Eşimin Ailesi Pislikte Bir Dünya Markası

Giderken valizinize havlu, nevresim, belki pike, şampuan, sabun vs. Atıştırmalık bir şeyler, _o olmadan asla çayın keyfi çıkmıyor dediğiniz fincanınızı!_ götürün. Lavaboyu banyoyu kullanmadan yıkayın bu kadar vahim olmasa da benzer şeyler yaşadım.

Bende aynı buna benzer hatta daha kirlisi kvde evi vardı.yeni evleiyken mecbur bayramlarda gidiyorduk Allah'ım hicbirsey yiyemiyorum ev berbat.midemdem ses geliyordu artık ovdem açıktı mi diyordu ses duyuluyordu odada düşünün açlıktan bende yanında bisküvi götürdüm diver odada yerdim onla idare eder suyu zorla bir bardağı iyice calkalr içerdim ne çektim ben elimi bide sık yıkama hastalığı var bende düşün benim gibi bir ne havluya elini sürer ne o kapılara .sürekli herşeye dedgdikce elimi yıkayıp peceteyle tutuyordum sağı solu tabi KV anladı yemek yemedivimi zaten çok çabuk küsen trip yapan biri küstü bana bu yüzden hep cephe aldimben çok titiizm oysa en kirli insnalardan evden pislik akıyor yastiklari bir gör aman Allahım şu sokakta sokak cocuklari yatar bar baglarya kirden aynı onun gibi kır yumağı yüzü sapsarı bar oluşmuş kokar yaa ben varya hastalığını yendim o eve gidik gelip.su yabancı kanallarda oluyor ya en kirli evi temizletiryorlar aynı onu yaşadım.
Bu şekilde öyle böyle idare edip yıllar geçti.kv geçen sene vefat etti evde ne kadar kirli yastık vs. Ne varsa att temizlik yaptım şimdi kendi yastık yorhankm var götürdüm tabak kaşık çatal bardak tencere gittikçe ben pişirip yatıp kalıp geliyroyz çok aç döndüm o evden cokk.beni hiçbir zaman anlamadı o kadın.
Hakkım varsa hatırladım helal olmasın.bana sahada zıt gitti benim o iiri kabul etmemi istedi bunu kimsenin midesi almazdı.benim gibi temizlik takıntısı olan yaşadığı için madalya lazım beni hiç c anlamadı.ben ona raen her sene gittim düşünün her bayram.ama artık rahatim.tum eşya benimkiyle degisti

Merhabalar, aslında eşimin ailesi için yüzlerce başlık açmak istiyorum ama en güncel sorunumdan başlamak istedim. 😅

Kendileri bizden uzakta bir şehirde oturuyorlar. İş yoğunluğundan dolayı sadece bir bayramda ziyaret edebiliyoruz. Bu sene Kurban Bayramı'nda gideceğiz ama o kadar pisler ki ben şimdiden gerildim, gidesim gelmiyor.

Örneğin annesi asla temiz çarşaf çıkarmaz, kullanılmış çarşaflarda yatmamızı bekler. Geçen yıl gittiğimizde yemin ediyorum evde sabun yoktu! Ne banyoda ne mutfakta sabun yoktu, bir gün boyunca sabun koymalarını bekledim ama yok kimsenin umurunda değil, eşim bizim evde sabun olmasa söylenir ama annesine hiçbir şey demedi. Sinir oldum en son dayanamadım ben söyledim, kadın gitti beyaz banyo sabunu çıkardı onu da bir kere kullanabildim çünkü biri o sabunla tıraş olmuş ve bütün kıllarını sabunun üstünde bırakmış.
Yine geçen yıl görümcem marketten 6'lı çay bardağı almış, sabah paketinden çıkardı yıkamadan hatta suya bile tutmadan içine çayları koydu. Banyo yapmak istesem duşta bırakılmış kıllı tıraş bıçakları ile yap yapabilirsen, zaten orada da genellikle ilginç bir şekilde her sene bir tanecik şampuan ve kullanılmaktan minicik kalmış bir sabun oluyor... Klozet desen daima her tarafı sapsarı, oturma yerlerinde sarı damlalar... Of devam edemeyeceğim evin halini düşünün işte.

Geçen yıl eşime çok ağladım senede bir defa gidebiliyoruz ve onlar için birçok maddi manevi fedakarlıklar yapıyoruz (bunun için ayrıca konu açacağım) ama karşılığında gördüğümüz muameleye bak dedim. Ailesi ile gitmeden önce konuştu ama ben o kadar tiksindim ki bu sene daha dikkatli olsalar bile ne yemek yemek istiyorum, ne kapı kollarına dokunmak, ne de tuvalete girmek...

