Eşimin Ailesi Pislikte Bir Dünya Markası

Neden onlara yardım etmek için çocuk yapmadınız anlamadım ama sizin evliliginizdeki huzurun sebebi sizin hiç konuşmadan alttan almanız bence
Çünkü çocuk olursa onlara yardım edemeyeceğimiz için eşim çocuk yapmak istemedi. Bunu bana açıkça söylemese bile maddi durumumuza bakınca tahmin edebiliyorum. Ve evet kesinlikle alttan alıyorum, evlenirken ailesine yardım etme konusunu detaylıca konuştuk ama tabi ben makul düzeyde yardımı kabul ettim, evlendikten sonra iş rayından çıktı. Bu konuda çok dertliyim bir ara ayrıca konu açacağım bunun hakkında.

Hadi Allah korusun tedavi gerekti zor olacak çocuk o zaman ne oslcak . Ben daha tüp bebek olmadan zamlardan önce aylık 2500 TL harciyordum . Hadi diyelim tup bebek gerekti yaşınız kaç bilmiyorum yaş ilerledikçe daha da zor olacak . Bir koca için değer mi bilemedim konu sahibi . Aylık kimseye de asgari ücret gönderemem gencecik insanlar popolarini kaldırıp çalışsın siz köle misiniz

Off çok kötü
Uzun uzun kalmayın bir gece bir gündüz deyip kalkın gelin.
Giderken sabununuzu,şampuanınızı havlunuzu hatta çarşafınızı ve pikenizi götürün.
Dediğim gibi çok kısa kalma konusunda anlaşın eşinizle
Çekilir dert değil çünkü

Gitmem , gitmeyin yahu bu ne böyle iğrenç . Gitmek zorunlu mu sürekli böyle , hiç mi çekirdek aile birşey kutlanamıyor . Telefonla arayın sadece yeter .

Of kader arkadaşıymışız... Benim kayın ailem de bütün ayakkabılarını kapının önüne üst üste yığıyor, kaç kereler tertemiz ayakkabılarımın üstüne pis ayakkabılarını koymuşlar, her seferinde uyarıyorum ama yok. Benim ailem onları görünce çok uyardı ama dinlemedim, eşlerimiz için çekiyoruz işte.

Gitmem , gitmeyin yahu bu ne böyle iğrenç . Gitmek zorunlu mu sürekli böyle , hiç mi çekirdek aile birşey kutlanamıyor . Telefonla arayın sadece yeter .
Maalesef eşimin tek kırmızı çizgisi bu. Ailesinin bizi nasıl ağırladıklarına bakınca bence onlar da bize çok meraklı değiller ama eşime anlatamıyorum.

31 yaşındayım ve bir koca için değer mi kısmı her sabah kalktığımda aklımdaki tek soru. Eşim gerçekten benim hayat arkadaşım ama yaş aldıkça ailesinin varlığı bütün güzel şeyleri gölgeliyor. Sırf bu yüzden birlikte terapiste gitmemiz lazım, bu konuları ikimiz aramızda çözemiyoruz ama normalde orta yolu bulmaya çalışan adam konu ailesi olunca hiç çözüm odaklı düşünmüyor maalesef.

Köy. Mü bilmem gittiğiniz yer ilçe bile olsa öğretmen evi vardir orda kalin daha iyi. Ama giderken carsaf, havlu , sabun sampuan götürün mecbursaniz gözünüz kapali oturun yapacak bisey yok sanirim

Genelde 2 veya 3 gün kalıyoruz bana yıllar gibi geliyor tabi. Evde ne varsa toplayıp götüreceğim gibi gözüküyor.

Eşinize açık açık söyleyin bence gelmiyorum diye.
Tamam ev bal dök yala olmayabilir ama pis çarşafta yatırılmaz misafir yada sabunsuz bir banyo olmaz(havlularda pistir varsa) Kutudan çıkan bardakla çay içilmez ne bileyim.
Normal değil ki bunlar yılda 1 kez katlanılsın. Az özen göstermek zor olmamalı.
Eşiniz alışmış olabilir ama sizden de hiçbirşey yokmuş gibi davranmanızi beklemesin.

Kesinlikle haklısınız. Nasıl bir çözüm bulunur vallahi bilemedim.
Acaba bayram temizliği niyetiyle bi ekip mi yollasanız gitmeden önce.

Otelde kalın okurken tiksindim.

Ya sizi üzmek istemem ama artık sizde istiyorsanız sirf aile için çocuk mu ertelenir ? Kara kedi olacağım gibi ama bu ilişki için sadece siz vericisiniz. Adam da bu yaşlardaysa onluk problem yokta biz kadınlar için zaman da geçiyor işte . Bir de Allah korusun tedavi olmanız gerekse ne olacak belki hemen olacak belki beş altı yıl beklemeniz gerekecek. Çok can sıkıcı konusuyorum ama bu eşinizin yaotigi çok büyük bir bencillik

Köy. Mü bilmem gittiğiniz yer ilçe bile olsa öğretmen evi vardir orda kalin daha iyi. Ama giderken carsaf, havlu , sabun sampuan götürün mecbursaniz gözünüz kapali oturun yapacak bisey yok sanirim
Şehirde oturuyorlar, bol bol otel olan bir şehirdeler. Birkaç gün otelde kalmak maddi olarak da zorlamaz bizi ama mecburiyetten onlarda kalıyorum, diğer üyelerin ve sizin dediğiniz gibi yapacağım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…