sen dedin diye planini degistiemez, hele ki cocuk konusunda.. siz yardim ediyosunuz diye size minnet duyabilir ama hayatlarinin hakimisiniz diye de dusunemez..
Canim bazi yazdiklarini simdi okuyorum annen yokmuso zaman sana tek tavsiyem calis, para biriktir. Tabi esin elinden almazsa paralari. Bu adam seni kaybetmekten korkmuyor. Birak cocuklari sen git, bi daha da gelme ne demek ya?
Ya bu durum devam eder, sabredersin ya da calisirsin guvencen olur.
Allah sabir versin devam.ettirecekseniz bu evliligi.. Senin cocuklarina haksizlik oluyor.. Cocuklarinin rizkini yedirme ne yap et...
yaşadıklarınıza üzüldüm gerçekten...kendi cocuklarınıza almamış başkalarına yedirmiş kocanız...insan akrabasına zor zamanda yardım eder elinden tutar tutmalıda zaten fakat sizdeki durum çizgiyi aşmış artık.
Malesef sende böyle püsür kayın oldugu sürece hayatınızı içine hep edecek. Kambur olacak, hep taşıyacaksınız.
Eltinizde bu rahatlık varken 2 degil 5,10 cocukda dogurur...Gamsız...nasıl olsa bir abi var ihtiyaçları karşılıyor oh ne güzel hayat...
Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun.
evet anlayamiyorum.. yardim etmek sizin seciminiz, senin dusuncene gore planlayamaz, eltim cocugu sonra dusun dese ben de kaale almambiz sürekli onların ihtiyacını karşılayacak değiliz elbet bunun sonu olacak anlamak istemiyosun beni.insan şunu düşünmezmi ya bisene sonra yapayım bu çocuğu zaten yük oluyoruz birde çocuk olursa daha yük olcaz demezmi ya insan.bu kadar düşüncesiz olmamalılar.
madem babasıgille küs kardeşiyle niye küsmemiş
kardeşiylede sorun yaşamıştı küsmüştü annesi olacak şıllık kardeşin hasta gel onu götür die yalvardı.eşim gitti getirdi hiç bişiyi yoktu kardeşinin doktora bile gitmedi. sonra onu köye göndermedi iş kurcam bi daha o köye gitme dedi.bu şekilde başladı olay
iyide bu şekilde nasıl rahat ediyorki kaynıngil
sonuçta size yükler
ek iş bulsun
karısıda çalışsın
bence sakin gitme kocani baska yontemlerle cezalandir uzak dur konusma hanimefendi sakin bir tutum sergile giyin suslen ama onu gormezden gel sanki kendi basina yasiyomus gibi davran ve harcamalarini cogalt ama harcama kismini biraz daha sonlara doru yapki ozamana adar seni ozlemis olur v dedigini ikiletmez simdi inada bindirme olaylar cok taze zamanla agzina ede ede alacaksin eline cocuklrin hatiri icin bide osalak eltini niye sevindireceksinki iyiymis sen git meydan onakalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?