Siz olsanız ne yapardınız?
Sampuaninizi zaten yaninizda goturmeniz normali.Carsafinizi sabununuzu da goturun madem.

Herseyi kendiniz götürün ben bu kokuları seviyorm diyin sabuna carsafa kendizin olsun. kadina birazda temizlik malzemesi götürün lazim olur diyin . Ya temizlik sirketi ile anlasin birgun temizlesin yada siz yapin evi temizleyin.kadina temizlik öğretin. Bence temizlik sirketi iyidir bayram geliyor diyin anne ben yapamiyorm kadin yapsin bayramda büyük temizlik olmali diyin vs vs

Gitmeden önce oğlunun hediyesi bayram temizliği diye temizlik şirketi gönderin bence eve. En az iki kişi. Bunun haricinde kendi çarşaf ve temizlik malzemelerinizi götürün

Yok artık ya böyle erkeklere neden sesiniz çıkmıyor cidden anlamıyorum.
Susup oturmuyorum, normalde hayatımızdaki her sorunu iki medeni insan olarak konuşuruz amaaaaa bu konuyu açtığımda hemen ajitasyon ve demagoji yapmaya başlıyor, sağlıklı şekilde iletişim kuramıyorum, yıldım yani.

Gitseniz her önlemi alıp dikkat etseniz de eşiniz o pisliğin içine girecek böyle olunca da sizin için pek bir şey farketmiyor. Eşinizin her durumda annesini uyarması gerekiyor sonuçta o oğlu ona kırılmaz kırılsa bile unutur.
Bir de böyle insanlar yokluk çekenler oluyo genelde, aman su gitmesin aman sabun bitmesin diyenler, şimdi ekonomi daha da kötü sabun olmamasına hiç şaşırmadım bu yuzden
Her ay neredeyse bir asgari ücret kadar yardım yapıyoruz, kendi evlerinde oturuyorlar ve kirada evleri var desem :)) Hiç üzülmeyin pislikleri yokluktan değil pis olduklarından 😄

Son olarak şuna karar verdim, giderken çarşaf, kağıt sabun, havlu kağıt, dezenfektan gibi malzemeleri her türlü yanıma alacağım, yine aynı pislikle karşılaşırsam kocama temizleteceğim, kabul etmezse otele gideceğim, ailesine de diyecek bir çift lafım olacak tabi. Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. 🤗

Tıraş bıçağına klozete bir şey yapamazsınız ama sabununuzu kendiniz götürebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. Gittiğim yerdeki sabunu kullanamam zaten kendi sabunumu lifimi kendim götürüyorum. El yıkamak için sabun yoksa onu da kendiniz götürebilirsiniz

İyi de bu size karşı saygısız olduklarından değil ki kendi normalleri o. Babannemde öyleydi hatta çok daha kötüsü. Annemin köye gidisindeki bir hafta elinde tuz ruhu ile geçerdi🤷 yapacak birseyiniz yok konussanizda degismezler ya gitmeyeceksiniz ya da hiçbir şeye dokunmadan yemeden bir hafta geçireceksiniz ya da annem gibi elinizde tuz ruhu eve dalacaksiniz:)

yüzlerine söyleyin eşiniz durumun farkındadır, tuvalete girince sabun yoksa anne sabun yok demeli hatta belki banyoya bile sizden önce grip yıkamalı. yüzlerine dandan dan ya söyleyeceksiniz yada gitmeyeceksniz hepsini geçtim. kullanılmış çarşaf verdiğinde ay bu kullanılmış ben nasıl yatarım diyemediniz mi ? bence yapıştırın lafı geçin

yaşları kaç birde acaba yapmaya güçleri mi yetmiyor. rahmetli babaannemin evibde plastik sürahi hep yosunlu olurdu su içemezdim annem bana bardak yıkayıp bidondan koyardı çocukken . ama ben söylerdim mesala sürahide yosun var ben içmem diye :)

Merhabalar, aslında eşimin ailesi için yüzlerce başlık açmak istiyorum ama en güncel sorunumdan başlamak istedim. 😅

Kendileri bizden uzakta bir şehirde oturuyorlar. İş yoğunluğundan dolayı sadece bir bayramda ziyaret edebiliyoruz. Bu sene Kurban Bayramı'nda gideceğiz ama o kadar pisler ki ben şimdiden gerildim, gidesim gelmiyor.

