Eşimin Ailesi Pislikte Bir Dünya Markası

ayy cok fena. :(

ben olsam, kiyafet yerine carsaf, havlu, sabun filan gotururum. el mahkum gidilecek cunku belli. ama lafimi da soylerim, yapmadigim sey degil. bazen insanlarin yuzune yuzune soylemek cok etkili bir cozum oluyor.

bizde de vardi oyle pis biri. ismi lazim degil. her konu geldiginde laf soyleye soyleye, simdi evi kopukleyip, fircalar oldu. :)

ama yok, ben soyleyemem derseniz mecbur yorgan dosek gideceksiniz.

Bizim ev bunun çeyreği kadar pis olsa söylenir ama ailesinin evi olunca hoşuna gitmese de ses edemiyor...
çok garip gerçekten, küçüklükten beri o evi pis görüp pis yetiştiği için, insan bir zaman sonra kör olabiliyor. o evin normali o gibi geliyor olabilir eşinize

Ohooo daha neler neler var bende, sabah önümüze kahvaltı diye kaç günlük olduğunu tahmin edemediğim kuru ekmek koydular. Yine de kocam gitmemek gibi bir ihtimali asla kabul etmiyor. Bir seferinde inat ettim gitmedim huzurumuz kaçtı haftalarca tartıştık.
Gitmemek gibi şansınız yoksa çarşaf yastık gibi eşyaları deterjan gıda maddesi ne lazım olacaksa hepsini alıp gidin .
Kocam almaz demeyin seve seve alacak götürecek.belki bu şekilde ev halkı temizlik ile tanışır

Sabunsuz ne yaptınız onca gün peki? Ben orada takılı kaldım. :KK53:
Konudan bakteri yayılacak neredeyse, efsane bir hijyen yoksunluğu.
Valla ben olsam gitmem, isterse kocam boşasın beni. Boşanmak bile daha iyi bir ihtimal o evde kalmaktan. :KK51:
Yanımda daima dezenfektan taşıdığım için bol bol ondan kullandım, o bayramdan sonra elimde egzama oluştu hala da var. 🥺

Ben de otelde kalmak istiyorum, yolunu yaptım kaç kere ama adam senede bir kez kalıyoruz diyerek olayı trajik hale getiriyor, istemiyor. 😑
O zaman kendisi gitsin gitmeyin. Böyle bir pisliğin içine beni kimse sokamaz. Midem kalktı

Tüm eşyalarımı kendim götürürdüm başka çare yok. Tamam yaşlı insanlar yapamıyor olabilir ama sabun kullanmak da kas gücü gerektirmiyor yani... Üstelik görümcen yapabilir ama temizlik konusunda o da diğerlerinden beter belli ki.
Yaşlı olsalar yine lafını yapmam, 50 küsur yaşındalar, sağlıklılar ve ayrıca evde 18 yaş üstü kardeşler de var. Tamamen hayat tarzları böyle.

18 yaşından beri kendi başına kalarak yetiştiği için çok şükür ki eşim temiz biri.😄😄 Zaten ona şaşıyorum o da pis olsa anlayacağım ama onun da hoşuna gitmiyor yine de ailesine bu evin hali ne diye sormuyor.
Sorsa ne değişecek ki ? Ailenin normali bu olmuş. 😶 Ama onlar gibi değilmiş şükür. Bir de bu aile toplu taşıma falan fazla kullanmıyorlardır umarım. Malum yaz ayı , burnumuzun direği yeterince kötü. 😅

Iyi de onlar da mecbur gelecek bilmiyorum nasıl olacak valla çok çözümsüz . Eşinizle yine huzursuz olacaksınız
Şimdiden bunu düşünüyorum, bir de onlara yardım ettiğimiz için 5 yıldır evliyiz ama çocuk yapamadık. Bu da başlı başına onlardan hoşlanmama sebep. O nedenle çocuk olunca gelmek isterlerse lohusa psikolojisi ile canavara bağlarım evime sokmam yine olan benim huzuruma olur.😔

Evet bu yüzden çok ağladım, sinirlerim bozuldu. Bir de bunu her ay asgari ücrete yakın maddi yardım yapan oğullarına ve gelinlerine yapıyorlar. Ben kendime yediremiyorum ama oğulları yiyor.
Kayin ailenizin degisecegini sanmıyorum. Belli ki aile boyu temiz degiller, tuvalet kullanmayi bilmiyorlar, ustelik bundan utanmiyorlar da. Gidecekseniz havlu, carsaf, sabun vs. herseyi kendiniz götürün, camasir makinesini kafaniza gore çalıştırın. Biraz temizlik görsünler de belki utanirlar. Ne diyeyim bilemedim pislikten nefret ediyorum. Pis eve gidip aç döndüğümü, tuvalete girmek istemeyip şiştiğimi bilirim

Şimdiden bunu düşünüyorum, bir de onlara yardım ettiğimiz için 5 yıldır evliyiz ama çocuk yapamadık. Bu da başlı başına onlardan hoşlanmama sebep. O nedenle çocuk olunca gelmek isterlerse lohusa psikolojisi ile canavara bağlarım evime sokmam yine olan benim huzuruma olur.😔
Neden onlara yardım etmek için çocuk yapmadınız anlamadım ama sizin evliliginizdeki huzurun sebebi sizin hiç konuşmadan alttan almanız bence

Yanımda daima dezenfektan taşıdığım için bol bol ondan kullandım, o bayramdan sonra elimde egzama oluştu hala da var. 🥺
Valla canınıza yazık. Gittiğinizde de kafanız yoruluyor, gitmediğinizde de eşiniz yüzünden yorulacak. Valla ben olsam gitmemeyi yeğlerdim. Hiç değilse pislikten muaf kalırdım. :KK51:

Back
X