Bence siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Kadın kaç defa yazdı bu konu dışında sorun yok. Bana çocuğuna elinde olanı verir esirgemez, bize de o imkanları sağlar parama karışmaz, boşanmak istemiyorum diye. Tek konu bu diyor kadın açık açık. Bende diyorum değmez bu kadarcık şey için. Eşin sana ve evliliğine bu kadar verici ve sorumluluk alırken değmez diyorum. Üstelik birde ortada çocuk var. Sanırsın adam karısını çocuğunı düşünmeden bütün parasını ailesine akıtıyor altı üstü bir hastane gideri ya. Sizin aklınıza göre ne olacak adama rest çekecek, yetmeyecek adamın parası ile ilgili adamın ailesi ile yüz göz olacak. Adam ipleri gerecek sonu hoş olmayan yerlere gidecek. Üstelik bu yaptığı olası boşanmada mis gibi eşin eline koz veren bir boşanma nedeni, zira Türk medeni kanuna göre imzayı attığınız zaman kocanızın sahibi olmuyorsunuz, adamın irade ve karar verme özgürlüğün elinden gitmiyor yani. adam kocalık görevini yapıyorsa yapıyormuş, evini arabasını almış, hem bunları hem evin giderlerini karşılıyor, kadının parasını aldığı yok, kadın adamın ailesi ile adamın kendi parası için para kavgası ediyor şu tabloda gitsin sorsun istediği avukata biri bile sen haklısın kanunen diyor mu bakalım. Kadını bile bile haksız duruma sokacak bir şekilde gazlamanın ne faydası var. Siz babasız büyüdünüz diye herkes boşanmak zorunda değil. Üstelik verdiğiniz tavsiyenin sorunu çözer bir tarafı da yok. Ben ne diyorum peki; almak istediğini al, çocuğuna birikim yap, gereksiz fedakarlık yapma ancak kocan böyle bir karar almışsa senden de maddi bir beklenti yoksa yüz göz olma , kocana aklı ermeyen çocuk muamelesi yapma,suçlayıcı dil kimseye fayda sağlamaz diyorum. Kimsenin kır dizini otur dediği de yok yani. İlla da bu konu onun için koca geri adım atmazsa boşanma nedeni ise ; kocanın eline ailesi ile para kavgası ederek koz vermenin boşanmada aleyhe delil yaratmanın ne faydası var.