• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi ?

Kranfilla nerelerdesin kendini ozletiyorsun. Kayinvaliden o cok dert ettigin altini takmis iste artik aranizin duzelmesi lazim. 6 ay sonra gelmelerini dert etme cunku insanlar 40 yasinda ogullarinin dugununu yaptilar, borclarini odediler bu insanlar daha ne yapsin canlarini mi versin insaf be karanfilla.

Esim ailesini cok uzmus diyorsun sanki bunlari hic bilmiyordun yeme bizi simdi. Eltine gelince seni insan gibi uyarmis ama sen tabi kosa kosa kociskom bak seni kotulediler demissin.

Son olarak sizin evde cam, cerceve inerken sen bize mutlulugunuzun resmini ciziyordun. Kayinvalide evinde daha rahat olursun dert ettigin seye bak.

Hayattaki en buyuk derdin kayinvalidenin sana altinlar getirmesiydi cunku senin samimiyetten anladigin bu. Kadin anca oglunun borclarini odeyip altinini getirmis daha ne yapsin bu kadin?

Kardesinin esi desen havuza neyim giriyor ayip ayip seyler. Ne cektin be karanfilla.
Eltide kabahat canım benim. Kadının herifi kıymetli işte ne diye ağzını açıyorsun?

Sen o insanlari yok sayarken seni davet etmek yerine ogullarina soyledikleri icin cok zoruna gidiyor tabi. Sen sanki dis kapinin dis mandalimisin dimi ama. Sen insanlara dis kapinin dis mandali muamelesi yap sonra gel bana ilgi gostermediler diye her konunda onlara olan nefretini dile getir. Cok haklisin valla karanfillacim uzme sen kendini. Bakarsin gittiginde bidaha altin takarlar.
İnsanların işi gücü yok hanımefendiyi nazlayacaklardı, peşinden koşacaklar önünden ardından fırtlayacaklardı. İyi yapıyorlar nazlı nazlı süzülemiyor küçük hanım. Altını da sanki al da sus diye vermişler ahahahshah.

Kranfilla nerelerdesin kendini ozletiyorsun. Kayinvaliden o cok dert ettigin altini takmis iste artik aranizin duzelmesi lazim. 6 ay sonra gelmelerini dert etme cunku insanlar 40 yasinda ogullarinin dugununu yaptilar, borclarini odediler bu insanlar daha ne yapsin canlarini mi versin insaf be karanfilla.

Esim ailesini cok uzmus diyorsun sanki bunlari hic bilmiyordun yeme bizi simdi. Eltine gelince seni insan gibi uyarmis ama sen tabi kosa kosa kociskom bak seni kotulediler demissin.

Son olarak sizin evde cam, cerceve inerken sen bize mutlulugunuzun resmini ciziyordun. Kayinvalide evinde daha rahat olursun dert ettigin seye bak.

Hayattaki en buyuk derdin kayinvalidenin sana altinlar getirmesiydi cunku senin samimiyetten anladigin bu. Kadin anca oglunun borclarini odeyip altinini getirmis daha ne yapsin bu kadin?

Kardesinin esi desen havuza neyim giriyor ayip ayip seyler. Ne cektin be karanfilla.
Bu kadar mı işsiz mutsuz amacsizsin milletin her derdini ezberlemissin aklının bı köşesinde tutabilmissin yazık 🤣 başka uğraşın yok mu ya
Sevgisiz mi büyüdün

Bu kadar mı işsiz mutsuz amacsizsin milletin her derdini ezberlemissin aklının bı köşesinde tutabilmissin yazık 🤣 başka uğraşın yok mu ya
Sevgisiz mi büyüdün

Bana bunu sen mi diyorsun degisik 🙄issizim ben ayni senin gibi diyecegim ama aramizda cok derin ve ucurum farklar var.

Ayrica en az karanfilla kadar senin yorumlarinin da hayraniyim ben ya uzulme. Cunku ben degisikleri cok seviyorum elimde degil 🙃 Malum ben burada takilirken sen atomu parcaliyordun ya ordan biliyorum 🤣

Sizin gibi kadınlarla evli olmak zor.

