OhaaErkekler aileleri söz konusu olunca saflaşıyorlar gerçekten.ben de evliyken eski eşim yeni araba aldığımızda eskisini abime vereceğim demişti. Kavga çıkarmıştım. O zaman parasını ikiye bölelim de ben de anneme vereyim demiştim de olayı idrak edip susmuştu. Tamam falan desem beş kuruş bile almadan 40.000 lirayı verecek ve biz de eşek gibi çakışıp yeni arabanın borcunu ödeyecektik. Bak hala sinir oluyorum
güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim
Çok sık olarak kullandığınız aşkım kelimesinin bazılarını rahatsız etme sebebi ; kocaları ile olan ilişkilerinde kocalarının öküz olma ihtimalinden kaynaklanmaktadır. Bu sebeple sizi tiye alanları dikkate almamanızı öneririm.
Bende asla aşkım, bebeğim gibi mıcık mıcık sözler kullanmam ama öküz de değilim :) .
Bu hitapların yaş, karakter ve yetişme ortamına bağlı olduğunu düşünüyorum.
Tabi her kadın da bu vıcık vıcık kelimelerden hoşlanacak diye bir şart ta yok. Bu vıcık vıcık yaklaşımlara tepki verenleri anlamıyor da değilim. Lakin buna tepki vermek, tiye almak yerine suskunluk daha doğru bir hareket olacaktır.
Vıcık vıcık olması değil mesele.aşkım veya başka bir kelime fark etmez, aynı kelimenin konu başlar başlamaz her cümlede tekrar edilmesi okuyanda odaklanma sıkıntısı ve okuma isteksizliği yaratıyor. Başkaları da düşünmüş zaten aynı şeyi yalnız değilim. Kocam öküz değil, kimsenin sevgi kelebekliği de konuyla ilgisi yoksa beni ilgilendirmez. Kimseyi de ilgilendirmemeli zaten.Tabi her kadın da bu vıcık vıcık kelimelerden hoşlanacak diye bir şart ta yok. Bu vıcık vıcık yaklaşımlara tepki verenleri anlamıyor da değilim. Lakin buna tepki vermek, tiye almak yerine suskunluk daha doğru bir hareket olacaktır.
Vıcık vıcık olması değil mesele.aşkım veya başka bir kelime fark etmez, aynı kelimenin konu başlar başlamaz her cümlede tekrar edilmesi okuyanda odaklanma sıkıntısı ve okuma isteksizliği yaratıyor. Başkaları da düşünmüş zaten aynı şeyi yalnız değilim. Kocam öküz değil, kimsenin sevgi kelebekliği de konuyla ilgisi yoksa beni ilgilendirmez. Kimseyi de ilgilendirmemeli zaten.
Çok sık olarak kullandığınız aşkım kelimesinin bazılarını rahatsız etme sebebi ; kocaları ile olan ilişkilerinde kocalarının öküz olma ihtimalinden kaynaklanmaktadır. Bu sebeple sizi tiye alanları dikkate almamanızı öneririm.
Bende asla aşkım, bebeğim gibi mıcık mıcık sözler kullanmam ama öküz de değilim :) .
Bu hitapların yaş, karakter ve yetişme ortamına bağlı olduğunu düşünüyorum.
Kazen hanım ben bir üyeye size ne dediğim için banlanmıştım bi ara. Kendinizi banlayabiliyor musunuz?bende ondan bahsediyorum konuyu okurken sıkıldıysanız başak bir konuya geçebilirsiniz. bana ne demişsiniz ya !
Evet işte size ne ?
Kazen hanım değilKazen hanım ben bir üyeye size ne dediğim için banlanmıştım bi ara. Kendinizi banlayabiliyor musunuz?
Kazen hanım ben bir üyeye size ne dediğim için banlanmıştım bi ara. Kendinizi banlayabiliyor musunuz?
Bu 2 mesajı yazmamda ki sebep ; cezalara yeni bir madde gelmesi
Kazen abi biz bunu desek ban yerizbende ondan bahsediyorum konuyu okurken sıkıldıysanız başak bir konuya geçebilirsiniz. bana ne demişsiniz ya !
Evet işte size ne ?
Bak arastir sor insanlra kardesler arasinin bozulmasinin en buyuk sebebi paradir ,kardesine boyle teklifi goturme cesaretinde bulunan senin cocuguna ne yapmaz esin akilli.olsun yakinen yasadim cok zor
Eşinizde kanacak gibi bir enerji var. Çökün başına, iyice anlatın; olmaz, sakın olmaz, asla olmaz vs. Vs. Siz reddetmeseniz evi verecekti sanki.
Kuzum ayipla ilglenmiyor ki o tamamen bencillik sen uzulme.hakkini savun zorla degil ya hiic takilma ayibinsa vsHayır bide anlamadığım daha kayınvalidem kayınpederim hayattayken böyle yapılması da hoş değil çok ayıp az önce aradım söyledim kayınvalideme kızım sakın vermeyin diyor kadın eşimde söyledim vermiycez dedi eşimde
Kuzum ayipla ilglenmiyor ki o tamamen bencillik sen uzulme.hakkini savun zorla degil ya hiic takilma ayibinsa vs
Sizinle polemiğe girmek istemiyorum zira ben ban yerim siz değil15 cezanız altında buzağı mı arıyorsunuz ?
anlaşılmayan bir nokta var mı ?
Kadınlar kulübü ya erkek yasak değil mi burdaKazen hanım değil
O yonetici kuzumKadınlar kulübü ya erkek yasak değil mi burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?