- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
esime artik para idaresi brnde olacak derdim. bir de cingar cikarirdim bi guzel. bir cinnet bu isi cozer.kızlar allah rızası için şu anlatacaklarıma okuyup bana bir yol gösterin.5 yıl önce evlendim iki tanede çocuğum var
daha evlendiğimizin 3.gününde eşimin babası arayıp bize düğünde harcadığı parayı istedi.harcadığı para toplamda 5 bin lira .gerisi eşime ait.
yetmedi 2 yıl sonra bizden para istedi eşim ona 30 bin liraz borç verdi 6 bin lira ödedi sonrasını ödemedi borç üstümüze kaldı.halen ödemekteyiz bu yüzden arabamızı satmak zorunda kaldık ve ayrıntıladan hiç bahsetmiyorum çok zorluklar çektik.babasıyla görüşmüyor eşim annesiyle hiç kmseyle görüşmüyor. babası daha çocuklarımı hiç görmedi o kadar yani
şimdide erkek kardeşi geldi işsiz güçsüz eşim ona bi güzel yardım etti iş kurdu borçla bizim borç göğe ulaşmış durumda eltim ise isnanı çileden çıkarmak için yaratılmış sanki.biz onların ev masraflarını karşılıyoruz bi güzel
istediklerini alıyoruz eşimle bunun için 2 yadır kavgalıyız kendimi yığrattıp şu iki ayda ben çocuklarıma hep eskileri giydirdim borcumuz var diye şimdi onlar için harcadığımız paranın hesabı yok.ödeyecek normalde ama tık yok.
şimdi sevgili eltim aradı hamile olduğunu bana müjdeliyo. yani beni sinir etmek için elinden geleni yapıyo yuvamı bunun için bozayımmı yoksa ağzına edeyimmi bilemedim.bana bi yol göstern.eşim salağın önde gideni aptallığının farkında değil bu kadar sallaklığa batsa müstahak.hakediyor amaben bunları çekiyorum böyle bi durumda siz olsanız ne yapardınız
evet anlayamiyorum.. yardim etmek sizin seciminiz, senin dusuncene gore planlayamaz, eltim cocugu sonra dusun dese ben de kaale almam
Yardim etmek konu sahibin secimi deyil iste. Kocasi rizasi olmadan yapiyor, ve kadindan ve cocuklarindan kisip hem babasinin borcunu oduyor hem de bu kardesine bakiyor. Bayan sonuna kadar hakli. Kendi cocuklarina yapamadiklarini simdi eltisinin ikinci ve birinci covugu icin harcicak kocasi.evet anlayamiyorum.. yardim etmek sizin seciminiz, senin dusuncene gore planlayamaz, eltim cocugu sonra dusun dese ben de kaale almam
Dogru, eger cocuguna sadece sen bakacaksan, hic kimseye muhtac degilsen, elbette hic kimse sana karisamaz.
AMAAA mutfak malzemene kadar baska birisi herseyi karsiliyorsa, o kisiye bu konuda karisma hakki verir. Hem hicbirsey ödeme, baskalara muhtac ol, hem bilerek bebek yap, yok öyle bir dünya.
Tabi diger taraftan konu sahibide ayni hatayi yapmis olan biri. Borc icinde bebek yapmis. Bende sadece o bebelere acidim. Cahil bir ailenin icinde, fakirlik icinde doguyorlar
insallah biraz duzelmissindir sakinlesmissindir dolduruslara gelip kendini daha fazla uzme sakinlesmeden ani kararlar alma sen aciz bi kadin degilsin bence .bunu halledebileceginne inaniyorum
valla bunlara ben de katiliyorum ama bu konuda degil.. eger konu sahibi eltisine gercekten 'durumlari sknti zor geciniyolar' diye ablaca tavsiyede bulunsaydi neyse ama konu sahibi isteyerek veya istemeyerek yardim ediyoruz diye karisma/yonetme hakkini gormus gibi geldi bana, 'biz bakiyoruz ona da bakamayiz' tavrini yardim alsa da hic kimse kabul etmez.. bi de bana nispet yapar gibi cocuk yapti demesi cok ilginc..Dogru, eger cocuguna sadece sen bakacaksan, hic kimseye muhtac degilsen, elbette hic kimse sana karisamaz.
AMAAA mutfak malzemene kadar baska birisi herseyi karsiliyorsa, o kisiye bu konuda karisma hakki verir. Hem hicbirsey ödeme, baskalara muhtac ol, hem bilerek bebek yap, yok öyle bir dünya.
Tabi diger taraftan konu sahibide ayni hatayi yapmis olan biri. Borc icinde bebek yapmis. Bende sadece o bebelere acidim. Cahil bir ailenin icinde, fakirlik icinde doguyorlar
valla bunlara ben de katiliyorum ama bu konuda degil.. eger konu sahibi eltisine gercekten 'durumlari sknti zor geciniyolar' diye ablaca tavsiyede bulunsaydi neyse ama konu sahibi isteyerek veya istemeyerek yardim ediyoruz diye karisma/yonetme hakkini gormus gibi geldi bana, 'biz bakiyoruz ona da bakamayiz' tavrini yardim alsa da hic kimse kabul etmez.. bi de bana nispet yapar gibi cocuk yapti demesi cok ilginc..
arkadasim, benim amacim sana muhalefet olmak degil, yani sirf muhalif olmak icin yazmiyorum, emin olabilirsin.. sen guzelce konussan da dedigini yapmak zorunda degil, kafaya takip durma bana nispet yapti filan diye.. esine de dirdirci imaj cizme yok yere.. eninde sonunda gorecektir yanlis bsyler varsa..sen aynı durum içinde olsan ne yapardın.konuşmadığımı ablaca davranmadığımı nereden biliyosun.malesefki eltim malesef vurdumduymaz.dinlemiyo bile bahsederken.neden çinkü eşm onlara güvence veriyo haklı olrak oda aman sen ne dersen de ben istediğimi yaparım dior.
Bütün suç kendini bir güzel kullandıran kocanda.
birde anlamıyorum ben bu insanları kendileri ele güne muhtaç işsiz güçsüz birde üzerine çocuk yapıp göbek atıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?