her şeyi geçtim haklısın haklı olmasına da bu pozisyonda eltin hamile diye niye kocanın canına okuyorsun mantıklı bir sebep bulamadım..yardım ediyorsunuz diye çocuğun geleceği vakte mi müdahale edeceksiniz..Bu işler Allaha ait o bakımdan soruyorum
hemen altındaki ikinci mesajımı okursan anlaşmış oluruz sanırımevt yaratılacak ruh varmış yaratılmış bunu kimse engelleyemez.benim haddime değil bu.haşa.artık bunun üstüne söylenecek söz yok konuşmuyorum bile artık .kocama da kızma nedenlerim var.dikkatli okuyun lütfen
Merhaba canim yanida kalip sana destek olan birileri varmi. Kocanla nasilsin , biyumusama varmi esinde[/QUOT
canım ablam galdi bugun ona herşeyi anlatmış ablam da bişiyler söylemiş.bilmiyorum anlıyormu beni.kendisine destek olmadığım düşünüyor muş.yani hep farklı yönden bakıyor beni anlayamamış. konuşuyoruz ama çok kırdı beni yalnız bıraktı.kızmak bağırmak yerine beni anladığını ifade eden sözler söyleyerek konuşsa benmle herşey daha farklı olurdu.
Hem asalak hem de haşere gibilermiş. Ben olsam kendi ailemden birilerini ağırlardım. Hayat müşterek nitekim o zaman kısas yapmak da haktırkızlar allah rızası için şu anlatacaklarıma okuyup bana bir yol gösterin.5 yıl önce evlendim iki tanede çocuğum var
daha evlendiğimizin 3.gününde eşimin babası arayıp bize düğünde harcadığı parayı istedi.harcadığı para toplamda 5 bin lira .gerisi eşime ait.
yetmedi 2 yıl sonra bizden para istedi eşim ona 30 bin liraz borç verdi 6 bin lira ödedi sonrasını ödemedi borç üstümüze kaldı.halen ödemekteyiz bu yüzden arabamızı satmak zorunda kaldık ve ayrıntıladan hiç bahsetmiyorum çok zorluklar çektik.babasıyla görüşmüyor eşim annesiyle hiç kmseyle görüşmüyor. babası daha çocuklarımı hiç görmedi o kadar yani
şimdide erkek kardeşi geldi işsiz güçsüz eşim ona bi güzel yardım etti iş kurdu borçla bizim borç göğe ulaşmış durumda eltim ise isnanı çileden çıkarmak için yaratılmış sanki.biz onların ev masraflarını karşılıyoruz bi güzel
istediklerini alıyoruz eşimle bunun için 2 yadır kavgalıyız kendimi yığrattıp şu iki ayda ben çocuklarıma hep eskileri giydirdim borcumuz var diye şimdi onlar için harcadığımız paranın hesabı yok.ödeyecek normalde ama tık yok.
şimdi sevgili eltim aradı hamile olduğunu bana müjdeliyo. yani beni sinir etmek için elinden geleni yapıyo yuvamı bunun için bozayımmı yoksa ağzına edeyimmi bilemedim.bana bi yol göstern.eşim salağın önde gideni aptallığının farkında değil bu kadar sallaklığa batsa müstahak.hakediyor amaben bunları çekiyorum böyle bi durumda siz olsanız ne yapardınız
Canım iyi niyetten zarar gelmez. Eşin söylediğin kadar salak olsa babasının yaptıkları üzerine hala o da para vermeye devam ediyor hatta seni de fena halde eziyor olurdu. Evini falan terketme, bu göz korkutmak değil evliliği laçkalaştırmak. Önce sakinleştir kendini iyice. Güzel şeyler düşün. Ben olsam bende kardeşlerim için canımı veririm ne kadar tembellik yapsalar da. Sen eşinle sakin ve tatlı tatlı konuşursan daha çok girer kafasına.kavga işin içine girerseinat da girer. Kötü niyetli olur çıkarsın. Sakin ol kuzum bazı erkekler böyle işte, söyleye söyleye kafasına sokmadan idrak edemez.
gidersem gelmem heralde o kadar doluyum gitsem köyde bissürü dedikodu olacak.çevrede bu halime çok sevinen olcak .bir yönüm bunları düşünme çek git diyor bi tarafım çok dahasını söylüyor offfffffff
iyi niyeti için inşallah allah yolunu açık etsin.şöyle söyleyim ben rol yapamıyorum zaten üzülüyorsam ağlıyorum seviyorsam belli ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?