• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi başımıza bela

Allah sabir versin devam.ettirecekseniz bu evliligi.. Senin cocuklarina haksizlik oluyor.. Cocuklarinin rizkini yedirme ne yap et...

sen dedin diye planini degistiemez, hele ki cocuk konusunda.. siz yardim ediyosunuz diye size minnet duyabilir ama hayatlarinin hakimisiniz diye de dusunemez..

biz sürekli onların ihtiyacını karşılayacak değiliz elbet bunun sonu olacak anlamak istemiyosun beni.insan şunu düşünmezmi ya bisene sonra yapayım bu çocuğu zaten yük oluyoruz birde çocuk olursa daha yük olcaz demezmi ya insan.bu kadar düşüncesiz olmamalılar.

Canim bazi yazdiklarini simdi okuyorum annen yokmus:KK43: o zaman sana tek tavsiyem calis, para biriktir. Tabi esin elinden almazsa paralari. Bu adam seni kaybetmekten korkmuyor. Birak cocuklari sen git, bi daha da gelme ne demek ya?
Ya bu durum devam eder, sabredersin ya da calisirsin guvencen olur.

bi kaç gün içinde belli olacaktır herşey

yaşadıklarınıza üzüldüm gerçekten...kendi cocuklarınıza almamış başkalarına yedirmiş kocanız...insan akrabasına zor zamanda yardım eder elinden tutar tutmalıda zaten fakat sizdeki durum çizgiyi aşmış artık.

Malesef sende böyle püsür kayın oldugu sürece hayatınızı içine hep edecek. Kambur olacak, hep taşıyacaksınız.

Eltinizde bu rahatlık varken 2 degil 5,10 cocukda dogurur...Gamsız...nasıl olsa bir abi var ihtiyaçları karşılıyor oh ne güzel hayat...

Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun.

yaşadıklarınıza üzüldüm gerçekten...kendi cocuklarınıza almamış başkalarına yedirmiş kocanız...insan akrabasına zor zamanda yardım eder elinden tutar tutmalıda zaten fakat sizdeki durum çizgiyi aşmış artık.

Malesef sende böyle püsür kayın oldugu sürece hayatınızı içine hep edecek. Kambur olacak, hep taşıyacaksınız.

Eltinizde bu rahatlık varken 2 degil 5,10 cocukda dogurur...Gamsız...nasıl olsa bir abi var ihtiyaçları karşılıyor oh ne güzel hayat...

Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun.

evt kardeşine sahip çıkmasına hiç bir sözüm yok zamanı gelince belki bu borcuda ödeyecek :S düşüncesizler malesef.

biz sürekli onların ihtiyacını karşılayacak değiliz elbet bunun sonu olacak anlamak istemiyosun beni.insan şunu düşünmezmi ya bisene sonra yapayım bu çocuğu zaten yük oluyoruz birde çocuk olursa daha yük olcaz demezmi ya insan.bu kadar düşüncesiz olmamalılar.
evet anlayamiyorum.. yardim etmek sizin seciminiz, senin dusuncene gore planlayamaz, eltim cocugu sonra dusun dese ben de kaale almam ;)

Yazilanlarin hepsini okudum, malesef bu gibi durumlar tüm aile düzenini alt üst ediyor. Sana tavsiyem esine haddini bildir, seni cepte keklik gibi görüyor bence. Annen yokmus ama baban var ne güzel. Bu insanlarin yaninda hergün stres icerisinde yasayacagina köye git babanin dizinin dibinde kuru ekmek soganla huzurlu yasa. Emin ol cocuklarin simdiki kavgali ortamdan daha huzurlu büyürler.En azindan esinde hatasinin farkina varsin ve kiymetini anlasin , etraftakiler de belki yuva yikmanin vebali altinda ezilirler biraz tabi biraz vicdanlari varsa... Hic birseyi göze almaktan cekinme, cünkü bunlar kolay kolay gececek durumlar degil. Esin önce kendi yuvasini kendi cocuklarini düsünmek zorunda, tabi kardesleri de önemli ama, esek gibi sirtina semer vuruyorlarsa yükü size de yüklememeli.Hayatimizda buna benzer durumlar cok gördüm , adam karisini yuvasini perisan etmeden yardim ediyorsa eyvallah, karisini hic bisey konusmaya hakki yok. Ama baskalari icin onlarinda taviz vermesi icin eziyorsa, bi B.k cikmaz bu adamdan. biraz sert bulabilirsin mesajimi ama malesef öyle...
Bir an önce esine haddini bildir, o evde yokken cocuklarini ve kendinin üst basini toplayip dön köyüne, hatasini anlayip pesinden gelirse,adam olmaya meyillidir. Ama ne halin varsa gör diyorsa, cocuklarimi birakip git diyorsa adam zaten seni gözden cikarmis demektir.kendine yeni bir hayat kuracaksin o zaman. Degerlendirip düsün, asla yanlis karar verme ve kendini bu insanlara ezdirme... Allah yardimcin olsun...

