- 22 Mayıs 2012
- 10.743
- 29.660
- 798
Valla ya ben de kaynımı pek sevdiğimi söyleyemem kişiselleştirmeme ramak kaldı
Aç sende bir konu tam linç havamdayım sağlam destek olurum hahaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ya ben de kaynımı pek sevdiğimi söyleyemem kişiselleştirmeme ramak kaldı
Yarın sizin ailenizle ilgili bir durum olursa nolacak. Ailesine para yedirse başka bir konu olurdu. Ama annesinin sağlığı için bu durum. Böyle durumlarda para hesabı yapmayın. Yarın sizin anne veya babanızla ilgili durum olursa nolur bir düşünün.Merhaba,
Uzun zamandır Kadınlar Klübü okuyucusuyum ama artık bir hesap oluşturup bu mecraya katılmak istedim.
Katılır katılmaz da bir derdimi sizlerle paylaşmak istedim. 10 yıllık evliyim. Eşimin annesi babası bizden uzakta yaşıyorlar,bir de abisi var o da evli. Kendisi mühendis eşi de öyle ve genel olarak durumları iyi diyebilirim. Bundan birkaç ay önce kayınvalidemin ameliyat olması gerekti ve eşimin abisi eşimi arayıp ben şuan ödeyecek durumda değilim istersen bekleyelim birkaç ay sonra annem ameliyat olsun dedi. Eşim de bende para var deyip tüm ameliyat parasını gönderdi. Acil bir ameliyat değildi ama bende para varken annem olsun bitsin dedi ve 75.000TL ameliyat parası gönderdi. Neyse aradan birkaç ay geçti geçen gün yine eşimin abisi aradı ve kayınvalidemin kanaması olmuş daha önce doktora gitmiş polip demişler ama aldırmamış eşimin abisi tekrar kanaması olunca alıp hastaneye götürmüş ve alınması gerek demişler. Eşime dedi ki 45.000 TL tutuyor operasyon yarısını ben vereyim yarısını sen ver. Bende sinirlendim çünkü bir öncekinde zaten hepsini oldukça da yüklü olmasına rağmen biz ödedik bunu da kendisi ödeyebilirdi. Eşime söylediğimde o kadar parası vardır olsa benden istemez diyor ama inanmıyorum buna. Çünkü kayınbiraderimin eşi çok iyi maaş alıyor ve ev almak için para biriktiriyorlar. Eşim de buna karşılık abimin karısı iyi para kazanıyor olabilir ama ameliyat parasını ödemek ona düşmez ben ve abim varken diyor. Yani benim burda sinirlendiğim eşime haksızlık yapılması ve kendisi de fazla iyi niyetli biri olduğu için bazı şeyleri göremiyor. Sizce abisinin yaptığı haksızlık değil mi ve benim yerimde olsanız ne tepki verirdiniz? Teşekkürler..
Spesifik bir konuda şikayetim yok ki canım kendi halinde yaşayıp gidiyor arada gözüme batarsa da eşimi çok sevdiğim için kendi kendime sindiriyorumAç sende bir konu tam linç havamdayım sağlam destek olurum hahaa
Kadın annesine harcamasina değil tek evlat oymuşcasına harcamasina kızıyor ikisi farklı şeyler. Ameliyat devlette daha ucuza da yapılabilir ayrıca evine 2 maaş giren kayınbirader ödeyecek gönlü olsa ilk ameliyatın parasının kendisine düşen miktarını azar azar verebilirdi.Yarın sizin ailenizle ilgili bir durum olursa nolacak. Ailesine para yedirse başka bir konu olurdu. Ama annesinin sağlığı için bu durum. Böyle durumlarda para hesabı yapmayın. Yarın sizin anne veya babanızla ilgili durum olursa nolur bir düşünün.
Benim ailemde de böyle bi durum olsa ve annemin maddi durumu yoksa ben ve ablam ortak verirdik. Ben her şeyde eşitlikten yanayım. Birini ablam yaptırdıysa öbürünü ben yaptırırdım. Kimseye hak geçirmek istememYarın sizin ailenizle ilgili bir durum olursa nolacak. Ailesine para yedirse başka bir konu olurdu. Ama annesinin sağlığı için bu durum. Böyle durumlarda para hesabı yapmayın. Yarın sizin anne veya babanızla ilgili durum olursa nolur bir düşünün.
Cani derken? Her şeyi tek bir kardeş yapıyor diğeri işine gelince yapıyorsa ama kenarda köşede para biriktiriyorsa bu vicdansızlıktır ve adaletsizliktir.
Evet ya anne babasına pasaport çıkardılar onun bile yarı parasını eşimden istedi bi şekilde bunları söylemek istiyorum içim içimi yiyorKadın annesine harcamasina değil tek evlat oymuşcasına harcamasina kızıyor ikisi farklı şeyler. Ameliyat devlette daha ucuza da yapılabilir ayrıca evine 2 maaş giren kayınbirader ödeyecek gönlü olsa ilk ameliyatın parasının kendisine düşen miktarını azar azar verebilirdi.
Aynen öyle demeli ama demiyor işte dedirtemiyorum çıldırıcam adam kendini haklı görüyor ailem tabi ki yardım edicem diyor etme diyen yok adaletsiz davranılmasına dayanamıyorum. Kayınbiraderimden nefret ettim gerçekten yüzünü görmek istemiyorumKatılıyorum. Diğer kardes baktı ki sizin adam çıkarıp veriyor parayı ölü taklidine yatıyor. Düzgün bir insan olsaydı yarısını verirdi zaten. Sizin adam bende para kalmadı, bunu da sen öde zaten geçen seferkinin yarısı yapıyor demeli.
Sen söylersen suçlu seni görürler tepkinde haklı olsan bile. Dediğim gibi madem çok parası var saçıyor sürekli para iste.Evet ya anne babasına pasaport çıkardılar onun bile yarı parasını eşimden istedi bi şekilde bunları söylemek istiyorum içim içimi yiyor
Abisine biri enayi olmadığımızı hatırlatacak demekki o da eşim olamayacağına göre ben olucam gibi görünüyor
Benim annemin çok şükür durumu iyi tabi ki hayatın ne getireceğini bilemeyiz ama benim ailemde olsaydı ben ve ablam yardım ederdik. Eşim belki sorardı ama ben istemezdim sanırımYarın sizin ailenizle ilgili bir durum olursa nolacak. Ailesine para yedirse başka bir konu olurdu. Ama annesinin sağlığı için bu durum. Böyle durumlarda para hesabı yapmayın. Yarın sizin anne veya babanızla ilgili durum olursa nolur bir düşünün.
Diyemiyor maalesef zaten böyle pasif olması beni deli ediyor ve ben böyle demeliydin diyince kendini haklı görüyor. Yok ailem yok annem ameliyat olmasın mı vs konuyu başka yerlere çekiyorBen şunu merak ettim siz yada çocuğunuz hasta olunca direk özele mı gidiyorsunuz? Sadece kayınaileye mı özgü bu durum.
Bende sizi haklı buldum ama sorun eşiniz. Bu seferde sen öde abicim demeliydi.
Evet ya anne babasına pasaport çıkardılar onun bile yarı parasını eşimden istedi bi şekilde bunları söylemek istiyorum içim içimi yiyor
Bu gidişle dicem ama eşimle zaten aramız kötü bu konudan dolayı artık ne hale geliriz bilmemAç konuş , kendini akıllı sanmasın. Bir daha da arayıp para isteme burası darphane değil de. Iyi yere kapak attın, gecen sefer ölü taklidi yaptın yetmedi işi iyice yüzsüzlüge vurdun hala da para istiyorsun de.
Evet genelde özele gidiyoruz biz de. Ama paran varsa gidersin kendi paramızla gidiyoruz olmasa devlete giderim tabi kiBen şunu merak ettim siz yada çocuğunuz hasta olunca direk özele mı gidiyorsunuz? Sadece kayınaileye mı özgü bu durum.
Bende sizi haklı buldum ama sorun eşiniz. Bu seferde sen öde abicim demeliydi.
Bu gidişle dicem ama eşimle zaten aramız kötü bu konudan dolayı artık ne hale geliriz bilmem
Annesinin ameliyatı için verilen para. Sıkıntılı bir konu çok farklı yerlere kayabilir.Eşim sorardı istemezdi demişsiniz istemeyeceğiniz şeyi siz yapıyorsunuz.Benim annemin çok şükür durumu iyi tabi ki hayatın ne getireceğini bilemeyiz ama benim ailemde olsaydı ben ve ablam yardım ederdik. Eşim belki sorardı ama ben istemezdim sanırım