- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 599
- 413
diyelimki o hakaretler gelmeden yapmış bulunmuşsam ... ben de kahve mahve yapmayı düşünmezdim normalde..Zaten müstakbel eşim sesini çıkarmazsa önce onu kovardım evden....sonra ailesini..[/QUOTE
sanıyorum baştan tepki göstermediği için şimdi bu kadar eziliyor arkadaş..eğer baştan çıkarsaydı tırnaklarını gıkları çıkmazdı:))))
valla kusura bakma da sen de pek hırlı sayilmazsın
niye bu kadar yüz göz oluyorsun ki?
bırak ailesini eşin idare etsin
ne diye eşin düğün mekanını saklamışken ailesinden eltine söylüyorsun?
düğün zamanı eltini kenara cekip insan taklidi yap demek falan...
bunlar az bucuk senin karakterini de seriyo ortaya
varsa bi problem eşine söyleyeceksin
eltin neyse de, anasına babasına laf söylemek, onlarla laf dalaşına girip sidik yariştirmak sana düşmez
eşine güzel bi dille anlatirsin o halleder usulunce...
böyle taşin altında kalırım lafın altında kalmam mantiğiyla gidersen duvara toslayan hep sen olursun
Allahıma havale ettim hepsini ne biliyorsa onu yapar güzel Allahım
boşa demiyolarmış evlenirken eşinin ailesiylede evleniyosun diye ! kolay gelsin size
bu bugunlerde okudugum 2.kaynana vakasi kaynanazin agzindan cikani kulaginin duydugunu sanmiyorum sizi neden bu kadar istemedi ki diger gelinine karsi nasil? sizden niye bu kadar kapmis :26:
Ayy Hepsini Okuyamadım Kusura Bakma Ne Olur, Çok Sinirlendim..
Sen Hala Bu Kişiyle Evlenmeyi Düşünüyor musun?
Bu Kadar Lafı Söylediler..
Nasıl Unutacaksın??
İlerde Eşinle Bunlar Yüzünden Aran Açılır..
Allah Korusun..
Nasıl İnsan Bunlar Yahu!!
onların evinde oturcakmışım bende kabul etmedim aynı binada oturmam dedim ondan bana kıl oldular tatlım ailemde kabul etmedi birde en komiği 7/24 anahtar kapıda olcakmış istediği zaman girip çıkcaklarmış..saçmalığa bakar mısın
diyelimki o hakaretler gelmeden yapmış bulunmuşsam ... ben de kahve mahve yapmayı düşünmezdim normalde..Zaten müstakbel eşim sesini çıkarmazsa önce onu kovardım evden....sonra ailesini..
onların evinde oturcakmışım bende kabul etmedim aynı binada oturmam dedim ondan bana kıl oldular tatlım ailemde kabul etmedi birde en komiği 7/24 anahtar kapıda olcakmış istediği zaman girip çıkcaklarmış..saçmalığa bakar mısın
Ayy Hepsini Okuyamadım Kusura Bakma Ne Olur, Çok Sinirlendim..
Sen Hala Bu Kişiyle Evlenmeyi Düşünüyor musun?
Bu Kadar Lafı Söylediler..
Nasıl Unutacaksın??
İlerde Eşinle Bunlar Yüzünden Aran Açılır..
Allah Korusun..
Nasıl İnsan Bunlar Yahu!!
saygısızlığımı bozmadım ama herkesin bir sabrı var yeter artık öldürcek bizi artık..hergün huzurumuzu bozuyor annesi..
Ne evlenmeyi düşünmesi canım....
Yarabbi şüküüüür....deyip evlenmiş bile!
.
keşke kahve tepsisiyle ağızlarına ağızlarına girişseydin isteme töreninde...
evlendik biz tatlım unutamıyorum zaten halada huzurumuzu bozmak için hergün arıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?