Bu ne yahu kim kime ne saydırabilirse
topluca geberseler de böyle lanet insanlar siz de rahat etseniz. okurken sinirlerim oynadı doğrusu...
Ey maşallah...sizde suç ama daha istemeye geldiklerinde o lafları söylemişler neden ağızlarının payını vermediniz..benim annem babam duyacak o lafları ve beni verecek öylemi...oy oyy oyyy tarihh yazmaz...
Bu tarz gerizekalılara yapacak bişey yok cnm. sen eşinle aranı bozmamaya çalış 3. kişiler için kırmayın birbirinizii
Benim de kafam karıştı doğrusu..Kim kime ne hakaret etmiş...
Ey maşallah...sizde suç ama daha istemeye geldiklerinde o lafları söylemişler neden ağızlarının payını vermediniz..benim annem babam duyacak o lafları ve beni verecek öylemi...oy oyy oyyy tarihh yazmaz...
O sırada müstakbel eşin tavrı çok önemli...Ama insanın içi soğur valla...Evlilikten vazgeçer kapıyı gösterirdim ,ayrıca sıcak kahveleri de üzerlerine döküverirdim....
anlıyorum kadın sizi istememiş sevmemeiş hakaret etmiş...demediğini bırakmamış...
ama siz neden onlar için yamulta yamulta domuz vs..ifadelerini kullanıyorsunuz...
ben şahsen onlar size hakaret ederken sizin de onlara karşı hoş davranmadığınızı çıkardım bu ifadelerinizden...
bütün bu olanlardan sonra zaten görüşmeyin...mümkünse hiç görüşmeyin...
ama eşinizi de engellemeyin bence...ne de olsa ailesi...siz karışmayın o kendi nasıl istiyorsa öyle davransın...eşinize karşı da ailesi hakkında bu tarz konuşmayın gerçekten uslüp hiç hoş değil
böyle terbiyesiz insanların ALLAH belasını versin .kimsenin kimseye hakeret etmeye hakkı yok.kendilerini ne sanıyo böle beyinsizler merak ediyorum....
kendileri kalitelerini belli etmişler....
o eltini bir güzel döv bence, laftan anlamıyorsa kötekten anlayacaktır
Valla ben kahve bile yapmaz kapıyı gösterirdim...
O sırada müstakbel eşin tavrı çok önemli...Ama insanın içi soğur valla...Evlilikten vazgeçer kapıyı gösterirdim ,ayrıca sıcak kahveleri de üzerlerine döküverirdim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?