• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi başımıza bela

her şeyi geçtim haklısın haklı olmasına da bu pozisyonda eltin hamile diye niye kocanın canına okuyorsun mantıklı bir sebep bulamadım..yardım ediyorsunuz diye çocuğun geleceği vakte mi müdahale edeceksiniz..Bu işler Allaha ait o bakımdan soruyorum:KK12:

evt yaratılacak ruh varmış yaratılmış bunu kimse engelleyemez.benim haddime değil bu.haşa.artık bunun üstüne söylenecek söz yok konuşmuyorum bile artık .kocama da kızma nedenlerim var.dikkatli okuyun lütfen

evt yaratılacak ruh varmış yaratılmış bunu kimse engelleyemez.benim haddime değil bu.haşa.artık bunun üstüne söylenecek söz yok konuşmuyorum bile artık .kocama da kızma nedenlerim var.dikkatli okuyun lütfen
hemen altındaki ikinci mesajımı okursan anlaşmış oluruz sanırım ;)

sen çok anlayışlı davranmışsın daha babasının borcuna girdiğinde tavrını ortaya koysaydın,bence de sen ya evi terket bi süre yada ciddi bi konuşma yap onla Allah yardımcın olsun işin çok zor o sağa sola harcadığı para çocuklarınızın rızkı yok öle bi fedakarlık biçimi...

Eltinin hamile olmasına kızdığın için sana tepki gösterenler var ama ben katılmıyorum.. Yani sen keriz misin o zaman herşeyden kısıyorsun hatta kocan sana sakın bu ara hamile kalma diyo da karşı taraf hiç düşünmeden çocuk yapıyor. Sen elinde paran olduğu halde çocuk yapma fikrini erteliyorsan onlarda bunu yapmak zorundaydı. Alışmışlar hazıra ne de olsa canım, senin ne şartlarda olduğunu kimse düşünmüyo. Bak sana bişi diyim mi yarın bir gün onların işleri iyi gider de eşinle ortak olurlarsa eltinin yapacaklarını bi gör. Ne olaylar çıkarır ne para mevzuuları döner ortada. Ne diyim bilmiyorum çözümü nedir ne olur bilmiyorum Allah yardımcın olsun

Allah kocaniza akil fikir versin... yardim guzeldir ama kendi ailesini magdur etmeden.
Kocaniz daha bunun bilincinde degil.

Bence sessiz kalmak yanlış çünkü esinize hatalarını söylemeniz gerek anlamasi icin ayrica bana kalirsa birazda korkutmak lazım ya giderse diye koydekilere kustum geldim demezsin ailemi ozledim geldim dersin herkezin kendi ailesi var çocuklarının rizkini baskasina yedirmekte ayrı bi saflik

Canım iyi niyetten zarar gelmez. Eşin söylediğin kadar salak olsa babasının yaptıkları üzerine hala o da para vermeye devam ediyor hatta seni de fena halde eziyor olurdu. Evini falan terketme, bu göz korkutmak değil evliliği laçkalaştırmak. Önce sakinleştir kendini iyice. Güzel şeyler düşün. Ben olsam bende kardeşlerim için canımı veririm ne kadar tembellik yapsalar da. Sen eşinle sakin ve tatlı tatlı konuşursan daha çok girer kafasına.kavga işin içine girerseinat da girer. Kötü niyetli olur çıkarsın. Sakin ol kuzum bazı erkekler böyle işte, söyleye söyleye kafasına sokmadan idrak edemez.

Merhaba canim yanida kalip sana destek olan birileri varmi. Kocanla nasilsin , biyumusama varmi esinde[/QUOT

canım ablam galdi bugun ona herşeyi anlatmış ablam da bişiyler söylemiş.bilmiyorum anlıyormu beni.kendisine destek olmadığım düşünüyor muş.yani hep farklı yönden bakıyor beni anlayamamış. konuşuyoruz ama çok kırdı beni yalnız bıraktı.kızmak bağırmak yerine beni anladığını ifade eden sözler söyleyerek konuşsa benmle herşey daha farklı olurdu.

