Kızlar biraz uzun derdimi dinlerseniz ... eşim askerde 6 ayı kaldı. Ben kayınvalidemgille kalıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Her işi yapıyorum yapabildiğim kadar temizlik kahvaltı misafirlere hizmet markete gitmek vs. 2 tanede küçük gorumcelerim var onlarada kendi kardeslerim gibi seviyorum bakiyorum. Saygida kusur etmiyorum hic bi zaman.. Ama yinede kusur buluyir bazen kayınvalidem bi kişiye kızdığı zaman siniri benden çıkartıyor iste camasirlari oyle serme, kizlar ortaligi dagitmis niye topalamadin, buralari iyi silmemissin, senin niye moralin bozuk yine ne oldu vs. bahane arayarak tartisma cikartiyor neyse ben bunlara eşim için sabrediyorum gelince ayrılacağımız için. 6 aydir annemlere gitmedim onlarda haliyle ozluyor gel biraz kal diyolar. Şimdide kendi ailemin yanına gitmek istiyorum bunu kayinvalideme soyledim. Kim goturecek seni gitme simdi esin gelsin ondan sonra git dedi. Esim en fazla 10 gun izin kullananiliyo daha fazla vermiyorlar ailem sehir disinda trenle 1.5 otobusle 4 saat yolculukkaynimla gidicem o goturucek ama gonlu yok gitmeme esim konusucam dedi ama bilmiyorum ne olcak... Sizce niye boyle yapiyo bu kadin? Sorun acaba bende mi cok mu yuz veriyorum yada ilgisizim? Birde cevap yazarken lutfen kırıcı olmayın evet askerden önce evlenmeyecektim hata yaptım biliyorum eğer bunları yaşayacağımı bilseydim zaten evlenmezdim askerden oncs ama kader iste oldu bir kere geri donusu olmuyor..
Kendim giderim hersekilde ama yok gondermiyorlar. Aslinda dusunceleri ben degilim gitmemem icin bi nevi bahaneyaş kaç. ailene tek başına gidebilcek kadar büyümedinmi
Mutlaka öyledir,belkide çok okutmadan evlensin evinin hanımı olsun demişlerdir belkide.
B
Biliyorum tabiki hrpsinin farkindayim. Lakin kvgilin adeti farkli hemde yapmazsam hemen esime sikayet ediyor yada kayinbabamave arti sen gelinsin bunlar senin goverin deniliyor ve tartisma tartisma tartisma . baska bisey olmuyor ben mi dedim askerden once evlenin diye diyor . Eltimde asker yolu bekledi eltim kucuk gorumcemi sevmez cok simarik oldugu icin kv her zaman onun icin tartisirdi ne beddular etti sonunda cikti kurtuldu bu evden. Simdi sira bende ama gerci onada rizalari yok cikma diyolar ama esim kabul etmedi. Su 6 ayda bi bitse kurtulucam ama bu sartlarda gecmiyor
Kendim giderim hersekilde ama yok gondermiyorlar. Aslinda dusunceleri ben degilim gitmemem icin bi nevi bahane
gercekten icim sizliyor. Siginma evleri bu sekildeki kadinlarla dolu
B
Biliyorum tabiki hrpsinin farkindayim. Lakin kvgilin adeti farkli hemde yapmazsam hemen esime sikayet ediyor yada kayinbabamave arti sen gelinsin bunlar senin goverin deniliyor ve tartisma tartisma tartisma . baska bisey olmuyor ben mi dedim askerden once evlenin diye diyor . Eltimde asker yolu bekledi eltim kucuk gorumcemi sevmez cok simarik oldugu icin kv her zaman onun icin tartisirdi ne beddular etti sonunda cikti kurtuldu bu evden. Simdi sira bende ama gerci onada rizalari yok cikma diyolar ama esim kabul etmedi. Su 6 ayda bi bitse kurtulucam ama bu sartlarda gecmiyor
Kv den izin almakta neymiş yaKızlar biraz uzun derdimi dinlerseniz ... eşim askerde 6 ayı kaldı. Ben kayınvalidemgille kalıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Her işi yapıyorum yapabildiğim kadar temizlik kahvaltı misafirlere hizmet markete gitmek vs. 2 tanede küçük gorumcelerim var onlarada kendi kardeslerim gibi seviyorum bakiyorum. Saygida kusur etmiyorum hic bi zaman.. Ama yinede kusur buluyir bazen kayınvalidem bi kişiye kızdığı zaman siniri benden çıkartıyor iste camasirlari oyle serme, kizlar ortaligi dagitmis niye topalamadin, buralari iyi silmemissin, senin niye moralin bozuk yine ne oldu vs. bahane arayarak tartisma cikartiyor neyse ben bunlara eşim için sabrediyorum gelince ayrılacağımız için. 6 aydir annemlere gitmedim onlarda haliyle ozluyor gel biraz kal diyolar. Şimdide kendi ailemin yanına gitmek istiyorum bunu kayinvalideme soyledim. Kim goturecek seni gitme simdi esin gelsin ondan sonra git dedi. Esim en fazla 10 gun izin kullananiliyo daha fazla vermiyorlar ailem sehir disinda trenle 1.5 otobusle 4 saat yolculukkaynimla gidicem o goturucek ama gonlu yok gitmeme esim konusucam dedi ama bilmiyorum ne olcak... Sizce niye boyle yapiyo bu kadin? Sorun acaba bende mi cok mu yuz veriyorum yada ilgisizim? Birde cevap yazarken lutfen kırıcı olmayın evet askerden önce evlenmeyecektim hata yaptım biliyorum eğer bunları yaşayacağımı bilseydim zaten evlenmezdim askerden oncs ama kader iste oldu bir kere geri donusu olmuyor..
göndermiyolar ne demek ya. ben gidiyorum diyip çıkıp gitsen nolur ne yaparlar en fazlaKendim giderim hersekilde ama yok gondermiyorlar. Aslinda dusunceleri ben degilim gitmemem icin bi nevi bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?