Örneğin annesi asla temiz çarşaf çıkarmaz, kullanılmış çarşaflarda yatmamızı bekler. Geçen yıl gittiğimizde yemin ediyorum evde sabun yoktu! Ne banyoda ne mutfakta sabun yoktu, bir gün boyunca sabun koymalarını bekledim ama yok kimsenin umurunda değil, eşim bizim evde sabun olmasa söylenir ama annesine hiçbir şey demedi. Sinir oldum en son dayanamadım ben söyledim, kadın gitti beyaz banyo sabunu çıkardı onu da bir kere kullanabildim çünkü biri o sabunla tıraş olmuş ve bütün kıllarını sabunun üstünde bırakmış.
Yine geçen yıl görümcem marketten 6'lı çay bardağı almış, sabah paketinden çıkardı yıkamadan hatta suya bile tutmadan içine çayları koydu. Banyo yapmak istesem duşta bırakılmış kıllı tıraş bıçakları ile yap yapabilirsen, zaten orada da genellikle ilginç bir şekilde her sene bir tanecik şampuan ve kullanılmaktan minicik kalmış bir sabun oluyor... Klozet desen daima her tarafı sapsarı, oturma yerlerinde sarı damlalar... Of devam edemeyeceğim evin halini düşünün işte.

Geçen yıl eşime çok ağladım senede bir defa gidebiliyoruz ve onlar için birçok maddi manevi fedakarlıklar yapıyoruz (bunun için ayrıca konu açacağım) ama karşılığında gördüğümüz muameleye bak dedim. Ailesi ile gitmeden önce konuştu ama ben o kadar tiksindim ki bu sene daha dikkatli olsalar bile ne yemek yemek istiyorum, ne kapı kollarına dokunmak, ne de tuvalete girmek...

Siz olsanız ne yapardınız?
Ev halkı da dahil her şeyi çamaşır suyuyla yıkayasım geldi.Bacım Allah yardımcın olsun.Ama söyleyeyim baştan bahsettiğin kişilerin değişmesi çok zor.

yaşları kaç birde acaba yapmaya güçleri mi yetmiyor. rahmetli babaannemin evibde plastik sürahi hep yosunlu olurdu su içemezdim annem bana bardak yıkayıp bidondan koyardı çocukken . ama ben söylerdim mesala sürahide yosun var ben içmem diye :)
50 küsur yaşındalar, kızları ve diger oğulları da 18 yaş üstü, bayramdan önce evde oluyorlar. İsteseler her türlü temizlenir yani...

yüzlerine söyleyin eşiniz durumun farkındadır, tuvalete girince sabun yoksa anne sabun yok demeli hatta belki banyoya bile sizden önce grip yıkamalı. yüzlerine dandan dan ya söyleyeceksiniz yada gitmeyeceksniz hepsini geçtim. kullanılmış çarşaf verdiğinde ay bu kullanılmış ben nasıl yatarım diyemediniz mi ? bence yapıştırın lafı geçin
Eşime söyledim ama bu bayram görün beni, yine aynı şeyleri yaşarsam kıyameti koparacağım

Öğürme emojisi de talep ediyorum yetkililerden. Ne okudum ben az önce :KK57:

Var var bak :kusmuk:
Maalesef böyle...

Ayy şu cümle😂😂 benim ananem temiz bir kadındır,Allah var . Seksen küsur yaşında ama çiçek gibidir evi.
Onun şehrine gitmiştim morali düzelsin diye. Hamur acacaktim ama çok yetenekli değilim, bir halta benzemedi. Ben de onu çağırdım hamurumu adam etmesi için.
Geldi, oturdu karıştıracak 😳
Anane , dedim, elini yikasana hamur minciklayacaksin.
Diyor ki; kızım ben andestliyim 😂😂😂
İyi de sen abdestini aldın, sonra gittin her gün kullandığın seccadeyi çıkardın,dokundun ettin,geri kaldırdın. Salona geçtin, kumandayı aldın, teleofnuna baktın, elin koltuğa bilmemneye değdi.. Yani hamur yogururken elini yikamanla abdestin ne alakası var 🙈🙈
Al işte kafa aynı.
Sizinki evi eşyası temizken böyle, bizim o da değil. :)

Bekar kadınlar, genç kızlar eş adayının aile evini görmeden evlenmeyin. Adam kusursuz bile olsa aile böyleyken olmuyor.

Bütün meselese bu zaten. Benim en büyük hatam budur.
Ben başka şehirde yaşıyordum. Eşiminde bekar evi vardı.
Ben ailesini tanımıyordum.
Bu adamı yetiştirenler onun gibidir dedim.
Bu da böyle bir hatadır işte.

🤮 cidden herkesin evinde yenip icilmez.. bunlar senin gorduklerin ya birde gormediklerin😐😂🤮 bakma guluyorum ama cidden uzuldum durumuna.. dusun insan wc ye bile gitmek istemiyorsa ne durumda olabilir o wc.. sen bisey desen emin ol sana asiri titiz muamelesi yaparlar😐

Bence ya otelde kalin bayramda ugrayin.. ha olmaz derse esin hadi baybay kendin git..

Back
X