evt katılıyorum sana.ailesi yüzünden hep bunlar.ne diyeyimki allah yardım etsin banaKocanın akıllanacağını sanmıyorum..
Bu tipler hayat boyu huyundan vazgeçmiyor..
Tabi Allah'tan ümit kesilmez..
Cocuklarinin riskini dagitip birde seninle kavgami ediyor.
Kendimden önce çocuklarımı düşünürüm.
Ben aç kalabilirim,ama çocuklarımın rıskını kardeşine veriyorsa o babadan hayır gelmez.
Eğer eşinizin aklını başına getirmesseniz,sonunuz dahada vahim.
acıtasyon yapın benim çocuklarım borç yüzünden eski giydi diyin eltinizede eşinizede soyleyın bunu utanır belki eltin eşinde ailesini zora soktuğunu anlar
Sende çocuklarının giysilerini sakla hepsini eltine ver, onları giydirsin. Allah eşine daha çok versin, sana da bol bol sabır versin. Kardeşinin de işleri açılır inşallah yakanızdan düşerler.
Bende harcarim giderim giyinirim cocuklarimi giydiririm odesin kizar doversede gitmeye bahanem olur valla yaparim bunu bune yahu hic takma dedigimi yap calisiyorsan da bir kurus dahi verme borca eve hic bir seye yardim etme
beş yıllık evlisiniz iki çocuğunuz var söylediğinize göre sizde borç içinde yüzerken çocuk yapabilmişsiniz size verilen müjdeli habere böyle tepki vermeniz yanlış iş kurulurken karşı çıksaydınız ilk baştan o zaman anlardım ama hamile kaldı diye bu kadar sinirlenmeniz saçma napsın yani aldırsınmı çocuğunu size borcu var diye bu kadar sabretmişsiniz biraz daha sabredin yoksa yaptığınız iyilikler göze görünmez ama bu tepkiniz asla unutulmaz eşinizlede sakin ama iyi bi konuşma yapın
eltinin hamile oldugunu soylemesinde ne var anlamadim?kızlar allah rızası için şu anlatacaklarıma okuyup bana bir yol gösterin.5 yıl önce evlendim iki tanede çocuğum var
daha evlendiğimizin 3.gününde eşimin babası arayıp bize düğünde harcadığı parayı istedi.harcadığı para toplamda 5 bin lira .gerisi eşime ait.
yetmedi 2 yıl sonra bizden para istedi eşim ona 30 bin liraz borç verdi 6 bin lira ödedi sonrasını ödemedi borç üstümüze kaldı.halen ödemekteyiz bu yüzden arabamızı satmak zorunda kaldık ve ayrıntıladan hiç bahsetmiyorum çok zorluklar çektik.babasıyla görüşmüyor eşim annesiyle hiç kmseyle görüşmüyor. babası daha çocuklarımı hiç görmedi o kadar yani
şimdide erkek kardeşi geldi işsiz güçsüz eşim ona bi güzel yardım etti iş kurdu borçla bizim borç göğe ulaşmış durumda eltim ise isnanı çileden çıkarmak için yaratılmış sanki.biz onların ev masraflarını karşılıyoruz bi güzel
istediklerini alıyoruz eşimle bunun için 2 yadır kavgalıyız kendimi yığrattıp şu iki ayda ben çocuklarıma hep eskileri giydirdim borcumuz var diye şimdi onlar için harcadığımız paranın hesabı yok.ödeyecek normalde ama tık yok.
şimdi sevgili eltim aradı hamile olduğunu bana müjdeliyo. yani beni sinir etmek için elinden geleni yapıyo yuvamı bunun için bozayımmı yoksa ağzına edeyimmi bilemedim.bana bi yol göstern.eşim salağın önde gideni aptallığının farkında değil bu kadar sallaklığa batsa müstahak.hakediyor amaben bunları çekiyorum böyle bi durumda siz olsanız ne yapardınız
Canim bir meslegin varsa calisabilirsen git ama önce kocani karsina al bir güzel konuş
eltinin hamile oldugunu soylemesinde ne var anlamadim?[/QUO
evt olayı tam bilmediğin için anlam verememen normal.canım şuanda tam bi işleri yok sigortaları yok ve onların yiyecekleri giyecekleri doktorlarını da biz karşılıyoruz bizimde fazlasıyla borcumuz olduğu için. eltimde bana söylemesindeki amaç ben daha önce ona şuanda sırası deil 2.çocuğun biraz toparlanın bizde sizde zordurumda kalmayalım demiştim bana müjdeliyor beni kızdırmak için özellikle yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?