madem babasıgille küs kardeşiyle niye küsmemiş

kardeşiylede sorun yaşamıştı küsmüştü annesi olacak şıllık kardeşin hasta gel onu götür die yalvardı.eşim gitti getirdi hiç bişiyi yoktu kardeşinin doktora bile gitmedi. sonra onu köye göndermedi iş kurcam bi daha o köye gitme dedi.bu şekilde başladı olay

kardeşiylede sorun yaşamıştı küsmüştü annesi olacak şıllık kardeşin hasta gel onu götür die yalvardı.eşim gitti getirdi hiç bişiyi yoktu kardeşinin doktora bile gitmedi. sonra onu köye göndermedi iş kurcam bi daha o köye gitme dedi.bu şekilde başladı olay

iyide bu şekilde nasıl rahat ediyorki kaynıngil
sonuçta size yükler
ek iş bulsun
karısıda çalışsın

iyide bu şekilde nasıl rahat ediyorki kaynıngil
sonuçta size yükler
ek iş bulsun
karısıda çalışsın

cnm eşim onlara bisüürü hayvan aldı onların sütünü yumurtasını satıyorlar.çalışmıyor desem kaynım için haksızlık etmiş olurum.ama para sadece hayvanların giderine yetiyo şimdi.onlarada bizede hiç bişiy kalmıyor.belki zamanla düzelecek.ama alınan hayvanların hepsi borç.hayvanların yemesi içmesi vs. bu satılanlarla karşılanıyor. eşim başka yerde çalışma dior kardeşine bütün suç eşimde .

bence sakin gitme kocani baska yontemlerle cezalandir uzak dur konusma hanimefendi sakin bir tutum sergile giyin suslen ama onu gormezden gel sanki kendi basina yasiyomus gibi davran ve harcamalarini cogalt ama harcama kismini biraz daha sonlara doru yapki ozamana adar seni ozlemis olur v dedigini ikiletmez simdi inada bindirme olaylar cok taze zamanla agzina ede ede alacaksin eline cocuklrin hatiri icin bide osalak eltini niye sevindireceksinki iyiymis sen git meydan onakalsin

bence sakin gitme kocani baska yontemlerle cezalandir uzak dur konusma hanimefendi sakin bir tutum sergile giyin suslen ama onu gormezden gel sanki kendi basina yasiyomus gibi davran ve harcamalarini cogalt ama harcama kismini biraz daha sonlara doru yapki ozamana adar seni ozlemis olur v dedigini ikiletmez simdi inada bindirme olaylar cok taze zamanla agzina ede ede alacaksin eline cocuklrin hatiri icin bide osalak eltini niye sevindireceksinki iyiymis sen git meydan onakalsin

evt bu yönünüde düşünüyorum belkide istediğişey budur.bu söylediklerini yapıcam.teşkkür ederim

bi dene bencede obur turlu inan hic birine bisey olmaz sana cocuklara olur su an cokda gerginsin yi nliyorum seni ama bi laf var keskin sirke kupune zarar diye bi nefes al seni rahatlatacak bisey yap icin ferahlasin sanada yazik

Kusura bakmayin, bütün suc sizde... Bicak kemige dayanmis, esinizi bi secim yapmaya zorliycaksiniz... Cocuklariniz olmasa yine biraz daha idare edin diycem ama elinizden gelenin fazlasini yapmissiniz, daha nereye kadar vereceksiniz? Niye hep siz fedakarlik yapmak zorundasiniz? Sizin evlatlariniza yazik degil mi? Evlenmis barklanmis coluk cocuk sahibi insanlar bi zahmet kendi baslarinin cagresine baksinlar artik... Esinize deyin, ya artik bu sacmaliga son versin yada sizde basinizin caresine bakicaginizi söyleyin, artik kardesiyle calisip size nafaka öder, kendi bilir...:ssz:

Neden ayril git tarzinda yorum yapiyorsunuz boyle ailevi konularda ilk tutum sakinlestirmek ve ara yapmak yonunde olmali her zaman son care ayrilma olmali bence bide kocasi aldatmamis dovmemis evet sucu var ama halledilemeyecek bisey degil

Ben olsam bosanirim. Ne demek sessiz kalmak ya. Benim ve cocuklarimin rizkini baskasina yedirecek gerekirse benim cocugum ac kalacak ama baskalarina yardim edilecek. Esini iyi bir tehdit et resti cek. Gormuyorsa kendi bilir hadi eyvallah dersin. O zaman zaten eltin ve kardesi kosa kosa kucak acacak sanir ama yuzune bile bakmazlar eminim. O zaman ah vah eder ama ne fayda....

Back