaya getirmek gibi bir kabiliyetimiz yok maalesef. Bu şekilde eşinizle barışmış bile olsanız çok uzun sürmez beraberliğiniz.eşimin ailesinin bizi maddi anlamda suistimal ettiğinden şüphem zaten yok. bu net.
eşimin buna tepki göstermemesi sebebiyle tepkiyi gösteren de ben oldum.
tepkimin hakaret boyutunun hafif bile kaldığını, halen öfkemi almadığımı, elime bir fırsat verseler ( yani dünya küçük karşıma çıksalar mesela) bir kaşık suda boğacak kadar gözlerimin karardığını açıkladım., hamileliğim sebebiyle öfkemin bebeğe zarar verdiği aşikar.. elimde değil sıyrılamıyorum bu öfkeden.. şöyle yüzlerine tükürsem bi haykırsam tekrar ağzıma geleni .. belki bi nebze öfkem diner diyorum..
sadece maddiyat mı peki?
bir insan küfürle hakaretle mi incilir en çok? hani şu tatlı tatlı konuşup ince ince laf sokanlar, politika çevirenler.. kafalarındaki tilkilikleri bir bir hayata geçirenler.. asıl onlar incitir.. keşke herkes küfür ve hakaret ile incitebilecek kadar dürüst olabilse..
siz yaptıklarınıza utanmıyor musunuz, karaktersizler bun un adı adiliktir demek , yapılan şeyin ismini karşıya hatırlatmaktan öte bir anlam değil.. yine söylüyorum. benimki yaptıklarının tanımıydı.. yanlış ve yalansam niye düzeltmediler.. neden karşıma çıkmadılar ve bunun yerine oğulları ( eşim) üzerinden güç gösterisine giriştiler.. beni suçlayacak kadar cesaret ve onurları vardıysa, onlar neden bana sen bu şekilde nasıl konuşursun demediler.. çünkü çürütemiyorlar sözlerimi.. bir insanın parasına göz dikmek ve bir şekilde dalavere yapıp onu almak dolandırmak..
adamların getirdiği hediyenin hiç bir önemi yok.. bir tanesine bakıp çöpe atmam 1 sn sürdü.. sorun adamların bunu bilerek yaptığını bilmem.. nasıl bir çirkinlik yapalım da sinir olsun der gibi..
benim politik planlarım yok.. şimdiye kadar politik bir savaş güdecek kadar sinsi olamadım.
burada insanların paylaştığı problemlere çok farklı bakış açısıyla yaklaşan insanlar var.. herkes aynı renkte tabiki olamaz. ama şu çok ironik, ben hakaret ettim diye eleştirip bana hakaret eden insan var.. beni hiç tanımadığı ve bana ahlak dersi vermeye çalışan ve şirkefliğimden, kötülüğümden tutun da bir sürü şey giydiren..
şimdi sen bana bile bu kadar tepki gösterip çizgini bozuyorsan, benim yaşadığım şeylere sen benim mislim şeklinde cevap verirsin o zaman..
Son düzenleme: