• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin abisinin çakallığı

Biz başka semtten dubleks ev aldık eşimle ben eşimin ailesinin evi ise başka bir semtte yani ayrı semtte bu iki ev bizim oturduğumuzla eşimin ailesinin oturduğu ev
Kredi çekip aldık
Eşimin abiside ailesinin üstünde oturuyor onların bodrumu saymazsak iki katlı evleri birinde anne baba oturuyor diğerinde ise eşimin abisi ve eşi
Anne babasının oturduğu daireyi de eşimden istiyor ben sizin evin kredisini kapatayım sende bana hakkını ver diyor
Bende vermek istemiyorum çünkü zamanında kayınvalidem bunu bana demişti vermeyin biri de sizin demişti
Çok teşekkür ederim şimdi anladım. Asla kabul etmeyin. Kendi evinizi yavaş yavaş ödersiniz.

Evet diyoruz bında ne var ki 😂😂 sizde sevdiğiniz adama diyin
😂😂 konuyu anlayamadım ya ondan bari bulandırmayayım☺ yine de tavsiyemi isterseniz çok dikkatli olun derim ben para işine girmemeye çalışın abiyle yengeyle halayla bilmem neyle kesin bir maraz çıkar başınıza

Merhaba kızlar
Eşim bugün beni aradı gündüz aşkım annemler aradı özlemişler bi gideyim dedi tamam aşkım git dedim neyse işten sonra gitti annesine
Ben görüşmüyorum çünkü çok yaptılar onların yüzünden çocuğum ölüyordu neyse bu konulara giripte kendimi sinirlendirmeyeceğim..
Eşim eve geldi oturduk anneme söylemiş ilk ben lavaboya gittiğimde salona geldim ve aşkım abim annelerin oturduğu yeride istiyor dedi (iki kardeşler ve iki katlı evleri var ilk katında kaynanam kayınpederim oturuyor üstte ise abisi eşi)
Anlamadım dedim bizim evin borcunu kapatıcakmış eşiminde olan evide alcakmış
Hayır dedim çünkü daha yeni evlendiğimiz zamanlarda iki katlı müstakil bir ev bulmuştuk benimde annemle babam ayrılar annem bir evde oturur bizde yukarda otururuz kafam rahat olur diye düşünmüştük eşimin çakal abiside ben para veririm ama iki katta çocuklarımın üstüne olucak demişti bende biz sığıntı gibi mi oturucaz diye vazcaymıştık
Şimdide çakal abisi ben sizin evin taksidini kapatayım sende o evi de ver bana demiş
Sinirlendim hayır mümkünatı yok dedim onlar nasıl çocuklarını düşünüyorlarsa bizde düşünmek zorundayız bizimde çocuğumuz var asla vermiyorsun dedim
Zamanında kaynanam beni bu konuda uyarmıştı şöyle demişti bak kızım burası bir kişinin üstüne olmasın sizinde çocuğunuz olucak ve bu evin biri sizin oğlumla demişti abisi çakaldır demişti tüm evi almak isterse sende oğluma akıl ver bu evin biride sizin sakın verme hepsini büyük oğlana demişti..
Aynı dediği gibi de oldu şimdi tüm hakkını istiyor evi tabiki de verdirmiycem
Eğer 500 bin verirse olur dedim (veremiycek biliyorum) gideriz bizde 500 bine yazlık alırız dedim
Eşimin ailesinin yeri güzel yerde ve çok değerli yerleri o yüzden şimdi abisi çakallık peşinde..
Nedense hep en yakınından kazık yiyor insan anlamadığım abi olucak kardeşim beraber otururuz ve ya kiraya veririz diyeceği yerde eşimi kazıklamaya çalışıyor
Eşimde bunları anlattı aşkım ne yapayım dedi bende böyle söyledim bizimde çocuğumuz var sonuçta bizde onun geleceğini düşünmek zorundayız her aile gibi kesinlikle hayır dedim
Sizce iyi mi demişim??güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim
iyi demissin

Ben anlatayim kayinvalidelerin iki katli evi var. Üst katta esinin abisi oturuyor. Alt katta konu sahibinin esinin hakki. Kendileri apsrtman dairesinde kira ödüyor. Abisi de ben size para vereyim alt kati bana satin demiş.
Ben de konu sahibinin oturduğu evin ikinci katını almak istiyor zannettim.
Anne baba hayattayken bir diğer katı istemek de ayıp ya...ne saygısız bir evlat...

