sen cok cok haklisin, ama esinin kardesine mesaj atip muhattap olarak hata etmissin. bunu yapmak esine duser. bu hikayenin benzerini yillar once annem yasamis. sonunda babama uzun ve guzel bir mektup yazmis. ozetle bu sekilde devam ediyorsa ben gidiyorum demis. ve bu sekilde babam ailesiyle butun kopruleri yakmis.
kaynınve eltın gbı asalaklara yazıklar olsun pıslıkler bıde cocuk yapmıslar ustune
Bnce bu olay tamamen eltisinin niyetinin bozuk olusundan cikti ama eden bulur siz bu kadinin ve adamin maddi manevi tadini kacirin huzur birakmayin sonra hic bi seyolmamis gibi oturun bu bir yerden cikar muhakkak[/Q
Eltin kaynin bisey dedimi sonra yada gecmiolsuna geldilermiöyle bu kadının bana yaptığı ikici şey oldu.daha öncede farklı bi konuyu kullanarak eşimi üstüme salmıştı.bunu eşimin farketmesi lazım.o kadın eşimin bu zayıf yönünü öğrendi kullanıyor. ama çekirge bir sıçrar iki sıçrar buna ne allah razı olur nede kulu. bir yerde patlak verir.
evt kaynım uğradı.kaynımla konuştum bugün, beni yanlış anladığını bu yüzdende abime söyledim senin çektiğin msajı dior.bende dedim ben boşanmış olsaydım sen mutlumu olcaktın.öyle şey olmaz diyor.Eltin kaynin bisey dedimi sonra yada gecmiolsuna geldilermi
kızlar allah rızası için şu anlatacaklarıma okuyup bana bir yol gösterin.5 yıl önce evlendim iki tanede çocuğum var
daha evlendiğimizin 3.gününde eşimin babası arayıp bize düğünde harcadığı parayı istedi.harcadığı para toplamda 5 bin lira .gerisi eşime ait.
yetmedi 2 yıl sonra bizden para istedi eşim ona 30 bin liraz borç verdi 6 bin lira ödedi sonrasını ödemedi borç üstümüze kaldı.halen ödemekteyiz bu yüzden arabamızı satmak zorunda kaldık ve ayrıntıladan hiç bahsetmiyorum çok zorluklar çektik.babasıyla görüşmüyor eşim annesiyle hiç kmseyle görüşmüyor. babası daha çocuklarımı hiç görmedi o kadar yani
şimdide erkek kardeşi geldi işsiz güçsüz eşim ona bi güzel yardım etti iş kurdu borçla bizim borç göğe ulaşmış durumda eltim ise isnanı çileden çıkarmak için yaratılmış sanki.biz onların ev masraflarını karşılıyoruz bi güzel
istediklerini alıyoruz eşimle bunun için 2 yadır kavgalıyız kendimi yığrattıp şu iki ayda ben çocuklarıma hep eskileri giydirdim borcumuz var diye şimdi onlar için harcadığımız paranın hesabı yok.ödeyecek normalde ama tık yok.
şimdi sevgili eltim aradı hamile olduğunu bana müjdeliyo. yani beni sinir etmek için elinden geleni yapıyo yuvamı bunun için bozayımmı yoksa ağzına edeyimmi bilemedim.bana bi yol göstern.eşim salağın önde gideni aptallığının farkında değil bu kadar sallaklığa batsa müstahak.hakediyor amaben bunları çekiyorum böyle bi durumda siz olsanız ne yapardınız
sizin ve çocuklarınızın rızkını yiye yiye nereye kadar bilmem.onların felaketleri yakındır.eğer kocanız konuşmaktan anlıyorsa hala durumu neden görmezden geldiğini sorun,üstünüze kalan borcun ahı ayrı da üstüne daha ne kadar vampir gibi kanınızı emeceklerini sorun kendinizi geçin çocuklarınızı buna mı layık görüyor.Allah böylelerine kan kustursun.
İlk olarak haklısınız tabıkı ona sozumuz yok
Ama eltınızın hamılelıgınden sızene soylemıs sızde he deyıp gecın yanı agzına edeyımmı ne dmeek ?
esınız ıcın aptal salak dıye kurdugunuz cumlelerden hcı bahsetmıyorum bıle bu salaklık degıl saflıktır saflık ıyı kalplılıkten gelır yanı salaklıkla hıcmı hıc uzaktan yakından alakası yok
Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Çalışıyorsan gelirini ayır bazı masrafları üstlen gerisini eşin nasıl hallediyorsa halletsin. Çalışmıyorsan çocuklara eskileri filan giydirdiğini söylüyorsun yapma. İhtiyaç de herşeyini al aldır hiçbirşeyden kısma sen idareli oldukça yetti sanıyordur.
arkadaşım dikkatli okumadınız heralde onun 10 tane çocuğu olsa bnm umrumda değil.beni ilgilendiren yönünü dikkatle okursanız anlarsınız.bende zaten he deyip geçtim olay sonrasında patlak verdi.eşime de kızmamın nedeni olayın tazeliği nedeniyle benim çoküstüme gelmiş olması.onun bana sarfettiği kelimelerin karşılığnda sinirlenerek söylediğim sözler olmuş olabilir. saflığı iyiniyeti konusunda ise haklısınız kesinlikle farkındayım bunun.
pek inandirici gelmedi bana onlara karsi dikkatli olevt kaynım uğradı.kaynımla konuştum bugün, beni yanlış anladığını bu yüzdende abime söyledim senin çektiğin msajı dior.bende dedim ben boşanmış olsaydım sen mutlumu olcaktın.öyle şey olmaz diyor.
Öyle kocayla ömür geçmez. Onu bunu doyurmaktan siz aç kalırsınız demedi deme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?