• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin abisinin çakallığı

Vayyyy çakal abiii.
Bazilarina agiz aliskanligi heralde, benim boyle bi arkadasim var.
Sevgilisiyle arasinda geçen bir diyalogu anlatacak ya mesela " tamam aşkim dedim, biz geliyoriz askim dedim, o da tamam askim bekliyoruz dedi" şeklinde anlatir muhabbetini 😂😂😂😂

Sizin benle ne alıp veremediğiniz var acaba?her konuma ve ya başka bir yorumuma alaycı bir hareketler yapıyorsunuz?ben sizinle muhatap olmak istemiyorum o yüzden lütfen ya insan gibi konuma cevap verin ya da yorum yazmayın

Bence teklifi değerlendirin ama toplu para seklinde değerlendirin ve kendiniz icin yasayin biraz da sürekli cocuğunuzu düşünmeyin. Mesela kat fiyati 300bindir 300bini nakit isteyin noter onaylı. O parayla da lütfen ayri bir ev almayin kendi evinizin borcunu ödeyin. Borc icinde yasamayin

Bence teklifi değerlendirin ama toplu para seklinde değerlendirin ve kendiniz icin yasayin biraz da sürekli cocuğunuzu düşünmeyin. Mesela kat fiyati 300bindir 300bini nakit isteyin noter onaylı. O parayla da lütfen ayri bir ev almayin kendi evinizin borcunu ödeyin. Borc icinde yasamayin

Kendimiz için zaten yaşıyoruz tabiki çocuğumuzu düşünücez iyi bir geleceği olsun diye alınan para Çar çur olucak ve ayrıca neden onlara bırakalım ki eşininde evi var

500 binde verse verme. Niye veriyorsun ki kocanın babaocağı. Hayat surekli değişiyor. 500 binde verir yer iyiyse degerlenecekse... bunlar uzun vadeli planlardir. Çok iyi demissin o 500 bin dışında paranin degeri ölüyor ama arazi ev oyle değil. Yazlik falanda bosver. Senede bir kez tatile gideceksin. Tatil tatil gibi olmali. Evin varsa o malesef senin icin tatil olmuyor. Akrabalar evini kullanmak istiyor. Nolcak diyorsun kullansinlar diyorsun sonra bi bakıyorsun evin içi ev içi gibi değil. Sen kayinvalideni dinle.

Kendimiz için zaten yaşıyoruz tabiki çocuğumuzu düşünücez iyi bir geleceği olsun diye alınan para Çar çur olucak ve ayrıca neden onlara bırakalım ki eşininde evi var
Peki şöyle düşünün kendi payinizi alsaniz ne eksik ne fazla ama nakit ve toplu. Zaten müstakil evin kat maliyeti apartman dairesinden yüksektir. Borcunuzu kapatirsiniz. Üstüne düşen parayi bankaya/faize/altina/dövize yatirirsiniz. Her ay kira ödemektense o hesaba yatirirsiniz. Hem cocuğunuz borç içinde büyümemiş olur. Hem de ielride o parayi nasil kullanmak istedigine kendisi karar vermis olur. Simdi ona 300 bin degerinde ev birakmaktansa 25 yasinda kullanmak üzere 500binlik birikim birakirsinjz.

500 binde verse verme. Niye veriyorsun ki kocanın babaocağı. Hayat surekli değişiyor. 500 binde verir yer iyiyse degerlenecekse... bunlar uzun vadeli planlardir. Çok iyi demissin o 500 bin dışında paranin degeri ölüyor ama arazi ev oyle değil. Yazlik falanda bosver. Senede bir kez tatile gideceksin. Tatil tatil gibi olmali. Evin varsa o malesef senin icin tatil olmuyor. Akrabalar evini kullanmak istiyor. Nolcak diyorsun kullansinlar diyorsun sonra bi bakıyorsun evin içi ev içi gibi değil. Sen kayinvalideni dinle.

Bencede haklısınız aynen öyle yapıcam

selennn selennnselennn hesabı doğrulanmış üye.
(Herkes konu sahibinin anlattığını ne güzel anlamış...ben neden anlamadım...)
Siz kendinize ev aldınız iki katlı şu an borcunu ödüyorsunuz.
Kayniniz sizin eve neden talip oluyor?
Kayniniz kayinvalidenizle aynı apartmanda oturuyor eve ihtiyaci yok...
Ben anlatayim kayinvalidelerin iki katli evi var. Üst katta esinin abisi oturuyor. Alt katta konu sahibinin esinin hakki. Kendileri apsrtman dairesinde kira ödüyor. Abisi de ben size para vereyim alt kati bana satin demiş.

Peki şöyle düşünün kendi payinizi alsaniz ne eksik ne fazla ama nakit ve toplu. Zaten müstakil evin kat maliyeti apartman dairesinden yüksektir. Borcunuzu kapatirsiniz. Üstüne düşen parayi bankaya/faize/altina/dövize yatirirsiniz. Her ay kira ödemektense o hesaba yatirirsiniz. Hem cocuğunuz borç içinde büyümemiş olur. Hem de ielride o parayi nasil kullanmak istedigine kendisi karar vermis olur. Simdi ona 300 bin degerinde ev birakmaktansa 25 yasinda kullanmak üzere 500binlik birikim birakirsinjz.

Eşimin ailesinin evini tıkıp yeni ev yapıp satan müteahhitler 500 bine satıyorlar 300 binlik ev değil canım ayrıca abisinin yaptığı kurnazlığa inat bizde o evi vermiycez

Merhaba kızlar
Eşim bugün beni aradı gündüz aşkım annemler aradı özlemişler bi gideyim dedi tamam aşkım git dedim neyse işten sonra gitti annesine
Ben görüşmüyorum çünkü çok yaptılar onların yüzünden çocuğum ölüyordu neyse bu konulara giripte kendimi sinirlendirmeyeceğim..
Eşim eve geldi oturduk anneme söylemiş ilk ben lavaboya gittiğimde salona geldim ve aşkım abim annelerin oturduğu yeride istiyor dedi (iki kardeşler ve iki katlı evleri var ilk katında kaynanam kayınpederim oturuyor üstte ise abisi eşi)
Anlamadım dedim bizim evin borcunu kapatıcakmış eşiminde olan evide alcakmış
Hayır dedim çünkü daha yeni evlendiğimiz zamanlarda iki katlı müstakil bir ev bulmuştuk benimde annemle babam ayrılar annem bir evde oturur bizde yukarda otururuz kafam rahat olur diye düşünmüştük eşimin çakal abiside ben para veririm ama iki katta çocuklarımın üstüne olucak demişti bende biz sığıntı gibi mi oturucaz diye vazcaymıştık
Şimdide çakal abisi ben sizin evin taksidini kapatayım sende o evi de ver bana demiş
Sinirlendim hayır mümkünatı yok dedim onlar nasıl çocuklarını düşünüyorlarsa bizde düşünmek zorundayız bizimde çocuğumuz var asla vermiyorsun dedim
Zamanında kaynanam beni bu konuda uyarmıştı şöyle demişti bak kızım burası bir kişinin üstüne olmasın sizinde çocuğunuz olucak ve bu evin biri sizin oğlumla demişti abisi çakaldır demişti tüm evi almak isterse sende oğluma akıl ver bu evin biride sizin sakın verme hepsini büyük oğlana demişti..
Aynı dediği gibi de oldu şimdi tüm hakkını istiyor evi tabiki de verdirmiycem
Eğer 500 bin verirse olur dedim (veremiycek biliyorum) gideriz bizde 500 bine yazlık alırız dedim
Eşimin ailesinin yeri güzel yerde ve çok değerli yerleri o yüzden şimdi abisi çakallık peşinde..
Nedense hep en yakınından kazık yiyor insan anlamadığım abi olucak kardeşim beraber otururuz ve ya kiraya veririz diyeceği yerde eşimi kazıklamaya çalışıyor
Eşimde bunları anlattı aşkım ne yapayım dedi bende böyle söyledim bizimde çocuğumuz var sonuçta bizde onun geleceğini düşünmek zorundayız her aile gibi kesinlikle hayır dedim
Sizce iyi mi demişim??güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim
Abisi ne kadar çakalsa eşiniz olan kardeşi de o kadar saf. Kendisi size bile danışmadan hayır demeliydi

Eşimin ailesinin evini tıkıp yeni ev yapıp satan müteahhitler 500 bine satıyorlar 300 binlik ev değil canım ayrıca abisinin yaptığı kurnazlığa inat bizde o evi vermiycez
Ben örnek verdim canim. Ama siz genede iyi düşünüp tasinin bana ev kalmasindansa o parayi kendi ihtiyacim doğrultusunda kullanmak isterdim ama satacaksaniz aileden birine satmayin ucuza gider. Gerci cocugunuz büyüyene kadar da arsa değerlenir.siz de haklisiniz simdi 500 se cocugunuza lazimda olduginda 1 milyon dahi olabilir.

selennn selennnselennn hesabı doğrulanmış üye.
(Herkes konu sahibinin anlattığını ne güzel anlamış...ben neden anlamadım...)
Siz kendinize ev aldınız iki katlı şu an borcunu ödüyorsunuz.
Kayniniz sizin eve neden talip oluyor?
Kayniniz kayinvalidenizle aynı apartmanda oturuyor eve ihtiyaci yok...

Biz başka semtten dubleks ev aldık eşimle ben eşimin ailesinin evi ise başka bir semtte yani ayrı semtte bu iki ev bizim oturduğumuzla eşimin ailesinin oturduğu ev
Kredi çekip aldık
Eşimin abiside ailesinin üstünde oturuyor onların bodrumu saymazsak iki katlı evleri birinde anne baba oturuyor diğerinde ise eşimin abisi ve eşi
Anne babasının oturduğu daireyi de eşimden istiyor ben sizin evin kredisini kapatayım sende bana hakkını ver diyor
Bende vermek istemiyorum çünkü zamanında kayınvalidem bunu bana demişti vermeyin biri de sizin demişti

Back