- 21 Aralık 2023
- 28
- -13
- 1
- 34
Derdiniz varsa konu açın, bütün eş ailesi konularını gezmekten daha kolay olur.Hayır bakıyorumda linç etme durumunda olanlar aynı tipler ve bu durumun çok basit bişeymişte asla kabul edilemezmiş asacaksın kapıya koyacaksın trendleri,
Dolduruşlara gelme karşına al ciddi olarak konuş hislerini paylaş orta yol bulunur gayette karşındaki senin ailene farklı kendi ailesine farklı yaklaşımları varsa öncelik düzeltme çabası olmalı
Sizin başınıza gelirse öyle yaparsınız siz olur mu?Hayır bakıyorumda linç etme durumunda olanlar aynı tipler ve bu durumun çok basit bişeymişte asla kabul edilemezmiş asacaksın kapıya koyacaksın trendleri,
Dolduruşlara gelme karşına al ciddi olarak konuş hislerini paylaş orta yol bulunur gayette karşındaki senin ailene farklı kendi ailesine farklı yaklaşımları varsa öncelik düzeltme çabası olmalı
Sizin her aile soruna merhem olma çabanıza hayran kaldım dert vermesin Allah:)Derdiniz varsa konu açın, bütün eş ailesi konularını gezmekten daha kolay olur.
Teşekkür ederim.Sizin her aile soruna merhem olma çabanıza hayran kaldım dert vermesin Allah:)
Arabasına bavulunu da koyun,binsin gitsin anasının evine.
Bakın aile yüzsüzdür,düşüncesizdir ister ama iş eşinizde bitiyor. Size hediye edilen araba üzerinden satın diye plan yapıyorlar. Ev yaptırıyorlar parasını siz ödeyin diyorlar,eşiniz iş kurarım diyor falan. E siz kimsiniz bu evlilikte,cüzdanı mısınız bu adamın,ailesinin?
Diyemiyor mu ben çalışmıyorum halihazırda kimseye birşey yapamam diye.
Size sormadan kendileri çalıp kendileri oynuyorlar.
Yaparım neden yapamayayım.Sizin başınıza da böyle bişey gelirse yazdıklarınızın onda birini yapabileceğinizden şüphem yok, o şartta yok benim durumum farklı dersiniz sizin hayatınızdan başka herkesin hayatı çabucak harcanabilecek şey sonuçta
Bir duruşumuz olduğu için başımıza gelmemiş olabilir mi acaba? At sahibine göre kişner. Evliliğin ilk zamanları çiftler birbirini dener. İlk zamanlarda geçemediğin her sınav tekrar tekrar karşına çıkar durur. Olacaksa da ölecekse de, bir an önce.Başına gelmeden yorum yapmak ben kesin şöyle yaparım demekle olmaz o anki duygu düşünce konum şartlar bahsedilenler veya bahsedilmeyenler totalde değerlendirilir ve günün sonunda net olarak diyim şuanki yazdıklarınızı karar aşamasında öyle rahatça uygulamayazsınız.
Yahu nerden biliyorsunuz? Herkesi kendiniz gibi bilmeyin.Başına gelmeden yorum yapmak ben kesin şöyle yaparım demekle olmaz o anki duygu düşünce konum şartlar bahsedilenler veya bahsedilmeyenler totalde değerlendirilir ve günün sonunda net olarak diyim şuanki yazdıklarınızı karar aşamasında öyle rahatça uygulamayazsınız.
Boşanmak bir seçenek olmalı, kaybetme korkusu işin içine girmeli, garanti görmekten kaynaklanan bir rahatlık olursa çoğu şey düzelmez, ittir kaktır giden bir evliliğin olur. Sanıyorlar ki silah dayıyoruz boşan diye.Yahu nerden biliyorsunuz? Herkesi kendiniz gibi bilmeyin.
Normal insanların(benimde)kırmızı çizgileri vardır,eşleri de bilir o cizgiyi geçerse ne olacak,ona göre ölçer, tartar ,hareket eder. Benim eşimde bilir,bende onun kırmızı cizgilerini bilirim ona göre hareket ederim.
Bakın yine söylüyorum bana değer vermeyen,fikrimi sormayan,önemsemeyen bir adama ben saygı ,sevgi hissedemem haliyle evlilikte sürdüremem şu veya bu sebeple.
Yineliyorum siz yaşarsanız,isterseniz alttan alin,oturup konuşun,degismesini umut edin,bekleyin vs hayat sizin hayatınız banane yani portakalı yediniz de vitaminini aldınız mı almadınız mı? Ben fikrimi söylüyorum, herkesin kendi aklı fikri,özgür iradesi var,sonucta her koyun kendi bacağından asılıyor günün sonunda. Merak etmeyin biz boşanın dedik diye kimse de koşa koşa boşanmıyor.
Burada(eski üyeler bilir kimler geldi kimler geçti böyle) aldatılan,dayak yiyen kadınlar bile günün sonunda canım kocam o beni seviyor pis kıskançlar moduna girebiliyor.(konu sahibini tenzih ederim)
Korkmayın biz boşatma mercii falan değiliz yani.
Yani tabi ki öyle olmalı.Boşanmak bir seçenek olmalı, kaybetme korkusu işin içine girmeli, garanti görmekten kaynaklanan bir rahatlık olursa çoğu şey düzelmez, ittir kaktır giden bir evliliğin olur. Sanıyorlar ki silah dayıyoruz boşan diye.
Siz iyi misiniz? Adam varı yoğu ailesine yedirirken (kardeşine iş kurmaya varana kadar) tek başına eve yeten bu kadının hayatı harcanmıyor mu? Sadece boşananın mı hayatı harcanmış oluyor? Adam tenezzül edip yapayım mı diye bile sormuyor kadına. Kadın konuşmaya çalışınca günlerce küsüyormuş. Anasının büyütemediği bu çocuğu konu sahibi büyütüp hayatını buna mı harcayacak?Sizin başınıza da böyle bişey gelirse yazdıklarınızın onda birini yapabileceğinizden şüphem yok, o şartta yok benim durumum farklı dersiniz sizin hayatınızdan başka herkesin hayatı çabucak harcanabilecek şey sonuçta
Ben sizi anlıyorum. Siz başa geldiği zaman hareket etmenin bu kadar da kolay olmadığını söylemek istiyorsunuz. Herkes herşeye aynı tepkileri vermiyor hayatta. Kaldı ki şu doğrudur bu yanlıştır da demek olmaz. Esasında başımıza Allah’ın yazdıkları geliyor. Yapılacak şey belli demesi kolay da uygulamasını herkes kaldıramaz. İnsanların düşünceleri ve duygularının yoğunlukları farklıdır.Burası adeta insanların hayatını eleştirip benim dediğimi yap diyenlerle dolmuş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?