Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşimin ailesi başımıza bela
- Konu Sahibi Zeyytiin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sen cok cok haklisin, ama esinin kardesine mesaj atip muhattap olarak hata etmissin. bunu yapmak esine duser. bu hikayenin benzerini yillar once annem yasamis. sonunda babama uzun ve guzel bir mektup yazmis. ozetle bu sekilde devam ediyorsa ben gidiyorum demis. ve bu sekilde babam ailesiyle butun kopruleri yakmis.
evt kesinlikle o şeytan kadına uydum o mesajı attım zaten bunu istiyodu eline koz verdim.eşimlekouştum bende tekrar zaten
biraz daha birbirimizi anladığımızı düşünüyorum. yuva bozmaya çalışanın yuvası olmayacaktır bunun bilincine varması lazım o kadının
kaynınve eltın gbı asalaklara yazıklar olsun pıslıkler bıde cocuk yapmıslar ustune
diyorum ya yaratılacak ruha engel olunamaz o çocuğun doğması gerekio demekki nasiplerinde varsa.rızkını allah verecek.onalrın yaptığı bu düşüncesizlik bununla kalmayacak çok vurdum duymazlar eşim bunu farketmeli ama artık ben farkettirmek için herhangi bişiy yapmıcam.insanın yaşayarak görmesi en etkili çözümdür.umuyorum vedua ediyorum ki allah eşimin emeğini boşa çıkarmasın.çalışıp çabaladıklarının karşılığını versin.
Bnce bu olay tamamen eltisinin niyetinin bozuk olusundan cikti ama eden bulur siz bu kadinin ve adamin maddi manevi tadini kacirin huzur birakmayin sonra hic bi seyolmamis gibi oturun bu bir yerden cikar muhakkak[/Q
öyle bu kadının bana yaptığı ikici şey oldu.daha öncede farklı bi konuyu kullanarak eşimi üstüme salmıştı.bunu eşimin farketmesi lazım.o kadın eşimin bu zayıf yönünü öğrendi kullanıyor. ama çekirge bir sıçrar iki sıçrar buna ne allah razı olur nede kulu. bir yerde patlak verir.
- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
Eltin kaynin bisey dedimi sonra yada gecmiolsuna geldilermiöyle bu kadının bana yaptığı ikici şey oldu.daha öncede farklı bi konuyu kullanarak eşimi üstüme salmıştı.bunu eşimin farketmesi lazım.o kadın eşimin bu zayıf yönünü öğrendi kullanıyor. ama çekirge bir sıçrar iki sıçrar buna ne allah razı olur nede kulu. bir yerde patlak verir.
sizin ve çocuklarınızın rızkını yiye yiye nereye kadar bilmem.onların felaketleri yakındır.eğer kocanız konuşmaktan anlıyorsa hala durumu neden görmezden geldiğini sorun,üstünüze kalan borcun ahı ayrı da üstüne daha ne kadar vampir gibi kanınızı emeceklerini sorun kendinizi geçin çocuklarınızı buna mı layık görüyor.Allah böylelerine kan kustursun.
evt kaynım uğradı.kaynımla konuştum bugün, beni yanlış anladığını bu yüzdende abime söyledim senin çektiğin msajı dior.bende dedim ben boşanmış olsaydım sen mutlumu olcaktın.öyle şey olmaz diyor.Eltin kaynin bisey dedimi sonra yada gecmiolsuna geldilermi
- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.171
- 178
kızlar allah rızası için şu anlatacaklarıma okuyup bana bir yol gösterin.5 yıl önce evlendim iki tanede çocuğum var
daha evlendiğimizin 3.gününde eşimin babası arayıp bize düğünde harcadığı parayı istedi.harcadığı para toplamda 5 bin lira .gerisi eşime ait.
yetmedi 2 yıl sonra bizden para istedi eşim ona 30 bin liraz borç verdi 6 bin lira ödedi sonrasını ödemedi borç üstümüze kaldı.halen ödemekteyiz bu yüzden arabamızı satmak zorunda kaldık ve ayrıntıladan hiç bahsetmiyorum çok zorluklar çektik.babasıyla görüşmüyor eşim annesiyle hiç kmseyle görüşmüyor. babası daha çocuklarımı hiç görmedi o kadar yani
şimdide erkek kardeşi geldi işsiz güçsüz eşim ona bi güzel yardım etti iş kurdu borçla bizim borç göğe ulaşmış durumda eltim ise isnanı çileden çıkarmak için yaratılmış sanki.biz onların ev masraflarını karşılıyoruz bi güzel
istediklerini alıyoruz eşimle bunun için 2 yadır kavgalıyız kendimi yığrattıp şu iki ayda ben çocuklarıma hep eskileri giydirdim borcumuz var diye şimdi onlar için harcadığımız paranın hesabı yok.ödeyecek normalde ama tık yok.
şimdi sevgili eltim aradı hamile olduğunu bana müjdeliyo. yani beni sinir etmek için elinden geleni yapıyo yuvamı bunun için bozayımmı yoksa ağzına edeyimmi bilemedim.bana bi yol göstern.eşim salağın önde gideni aptallığının farkında değil bu kadar sallaklığa batsa müstahak.hakediyor amaben bunları çekiyorum böyle bi durumda siz olsanız ne yapardınız
bu sülalelerine babalık yapan koca tiplerinin soyu bi tükenemedi gitti..
ben böyle durumlarda kocanın ailesini değil bizzat kendini suçlarım..
dengeyi kurmayı bilmeli...
- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
İlk olarak haklısınız tabıkı ona sozumuz yok
Ama eltınızın hamılelıgınden sızene soylemıs sızde he deyıp gecın yanı agzına edeyımmı ne dmeek ?
esınız ıcın aptal salak dıye kurdugunuz cumlelerden hcı bahsetmıyorum bıle bu salaklık degıl saflıktır saflık ıyı kalplılıkten gelır yanı salaklıkla hıcmı hıc uzaktan yakından alakası yok
Ama eltınızın hamılelıgınden sızene soylemıs sızde he deyıp gecın yanı agzına edeyımmı ne dmeek ?
esınız ıcın aptal salak dıye kurdugunuz cumlelerden hcı bahsetmıyorum bıle bu salaklık degıl saflıktır saflık ıyı kalplılıkten gelır yanı salaklıkla hıcmı hıc uzaktan yakından alakası yok
sizin ve çocuklarınızın rızkını yiye yiye nereye kadar bilmem.onların felaketleri yakındır.eğer kocanız konuşmaktan anlıyorsa hala durumu neden görmezden geldiğini sorun,üstünüze kalan borcun ahı ayrı da üstüne daha ne kadar vampir gibi kanınızı emeceklerini sorun kendinizi geçin çocuklarınızı buna mı layık görüyor.Allah böylelerine kan kustursun.
ya şöyle kardeşine sahip çıkmak istedi.kurdukları işte kaynım elinden geleni yapıyor çalışıyor ama yeterli değil kazandıkları şuan.inşallah o işler yolunda gider de kimse birbirine yük olmaz
- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.018
- 723
Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Çalışıyorsan gelirini ayır bazı masrafları üstlen gerisini eşin nasıl hallediyorsa halletsin. Çalışmıyorsan çocuklara eskileri filan giydirdiğini söylüyorsun yapma. İhtiyaç de herşeyini al aldır hiçbirşeyden kısma sen idareli oldukça yetti sanıyordur.
İlk olarak haklısınız tabıkı ona sozumuz yok
arkadaşım dikkatli okumadınız heralde onun 10 tane çocuğu olsa bnm umrumda değil.beni ilgilendiren yönünü dikkatle okursanız anlarsınız.bende zaten he deyip geçtim olay sonrasında patlak verdi.eşime de kızmamın nedeni olayın tazeliği nedeniyle benim çoküstüme gelmiş olması.onun bana sarfettiği kelimelerin karşılığnda sinirlenerek söylediğim sözler olmuş olabilir. saflığı iyiniyeti konusunda ise haklısınız kesinlikle farkındayım bunun.
Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Çalışıyorsan gelirini ayır bazı masrafları üstlen gerisini eşin nasıl hallediyorsa halletsin. Çalışmıyorsan çocuklara eskileri filan giydirdiğini söylüyorsun yapma. İhtiyaç de herşeyini al aldır hiçbirşeyden kısma sen idareli oldukça yetti sanıyordur.
yok artık zaten böylebi dşünceden kendimi sıyırdım.ihtiyaçlarımı alcam kesinlikle.
- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
arkadaşım dikkatli okumadınız heralde onun 10 tane çocuğu olsa bnm umrumda değil.beni ilgilendiren yönünü dikkatle okursanız anlarsınız.bende zaten he deyip geçtim olay sonrasında patlak verdi.eşime de kızmamın nedeni olayın tazeliği nedeniyle benim çoküstüme gelmiş olması.onun bana sarfettiği kelimelerin karşılığnda sinirlenerek söylediğim sözler olmuş olabilir. saflığı iyiniyeti konusunda ise haklısınız kesinlikle farkındayım bunun.
ıste esıne salak . aptal vs. dem ben bunu soylemek ıstedım haklısın haksızsın dıye kesınlıkle bırsey soylemedım snaa .
yaptıkları zaten kustahlık terbıyesızlık ama sen esıne oyle kelımeler sarfetme adamın gurur kırılır
ıyı nıyetlılıkten hep bunlar
- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
pek inandirici gelmedi bana onlara karsi dikkatli olevt kaynım uğradı.kaynımla konuştum bugün, beni yanlış anladığını bu yüzdende abime söyledim senin çektiğin msajı dior.bende dedim ben boşanmış olsaydım sen mutlumu olcaktın.öyle şey olmaz diyor.
- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.350
- 398
zengininki iş, fakirinki oynaş derler eltinizinkide o hesap olmuş başkasının sırtından geçinmeye alışan bu denli asalak tipler her ailede oluyor çok sinir bozucu gerçekten..eşinizle tekrar konuşsanız ,artık herkesin sorumluluğunun kendi ailesinden ibaret olduğunu söyleseniz..
- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
Öyle kocayla ömür geçmez. Onu bunu doyurmaktan siz aç kalırsınız demedi deme.
valla bilmiyorum şuan karışmamı istemiyor bundan sonra masrafları daha da artacak ( sadece çocuk değil) eşimdende para yetmiyor die süreklipara isteyecek belkide bunu zaman gösterecek.eşim gerçekten aklı başındaysa o kendi ayakları üzerinde durmaya başlayınca kendi haline bırakmalı onu.onunda borcunu ödemesi lazım.bunu zaman gösterecek.ben dua ediyorum sadece şuan hayırlısı için