Çok tatlısınız. :KK68: Allah iyiliginizi versin gece gece guldurdunuz beni...:KK200:
Aşkım demek önemli ama birçok sorunu çözen sihirli bir sözcük. :KK68:
tatlı değilim yalnızım
Çok tatlısınız. :KK68: Allah iyiliginizi versin gece gece guldurdunuz beni...:KK200:
Aşkım demek önemli ama birçok sorunu çözen sihirli bir sözcük. :KK68:
hahah çok teşekkür ederim siz de öylesiniz ❤️ soru sahibi tersler diye korka korka yazmıştım aslında ama bir tek oraları anladım napiyim😂

Ben de konu sahibinin oturduğu evin ikinci katını almak istiyor zannettim.
Anne baba hayattayken bir diğer katı istemek de ayıp ya...ne saygısız bir evlat...

Bende eşime öyle dedim annen baban hayattalar daha bunun derdi nedir dedim herkes çıkarcı herkes paragöz olmuş anlamadım nasıl bir dünyasa bu

Bende eşime öyle dedim annen baban hayattalar daha bunun derdi nedir dedim herkes çıkarcı herkes paragöz olmuş anlamadım nasıl bir dünyasa bu
Kesinlikle haklısınız. Mala mülke düşkün insanları anlamıyorum belki kendisi ana babasından önce göçüp gidecek bu neyin telaşı...miras konusu olduğunda kardeşler arasında yaşanan olaylari duydukça çok üzülüyorum. Eşinize destek olun hakkınızı yedirmeyin bu mirasyedi adayına...

Kesinlikle haklısınız. Mala mülke düşkün insanları anlamıyorum belki kendisi ana babasından önce göçüp gidecek bu neyin telaşı...miras konusu olduğunda kardeşler arasında yaşanan olaylari duydukça çok üzülüyorum. Eşinize destek olun hakkınızı yedirmeyin bu mirasyedi adayına...

Orda eşiminde hakkı varken hepsini diğerine asla vermem verdirtmem

tatlı değilim yalnızım

hahah çok teşekkür ederim siz de öylesiniz ❤ soru sahibi tersler diye korka korka yazmıştım aslında ama bir tek oraları anladım napiyim😂
Rica ederim. :KK68:
Ben de anlama konusunda yalnız olmadigimi düşündüm mutlu oldum.
İnşallah yalnizliginiza ortak olacak kiymetbilir biriyle tanişirsiniz ne deyim. Konu sahibimiz anlayışlı biri çok şükür...ben de sizin gibi çekinerek yazdım hatta konuyu iki defa okudum kaçirdigim bir şey mi var diye...

ayrıca üzülmeyin her ailede öyle biri oluyor. çok sevdiğim şöyle bir laf var: her ailede hakkından fazla mirasa konan bir amca ya da dayı vardır. bizde yok diyorsanız o kişi sizin babanızdır.😁