Eski konularınızı okudum biraz. Kendi ailenizi aşırı mükemmelleştirip, eşinizin ailesini her seferinde gömmeye çalışmışsımız. Sürekli bunun dırdırını yapmışsınız.
Hamileyken bile adam sinir krizi geçirmiş, kapı pencere indirmiş, sizi ittirmiş, bebeği istemediğini söylemiş. Şiddeti asla ve asla onaylamıyorum. Ancak insanı çok tahrik edici birisiniz, eski konularınızdan ve yorumlarınızdan belli. Kendinizi biraz törpülemezseniz, hem kendinizi hem etrafınızı üzersiniz.
Eltiniz kötü, kardeşinizin eşi kötü, kv kötü vs. Size göre herkes kötü. Ama bu kötü dediğiniz insanlar mesafe de koymuyorsunuz. Beklentileriniz de olmuş.

Velhasıl kelam,
Eş ailesi zaten 7 saat uzakta oturuyormuş. Yılda bir kere gidip görmek , görüşmek eş hatrına yapılabilir. Eşiniz de bunu bekler. Ancak siz orada da kavga edersiniz gibime geliyor.
Benim görümcem de böyle kendi ailesi mükemmel ötesi hiç kusurları yok ( güya ) hatta bize hep söyler siz çok şanslı gelinlersiniz der ama kendi kayınvalide kayınbabasından nefret eder halbuki o kadar nazik kibar güzel insanlar ki bayramda seyran'da bile gitmez evlerine kocası tıpış tıpış yanında o nereye istiyorsa oraya gidilir 😕

Benim görümcem de böyle kendi ailesi mükemmel ötesi hiç kusurları yok ( güya ) hatta bize hep söyler siz çok şanslı gelinlersiniz der ama kendi kayınvalide kayınbabasından nefret eder halbuki o kadar nazik kibar güzel insanlar ki bayramda seyran'da bile gitmez evlerine kocası tıpış tıpış yanında o nereye istiyorsa oraya gidilir 😕

Hahah.
Sizde ona ne kadar şanslı olduğunu, onun kv-kp'nin çok nazik insanlar olduğunu falan söyleyin 😅

Ah be karanfilla burayi kucumseyenler ve hic burada takilmayanlar ne hikmetse hep buralardan akil aliyor 🤣 noldu yazdiklarim isine gelmedi mi?
Burda hep takılmanın özel hayata zararı yok, gayet de işim gücüm aile hayatım var, kendileri gibi kk hesabını kocadan saklıyor sanıyorlar bizi, bayılıyorum. Telefonda hep açık be ahahahah.

Burda hep takılmanın özel hayata zararı yok, gayet de işim gücüm aile hayatım var, kendileri gibi kk hesabını kocadan saklıyor sanıyorlar bizi, bayılıyorum. Telefonda hep açık be ahahahah.

Katip diyecek cok sey var ama tek sıkıntı isin sonunda polemikten gitmek var :)

Vallahi bunları okumadan bu kız az değil dedim eltisini hemen yetiştirmiş kocaya sonra da niye eltim öyle böyle
Az sinsirella değilsin hepsini sıraya dizmişsin hala bana hem yanaşmıyorlar hem gitmek istemiyorum..ne istediğini söyle prenses karanfil

Canim benim de in kv ile iletişimin yokmuş ki seni davet etsin? Eltinin hamileliğini söylesin? Sanki sürekli gorusuyormussun da seni uzak tutuyorlarmis gibi konusmussun.
Kpnile aran iyiymiş git o zaman. Zaten onların işine karışınca ne olacakki git bebeğinle ilgilenirsin vakit geçer.

Canim benim de in kv ile iletişimin yokmuş ki seni davet etsin? Eltinin hamileliğini söylesin? Sanki sürekli gorusuyormussun da seni uzak tutuyorlarmis gibi konusmussun.
Kpnile aran iyiymiş git o zaman. Zaten onların işine karışınca ne olacakki git bebeğinle ilgilenirsin vakit geçer.
Kayınpederle de iletişimim yok ama davet ediyor ..Torunu görmek sevmek isteyen geline saygılı olacak 😀

Eski konularını bilmiyorum. Okumak da istemiyorum da😂 elti çok mu mu masum? Nikah günü kocasını kötülemek de çok iyi niyetli değil.
Burdakiler benim dışımdaki herkesi çok masum görüyor 🤣kadın kocamı kötüleyip üzerine beni suçladı inkar etti söylediklerini..iyi ki o olaylar olmuş da elti derdim yok😬

Vardır bir bildiği 🤣sende kayınpeder kayınvalide derdi var sanırım😆

Back