- 4 Nisan 2008
- 3.713
- 4.259
- 698
O mantıkta devam etmelerine birazda bizler yardım ediyoruz sorgulamadan itaat edilen geleneklere çok sinir oluyorum.Azicik dusunulse ben bunu neden yapmak zorundayım cevap yok.Ne dinimiz buna uyuyor ne insanligimizCanım o mantıkta olanlar tek kelimeyle vicdansız. Kendi tırnaklarina bir çöp bile degsin istemezler..bu kadar beyin var
Böyle alıştırılmamalı...Bakın bi çevrenize gelinlerin hangisi daha iyi...Altından alsa yaranamayan gelinler var babaannemin anneme yaptıklarından biliyorum..Gelin mecbur değil, gelin köle değil ,esir değil...Bi çok saçma,insanın ruhunu hiçe sayan geleneklere neden gozyumulu
O mantıkta devam etmelerine birazda bizler yardım ediyoruz sorgulamadan itaat edilen geleneklere çok sinir oluyorum.Azicik dusunulse ben bunu neden yapmak zorundayım cevap yok.Ne dinimiz buna uyuyor ne insanligimiz
Eşinle konuş ailesine söylesin babanlar gelip alsın seni sen çok yüz vermişsin dahada çıkar tepeneKızlar biraz uzun derdimi dinlerseniz ... eşim askerde 6 ayı kaldı. Ben kayınvalidemgille kalıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Her işi yapıyorum yapabildiğim kadar temizlik kahvaltı misafirlere hizmet markete gitmek vs. 2 tanede küçük gorumcelerim var onlarada kendi kardeslerim gibi seviyorum bakiyorum. Saygida kusur etmiyorum hic bi zaman.. Ama yinede kusur buluyir bazen kayınvalidem bi kişiye kızdığı zaman siniri benden çıkartıyor iste camasirlari oyle serme, kizlar ortaligi dagitmis niye topalamadin, buralari iyi silmemissin, senin niye moralin bozuk yine ne oldu vs. bahane arayarak tartisma cikartiyor neyse ben bunlara eşim için sabrediyorum gelince ayrılacağımız için. 6 aydir annemlere gitmedim onlarda haliyle ozluyor gel biraz kal diyolar. Şimdide kendi ailemin yanına gitmek istiyorum bunu kayinvalideme soyledim. Kim goturecek seni gitme simdi esin gelsin ondan sonra git dedi. Esim en fazla 10 gun izin kullananiliyo daha fazla vermiyorlar ailem sehir disinda trenle 1.5 otobusle 4 saat yolculukkaynimla gidicem o goturucek ama gonlu yok gitmeme esim konusucam dedi ama bilmiyorum ne olcak... Sizce niye boyle yapiyo bu kadin? Sorun acaba bende mi cok mu yuz veriyorum yada ilgisizim? Birde cevap yazarken lutfen kırıcı olmayın evet askerden önce evlenmeyecektim hata yaptım biliyorum eğer bunları yaşayacağımı bilseydim zaten evlenmezdim askerden oncs ama kader iste oldu bir kere geri donusu olmuyor..
Ya siz ne kadar saygısız terbiyesiz bir insansın ya şuan o kadar sinirliyim ki yanımda olsanız ne olur bilemem. Bayanın neler yaşadığını bilmeden nasıl böyle yorum yapabiliyosunuz? yaşınız kaç evlimisiniz bilmiyorum ama kınadığınız yaşamın daha beterini yaşarsınız umarım uzaktan davulun sesi her zaman hostur tabi.Yaşın ufak zaten,madem evlenmeyi biliyorsun eşinede sözünü geçirmeyi bileceksin..
Ya siz ne kadar saygısız terbiyesiz bir insansın ya şuan o kadar sinirliyim ki yanımda olsanız ne olur bilemem. Bayanın neler yaşadığını bilmeden nasıl böyle yorum yapabiliyosunuz? yaşınız kaç evlimisiniz bilmiyorum ama kınadığınız yaşamın daha beterini yaşarsınız umarım uzaktan davulun sesi her zaman hostur tabi.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama hizmetçimisin kölemisin.Kaynananın gözüne böyle giremezsin.Ara aileni gelip alsın seni ya da kendin git ve eşin gelene kadar ailende kal.Kızlar biraz uzun derdimi dinlerseniz ... eşim askerde 6 ayı kaldı. Ben kayınvalidemgille kalıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Her işi yapıyorum yapabildiğim kadar temizlik kahvaltı misafirlere hizmet markete gitmek vs. 2 tanede küçük gorumcelerim var onlarada kendi kardeslerim gibi seviyorum bakiyorum. Saygida kusur etmiyorum hic bi zaman.. Ama yinede kusur buluyir bazen kayınvalidem bi kişiye kızdığı zaman siniri benden çıkartıyor iste camasirlari oyle serme, kizlar ortaligi dagitmis niye topalamadin, buralari iyi silmemissin, senin niye moralin bozuk yine ne oldu vs. bahane arayarak tartisma cikartiyor neyse ben bunlara eşim için sabrediyorum gelince ayrılacağımız için. 6 aydir annemlere gitmedim onlarda haliyle ozluyor gel biraz kal diyolar. Şimdide kendi ailemin yanına gitmek istiyorum bunu kayinvalideme soyledim. Kim goturecek seni gitme simdi esin gelsin ondan sonra git dedi. Esim en fazla 10 gun izin kullananiliyo daha fazla vermiyorlar ailem sehir disinda trenle 1.5 otobusle 4 saat yolculukkaynimla gidicem o goturucek ama gonlu yok gitmeme esim konusucam dedi ama bilmiyorum ne olcak... Sizce niye boyle yapiyo bu kadin? Sorun acaba bende mi cok mu yuz veriyorum yada ilgisizim? Birde cevap yazarken lutfen kırıcı olmayın evet askerden önce evlenmeyecektim hata yaptım biliyorum eğer bunları yaşayacağımı bilseydim zaten evlenmezdim askerden oncs ama kader iste oldu bir kere geri donusu olmuyor..
Bu nasıl bir kalp nasıl bir zihniyet.Bir insana bu kadar kolay nasıl beddua edebiliyorsun.Ya daha nelerle karşılaşacağız.Ya siz ne kadar saygısız terbiyesiz bir insansın ya şuan o kadar sinirliyim ki yanımda olsanız ne olur bilemem. Bayanın neler yaşadığını bilmeden nasıl böyle yorum yapabiliyosunuz? yaşınız kaç evlimisiniz bilmiyorum ama kınadığınız yaşamın daha beterini yaşarsınız umarım uzaktan davulun sesi her zaman hostur tabi.
Bu nasıl bir kalp nasıl bir zihniyet.Bir insana bu kadar kolay nasıl beddua edebiliyorsun.Ya daha nelerle karşılaşacağız.
Kadın bir eşy dememiş ki bir insan olarak anne olarak kadın olarak 19 yaşında kızın haline üzülmüş ve haliyle öfkelenmiş.Yani insani bir tepki vermiş.Senin bu beddualarını hak edecek ölçüde bir şey de yazmamış.Ben şaşıyorum ya,bu kadar kolay mı kötü dilekte bulunmakHanimKelesimiGetir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?