• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi ?

Vallahi bunları okumadan bu kız az değil dedim eltisini hemen yetiştirmiş kocaya sonra da niye eltim öyle böyle
Az sinsirella değilsin hepsini sıraya dizmişsin hala bana hem yanaşmıyorlar hem gitmek istemiyorum..ne istediğini söyle prenses karanfil
Terazi burcuna çatmış haksızlığa gelemem..böylesi sinsirellalıksa olmaktan gurur duyuyorum😂

Vardır bir bildiği 🤣sende kayınpeder kayınvalide derdi var sanırım😆
Ya çok paragözler yaptıklarını unutamıyorum sürekli eşime şu yok bu yok diyorlar bide hep bir arada olalım diye eşimi dolduruyorlar onun dışında pek bir sıkıntı yok 😁🥴

Ben kocamı ona sormadım ki bana kocam hakkımda yorumda bulunuyor..kim olsa koşa koşa gider anlatır 🤣iyi ki engellemiş 😬çocuk doğurduğu iyi olmuş etliye yakınlar çat kapı oradalar artık 😆
Yine ağlama da sonra, hep eltiye eğiliyorlar beni arayan soran yok diye. Bi de iyi geçinirseler, bi de kaynana onun çocuğuna bakarsa temelli orta yerinden çatlarsın artık.

Merhabalar daha önceki konularımı bilenler eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım .Doğum yapmıştım bebeğimi görmeye 6 ay sonra geldiler benden izin istediler gelebilir miyiz diye çünkü görüşmüyordum neyse geldiler torunlarına altınlarını hediyelerini getirdiler ben gerçekten insanlık edip onları güzel ağırladım herhangi bir sorun yoktu eşimde mutlu oldu ..Maalesef eşim ailesini çok üzmüşi bana bu derece sıkıntılar yaşattığını asla evlenmeden önce anlatmadı ailesi de sır küpüydü..Bi eltim var nikah günü tebrik için aradığında eşimi kötüledi bende eşime anlattım durumu olay oldu ..Sonra kız eşimden özür diledi benden dilemedi beni engellediler karı koca 😂hiç bir suçum yokken ..ama aile bu durumu öğrendi..neyse bu hanım kızımız ben doğurduktan sonra hamile kalmış eşi yurtdışında senede bir kere görüşüyorlar ve kayınvalide kayınpeder bize geldiklerinde torun beklediklerini diğer gelinlerinin hamile oldukları söylemediler ben kız doğum yapınca eşim söyledi ve anne babasını arayıp hayırlı olsun demedim çünkü kendimi gerçekten dış kapının dış mandalı gibi hissettim..gerçi zaten öyle de benim bir torunları olduğunu bilmediğimi sanıyorlar ..Bunun Gibi pek çok durum yaşandı çok ketumlar.Bende onlara çok mesafeliyim babası diğer bayramda davet etti kızımı çok seviyorlar sürekli görüntülü gösteriyor eşim ama asla kayınvalideden evine davet ettiğini duymadım..3 yıl boyunda evlerine gitmedim sadece nişanlıyjej gittim ..Eşimde kurban bayramını orda geçirmek istiyor..Annrsi oğluna söylüyor gelmicek misiniz diye ama benimle konuşurken bir davet yok..Bende onları davet emiyorum ama eşim orası senin de evin demekten başka bişeg yapmıyor..gitmek istemiyorum ama o ısrarla gitmek istiyor ..Ama o evde bebekle rahat edebilir miyim normalde insan gibi yaklaşsaydı kayınvalide yemekte yapardım yaşlı sonuçta ama o mutfağına karıştıran bir tip değil ..nasıl rahat edicrm evlerinde hiç bilmiyorum eşimle sorun yaşar mıyız? Ailesine çok bağlı onların yanında maalesef bana karşı daha notr..Nasıl davranmam gerektiğini çözemiyorum ?
Siz de normal değilsiniz sanki

Yine ağlama da sonra, hep eltiye eğiliyorlar beni arayan soran yok diye. Bi de iyi geçinirseler, bi de kaynana onun çocuğuna bakarsa temelli orta yerinden çatlarsın artık.
Benim kaynananın ahı gitmiş vahı kalmış 🤣çocuk tutmayı beceremez🤣kızda çok hevesli değil anasının olduğu Şehre kaçtı 🤣🤣keşke geçinseler o oturur elti hizmet eder sever hizmet görmeyi😆

Benim kaynananın ahı gitmiş vahı kalmış 🤣çocuk tutmayı beceremez🤣kızda çok hevesli değil anasının olduğu Şehre kaçtı 🤣🤣keşke geçinseler o oturur elti hizmet eder sever hizmet görmeyi😆
Hem anasının yanına kaçıp hem de hizmet etmeyi seven elti nasıl oluyor ? Uyduruğun dozunu kaçırmasan mı? İçten bi başlamış çatlama sanki ne dersin? Kimse kimsenin üstüne varmayıp geçinmeyi bildikten, karşılıklı destek olduktan sonra kimin kime hizmet ettiğinin bir önemi yok, hizmet dediğin nedir bi çay bi çorba. Buranın en tembeli benimdir, hepinize tur bindiririm ama arada geçim minnet varsa benim bile gözüme gelmez.
Benim adamı boşarsam ben boşarım net !
Yaparsın ben inanıyorum sana.

Hem anasının yanına kaçıp hem de hizmet etmeyi seven elti nasıl oluyor ? Uyduruğun dozunu kaçırmasan mı? İçten bi başlamış çatlama sanki ne dersin? Kimse kimsenin üstüne varmayıp geçinmeyi bildikten, karşılıklı destek olduktan sonra kimin kime hizmet ettiğinin bir önemi yok, hizmet dediğin nedir bi çay bi çorba. Buranın en tembeli benimdir, hepinize tur bindiririm ama arada geçim minnet varsa benim bile gözüme gelmez.

Yaparsın ben inanıyorum sana.
He çok çatladım aralarında bir saat var işte kaynananın canı sıkıldıkça gider gelin de hizmet eder neyi anlamadın ki🤣evet anasının olduğu yere taşındı kaynanadan kaçtı oldu mu😆sen keşke benim kaynanaya hizmet etsen pek sever seni😆şükür uzaklar daha ne isterim allahtan oraya gitmek sorunum konuyu iyi okudun mu ?

He çok çatladım aralarında bir saat var işte kaynananın canı sıkıldıkça gider gelin de hizmet eder neyi anlamadın ki🤣evet anasının olduğu yere taşındı kaynanadan kaçtı oldu mu😆sen keşke benim kaynanaya hizmet etsen pek sever seni😆şükür uzaklar daha ne isterim allahtan oraya gitmek sorunum konuyu iyi okudun mu ?
Seven kıymet bilen kaynanam varken öper başıma korum, ben de sana bendekini vereyim gör dünya kaç bucak ahahahhah. Bana yapamadığı her şeyi üstünde uygulayıp stres atar rahatlar belki.

Back