Merhaba kızlar
Eşim bugün beni aradı gündüz aşkım annemler aradı özlemişler bi gideyim dedi tamam aşkım git dedim neyse işten sonra gitti annesine
Ben görüşmüyorum çünkü çok yaptılar onların yüzünden çocuğum ölüyordu neyse bu konulara giripte kendimi sinirlendirmeyeceğim..
Eşim eve geldi oturduk anneme söylemiş ilk ben lavaboya gittiğimde salona geldim ve aşkım abim annelerin oturduğu yeride istiyor dedi (iki kardeşler ve iki katlı evleri var ilk katında kaynanam kayınpederim oturuyor üstte ise abisi eşi)
Hayır dedim çünkü daha yeni evlendiğimiz zamanlarda iki katlı müstakil bir ev bulmuştuk benimde annemle babam ayrılar annem bir evde oturur bizde yukarda otururuz kafam rahat olur diye düşünmüştük eşimin çakal abiside ben para veririm ama iki katta çocuklarımın üstüne olucak demişti bende biz sığıntı gibi mi oturucaz diye vazcaymıştık
Şimdide çakal abisi ben sizin evin taksidini kapatayım sende o evi de ver bana demiş
Sinirlendim hayır mümkünatı yok dedim onlar nasıl çocuklarını düşünüyorlarsa bizde düşünmek zorundayız bizimde çocuğumuz var asla vermiyorsun dedim
Zamanında kaynanam beni bu konuda uyarmıştı şöyle demişti bak kızım burası bir kişinin üstüne olmasın sizinde çocuğunuz olucak ve bu evin biri sizin oğlumla demişti abisi çakaldır demişti tüm evi almak isterse sende oğluma akıl ver bu evin biride sizin sakın verme hepsini büyük oğlana demişti..
Eğer 500 bin verirse olur dedim (veremiycek biliyorum) gideriz bizde 500 bine yazlık alırız dedim
Eşimin ailesinin yeri güzel yerde ve çok değerli yerleri o yüzden şimdi abisi çakallık peşinde..
Nedense hep en yakınından kazık yiyor insan anlamadığım abi olucak kardeşim beraber otururuz ve ya kiraya veririz diyeceği yerde eşimi kazıklamaya çalışıyor
Eşimde bunları anlattı aşkım ne yapayım dedi bende böyle söyledim bizimde çocuğumuz var sonuçta bizde onun geleceğini düşünmek zorundayız her aile gibi kesinlikle hayır dedim
Iyi demişsiniz😊

Merhaba kızlar
Eşiniz muhtemelen sizi dinler kayınvalidenizde sizden yana istediğiniz şekilde çözersiniz iyi demişsiniz bide vazcaydik dediniz ya aklıma en yakın arkadaşım geldi o çok kullanırdı o kelimeyi bir yoreye mi ait mi bilmiyorum hoşuma gitti okumak bile ☺️

ayrıca üzülmeyin her ailede öyle biri oluyor. çok sevdiğim şöyle bir laf var: her ailede hakkından fazla mirasa konan bir amca ya da dayı vardır. bizde yok diyorsanız o kişi sizin babanızdır.😁
Malesef babam değil halamlar bizdeki çakallar da onlar 😂😂 ay keşke babam az uyanık olaymış yazınız çok hoşmuş 😂

Borç 9demek özellikle tek maassa zordur. Konu sahibinin esini de yadirgamayalim. İnsan bi acaba der.
Erkekler aileleri söz konusu olunca saflaşıyorlar gerçekten.ben de evliyken eski eşim yeni araba aldığımızda eskisini abime vereceğim demişti. Kavga çıkarmıştım. O zaman parasını ikiye bölelim de ben de anneme vereyim demiştim de olayı idrak edip susmuştu. Tamam falan desem beş kuruş bile almadan 40.000 lirayı verecek ve biz de eşek gibi çakışıp yeni arabanın borcunu ödeyecektik. Bak hala sinir oluyorum 😬

Vayyyy çakal abiii.
Bazilarina agiz aliskanligi heralde, benim boyle bi arkadasim var.
Sevgilisiyle arasinda geçen bir diyalogu anlatacak ya mesela " tamam aşkim dedim, biz geliyoriz askim dedim, o da tamam askim bekliyoruz dedi" şeklinde anlatir muhabbetini 😂😂😂😂
Benim de vardı işte aklıma direkt o geldi 😂 o daha beterdi: ahmet dedi ki “canım aşkım iyi çalış aşkım” dedi. “Ben de yok aşkım sabah 5te kalkıp çalışıcam, yatıyorum aşkım dedim” hiç konsantre olunmuyor aşkımlar dışındaki manaya 😂 ben de yaştan mıdır huydan mıdır nedir artık çok kullanmıyorum aşkım. Hele karşılıklı her cümlede hiç 😂😂

Back