eşimin ailesi bana hakaret ediyor

selennnselennn hesabı doğrulanmış üye.

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.292
En iyi cevaplar
1
16.419
448
40
Bursa
kızlar öyle bir dert var ki başımda size danışmak istiyorum..eşimin ailesi beni istemediler 2,5 ay beni istemeye gelmediler..daha sonra bir şekilde geldiler bana hakaretler,küfürlerin bini bin para..annesinin dediği laflar:sen niye çalışmıyorsun sen benim oğlumun paralarını mı yiceksin senin boyun neden kısa senin çocuğun olur ama ölür çok zayıfsın siz nereye gidersiniz tatillerde dediğinde antalya ve bodrum demiştim aaa bizim evin altında da bodrum var biz oraya iniyoruz diye saçma sapan espriler yapmak vs vs..
babasının dediği laflar:çok çirkin bir kız ben buna sümüğümü atmam bula bula bunu mu buldun vs vs
yengesinin dedikleri:ben taze kuru soğan elleyemiyorumda yiyemiyorumda yapacak bişey yok soğanları yiyip yiyip gelcez, bohça zamanlarında annesi ve yengesinide çağırdık hani laf söylemesinler daha sonra diye kuyumcuda beğendiğim pırlanta set vardı onları da götürdük gösterelim dedik keşke göstermez olaydık..annemin ve kuyumcunun yanında herşeyi beğenmişsin zaten ne diye bizi getirdin nasılsa bizim istediğimizi almıycaksın dedi biz dumur vaziyette..daha sonra gelin kıskancın önde gideni ordan bir takı beğendi anne ben hamileyim bana da bunu alın bunu istiyorum dedi..neyse düğün yerini bursa cha chayı tuttuk eşim ailesiyle kavga etmemek için ne mekanı söyledi ne de fiyatını..eşimin arkadaşının düğününe gittik orada maalesef ki biraraya geldik ailesiyle..eltim (nefret ediyorum tüm aileden eşimin)nereyi tuttunuz dedi ağzını yamultarak bende cha chayı dedim ağzını yamultarak tekrar ımmm ne kadara tuttunuz eşim atladı ne o sen mi ödeyeceksin karışma dedi ev bulabildiniz mi dedi eşimin uyuz annesi ağzından pastanın kreması çıkmış farkında değil haziranda tutun dedi ki haziranın 8 inde kınam 10 unda düğünümüz olucak anne ne saçmalıyorsun nerde görülmüş 3-4 günde ev kurulması dediğimde sen karışma oğlumun parası gidicek dendi ben yine saygısızlığımı bozmadım..
düğünümüzde takılan takıları eltim olacak domuzu görevlendirmiş al onları diye ondan önce bizim üstümüzden alıp gelinine para taktı ben yine dumur ..takıları fln gelin odasında toplanıyor o zaman kuzenim ve domuz gelini geldi eşime diyor ki onları bana ver ben bakim bende dedim gerek yok canım anneme vericem ben dediğimde çok konuşma dedi..bende kenara çekip haddini aşma 5 dakika insan taklidi yap dedim susturdumdaha sonra evimiz çok büyükmüş ne gerek varmış fln fln onuda geçtim..eltimle yüz yüze gelmek istemediğimi kendi annem uygun bir dille anlatmış eşimin annesine ama kadında kapasite yok ertesi günü eşim evdeyken yapıyor bunları arıyor evimizi sen bizi istemiyor musun sen neden böylesin dediğinde bende ne alaka annecim perihanla yüz yüze gelmek istemiyorum o işe başladığında gelicem ziyaretinize dedim neyse kapattık..birkaç gün sonra sırf bizim huzurumuzu bozsun diye kendi annemö ben ve eşim kendi evimizdeyiz..annemle kına videosunu seyrediyoruz eşimi aradı annesi yarım saat konuştular..sakin sessiz olan eşim annesinin dolduruşuna gelip sanki ben yemek yapmayı bilmiyormuşum sanki ben kadınlık görevlerimi yapmıyormuş gibi hakaretler etmeye başladı..bende sakin bir dille sen ne dediğinin farkında mısın annenin dolduruşlarıyla bana bunları söyleyemezsin dediğimde bağırdı bende açtım ağzımı yumdum gözümü hesabı hakaret etmeye başladım annenin kapasitesi mi yok insan gibi anlatıyoruz anlamıyor bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar diye bağrındım..sonra sinir krizi geçirdi anne kalk sana gidiyoruz dedim ve anneme gittim..neyse ertesi gün iyiydik eşimle barıştık fln tam yemeğe oturucaz annesi beni aramıştı gündüzden açmamıştım tatsızlık çıkmasın diye ben kim oluyormuşum ben küçük beyinlimişim eşime beni kötülemeye başladı..eşim yemeğini bırakıp annesine gitti eşimde onlara ağzına gelenleri söylemiş siz kızı 2,5 ay istemediniz kızda haklı oda sizi istemiyor dedi..hala bizi rahat bırakmıyor napabiliriz..
buarada kınada abisinin arabasını kullandık diye hakaretler küfürler ettiler..