kızlar allah rızası için şu anlatacaklarıma okuyup bana bir yol gösterin.5 yıl önce evlendim iki tanede çocuğum var
daha evlendiğimizin 3.gününde eşimin babası arayıp bize düğünde harcadığı parayı istedi.harcadığı para toplamda 5 bin lira .gerisi eşime ait.
yetmedi 2 yıl sonra bizden para istedi eşim ona 30 bin liraz borç verdi 6 bin lira ödedi sonrasını ödemedi borç üstümüze kaldı.halen ödemekteyiz bu yüzden arabamızı satmak zorunda kaldık ve ayrıntıladan hiç bahsetmiyorum çok zorluklar çektik.babasıyla görüşmüyor eşim annesiyle hiç kmseyle görüşmüyor. babası daha çocuklarımı hiç görmedi o kadar yani

şimdide erkek kardeşi geldi işsiz güçsüz eşim ona bi güzel yardım etti iş kurdu borçla bizim borç göğe ulaşmış durumda eltim ise isnanı çileden çıkarmak için yaratılmış sanki.biz onların ev masraflarını karşılıyoruz bi güzel
istediklerini alıyoruz eşimle bunun için 2 yadır kavgalıyız kendimi yığrattıp şu iki ayda ben çocuklarıma hep eskileri giydirdim borcumuz var diye şimdi onlar için harcadığımız paranın hesabı yok.ödeyecek normalde ama tık yok.
şimdi sevgili eltim aradı hamile olduğunu bana müjdeliyo. yani beni sinir etmek için elinden geleni yapıyo yuvamı bunun için bozayımmı yoksa ağzına edeyimmi bilemedim.bana bi yol göstern.eşim salağın önde gideni aptallığının farkında değil bu kadar sallaklığa batsa müstahak.hakediyor amaben bunları çekiyorum böyle bi durumda siz olsanız ne yapardınız
Hem asalak hem de haşere gibilermiş. Ben olsam kendi ailemden birilerini ağırlardım. Hayat müşterek nitekim o zaman kısas yapmak da haktır :D

Canım iyi niyetten zarar gelmez. Eşin söylediğin kadar salak olsa babasının yaptıkları üzerine hala o da para vermeye devam ediyor hatta seni de fena halde eziyor olurdu. Evini falan terketme, bu göz korkutmak değil evliliği laçkalaştırmak. Önce sakinleştir kendini iyice. Güzel şeyler düşün. Ben olsam bende kardeşlerim için canımı veririm ne kadar tembellik yapsalar da. Sen eşinle sakin ve tatlı tatlı konuşursan daha çok girer kafasına.kavga işin içine girerseinat da girer. Kötü niyetli olur çıkarsın. Sakin ol kuzum bazı erkekler böyle işte, söyleye söyleye kafasına sokmadan idrak edemez.

iyi niyeti için inşallah allah yolunu açık etsin.şöyle söyleyim ben rol yapamıyorum zaten üzülüyorsam ağlıyorum seviyorsam belli ediyorum.

[QUOn
gidersem gelmem heralde o kadar doluyum gitsem köyde bissürü dedikodu olacak.çevrede bu halime çok sevinen olcak .bir yönüm bunları düşünme çek git diyor bi tarafım çok dahasını söylüyor offfffffff

utelll, post: 37803030, member: 190179"]gidersem gelmem heralde o kadar doluyum gitsem köyde bissürü dedikodu olacak.çevrede bu halime çok sevinen olcak .bir yönüm bunları düşünme çek git diyor bi tarafım çok dahasını söylüyor offfffffff[/QUOTE]
Bence sen daha baskin cikmalisin onların amaci seni çileden cikartmak birak önemsemiyor gibi görün onlar cildiriyor işe yarayacak dene ev senin koca senin sen neden gideceksin

Bnce bu olay tamamen eltisinin niyetinin bozuk olusundan cikti ama eden bulur siz bu kadinin ve adamin maddi manevi tadini kacirin huzur birakmayin sonra hic bi seyolmamis gibi oturun bu bir yerden cikar muhakkak

Guzel arkasim benim , bence senin esin iyi bir adam ama accik egitime ihtiyaci var sende kararli bir kadinsin dunden yaparsin .... dondur pesinde dolansin dursun.....

sen cok cok haklisin, ama esinin kardesine mesaj atip muhattap olarak hata etmissin. bunu yapmak esine duser. bu hikayenin benzerini yillar once annem yasamis. sonunda babama uzun ve guzel bir mektup yazmis. ozetle bu sekilde devam ediyorsa ben gidiyorum demis. ve bu sekilde babam ailesiyle butun kopruleri yakmis.

Back