Son düzenleme:
Ey maşallah...sizde suç ama daha istemeye geldiklerinde o lafları söylemişler neden ağızlarının payını vermediniz..benim annem babam duyacak o lafları ve beni verecek öylemi...oy oyy oyyy tarihh yazmaz...

anlıyorum kadın sizi istememiş sevmemeiş hakaret etmiş...demediğini bırakmamış...
ama siz neden onlar için yamulta yamulta domuz vs..ifadelerini kullanıyorsunuz...
ben şahsen onlar size hakaret ederken sizin de onlara karşı hoş davranmadığınızı çıkardım bu ifadelerinizden...
bütün bu olanlardan sonra zaten görüşmeyin...mümkünse hiç görüşmeyin...
ama eşinizi de engellemeyin bence...ne de olsa ailesi...siz karışmayın o kendi nasıl istiyorsa öyle davransın...eşinize karşı da ailesi hakkında bu tarz konuşmayın gerçekten uslüp hiç hoş değil

anlıyorum kadın sizi istememiş sevmemeiş hakaret etmiş...demediğini bırakmamış...
ama siz neden onlar için yamulta yamulta domuz vs..ifadelerini kullanıyorsunuz...
ben şahsen onlar size hakaret ederken sizin de onlara karşı hoş davranmadığınızı çıkardım bu ifadelerinizden...
bütün bu olanlardan sonra zaten görüşmeyin...mümkünse hiç görüşmeyin...
ama eşinizi de engellemeyin bence...ne de olsa ailesi...siz karışmayın o kendi nasıl istiyorsa öyle davransın...eşinize karşı da ailesi hakkında bu tarz konuşmayın gerçekten uslüp hiç hoş değil

Bu ne yahu kim kime ne saydırabilirse

o genelde ben oluyorum

topluca geberseler de böyle lanet insanlar siz de rahat etseniz. okurken sinirlerim oynadı doğrusu...

bu gidişle benle eşimi öldürürler onlara bişey olmaz tatlım

Ey maşallah...sizde suç ama daha istemeye geldiklerinde o lafları söylemişler neden ağızlarının payını vermediniz..benim annem babam duyacak o lafları ve beni verecek öylemi...oy oyy oyyy tarihh yazmaz...

eşim kendimi öldürürüm dedi

Bu tarz gerizekalılara yapacak bişey yok cnm. sen eşinle aranı bozmamaya çalış 3. kişiler için kırmayın birbirinizii

az önce tartıştık sinirlerim bozuldu maalesef tatlım

Benim de kafam karıştı doğrusu..Kim kime ne hakaret etmiş...

bana hakaretler ediliyor en sonunda alcam makineli tüfeli toptan yok etcem hepsini

O sırada müstakbel eşin tavrı çok önemli...Ama insanın içi soğur valla...Evlilikten vazgeçer kapıyı gösterirdim ,ayrıca sıcak kahveleri de üzerlerine döküverirdim....

valla kusura bakma da sen de pek hırlı sayilmazsın
niye bu kadar yüz göz oluyorsun ki?
bırak ailesini eşin idare etsin
ne diye eşin düğün mekanını saklamışken ailesinden eltine söylüyorsun?
düğün zamanı eltini kenara cekip insan taklidi yap demek falan...
bunlar az bucuk senin karakterini de seriyo ortaya
varsa bi problem eşine söyleyeceksin
eltin neyse de, anasına babasına laf söylemek, onlarla laf dalaşına girip sidik yariştirmak sana düşmez
eşine güzel bi dille anlatirsin o halleder usulunce...
böyle taşin altında kalırım lafın altında kalmam mantiğiyla gidersen duvara toslayan hep sen olursun

oldu canım herkes bana hakaret etsin küfür etsin onlara bişey denmiyor bana deniyor merak etme yüzüne söylemedim..benim yerime birde kendini koyar mısın tatlım sen büyün hakaretler küfürler sana edilseydi sen napardın domuzdan daha kötü kelimeler kullanırdın emin ol..

böyle terbiyesiz insanların ALLAH belasını versin .kimsenin kimseye hakeret etmeye hakkı yok.kendilerini ne sanıyo böle beyinsizler merak ediyorum....
kendileri kalitelerini belli etmişler....

kesinlikle katılıyorum kalitelerini belli ettiler

o eltini bir güzel döv bence, laftan anlamıyorsa kötekten anlayacaktır

Allahıma havale ettim hepsini ne biliyorsa onu yapar güzel Allahım

O sırada müstakbel eşin tavrı çok önemli...Ama insanın içi soğur valla...Evlilikten vazgeçer kapıyı gösterirdim ,ayrıca sıcak kahveleri de üzerlerine döküverirdim....

yok o kadar da değil seve seve geldiler istemeye ama bunlar olmadan daha güzel bir şekilde gelselerdi daha iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…