- Konu Sahibi birumutturyasamak
Hemen konuya gireceğim.
Eşimle evlendigimizden beri abisi ailesi maddi olarak hep bekledi. Ve ben buna bi sekilde hep engel oldum. Eşime ev aldirdim o yetmedi pahali araba aldirdim vs. Anlayacağınız dışarıya pek veremeyecek duruma bilerek soktum bizi. Arada ufak yardimlari saymiyorum .Bende çalıştığım için odeyebildik. Neyse bizim bebeğimiz olduğundan beri sıkıntılarımız var . Aldatma siddet vs yok. Ama esim sinirli ve ben buna cok geriliyorum . 2 ay once Boşanma konusu dillendi şu an 2 tarafta kafa dinliyor. Köprüden önceki son çıkış yani. 1 buçuk yaşında bebeğim var. Babasina asiri duskun.
Bu yuzden takildim bende. Siddet aldatma olsa aninda cekip giderim ama yok. Hep sinir.
Neyse bu söz konusu abiye hiç maddi yardım gitmedi ve abi bu aramızin açıklığıni fırsat edinip iyice eşimi bana karşı doldurdu. Boşa boşa diye basının etini yedi. Kendisi esnaf ve batti . Daha once de 3 kere batmis esim bekarken maddi olarak onu hep ayaga kaldirmis. Su an tabi yapamiyor. Bu abinin Tek amacı eşimi bizden alıp resmen sağmak. Evi olduğunu biliyor. Bi kere keşke satsan bana bi el atsan dedigini duydum telde konusurken. Eşim bu kaçıncı dedi . Ama adam da utanma kalmamış.
Sürekli annelerinin ne fedakâr olduğunu vs sosyal medyada saçma span resimlerle ima edip işte eşime memlekete gel boşa kariyi gel ne güzel olur mesajları veriyor.
Eşime gelince eşim kızıni bırakıp gitmek istemiyor. Ama abisi sürekli oradan cekistirip arayip duruyor.
Az önce yine sosyal medyada eşimin fotosunu paylaşıp altına analariyla ilgili bişeyler yazmış. Yani sinirim bozuldu . Ben kendisiyle muhatap değilim. Onu aramadim diye beynimi sonra eşimin beynini yedi. Eşim de battı morali bozuk boşver saracak yer arıyor dedi.
Sonra bu da tek deGil zamanında ortak aldığımız bir arsa vardı. Biz onu geri verdik . Payimizi alıp. Şimdi eşime sürekli işte çok büyük mal kacirdin vs diyor. Halbuki o arsa ile ilgili hangi emlakci ile konustuysam 5 para etmez dedi. Hala da satilamadi zaten. Ama Abi kisisine sorsan eşim bana uyarak hayatının hatasını yaptı.
Neyse sizce ne yapmalıyım . Bu adama bende cevap vermeli miyim ima yoluyla. Kaynanadan beter resmen ya. Hayır kendi derdine düşeceğine bana sardı . Anlayacağınız adam hiç durmuyör başka bir ilden taaa buraya benimle ilgili eşimi doldurup duruyor alttan alttan.
Hayır yani boşandigim an zil takip oynayacak çünkü eşim onlara onun çocuklarına çalışacak artık. Biz de bi kosede kalacagiz. Acaip sinir oldum ya.
Bu arada bu abi bende sosyal medya da engelli. Engelledim artık dayanamadım yani.
şu aşamada abiyle sakın muhatap olmayın. birinci önceliğiniz eşinizle aranızdaki samimiyeti artırmak olsun. ikinizin arasındaki uzaklaşmayı bir nebze de olsa tamir etmeye çalışın, olumlu hareketlerinize eşiniz de sizi seviyorsa zamanla olumlu hareketlerle cevap verecektir zaten. abi konusunda ise maalesef zamanla eşinizi alttan alta işleyerek hareket etmeniz gerekiyor. tıpkı abinin yaptığı gibi... ne yazık ki sizde kendinizi ailenizi çocuğunuzu düşünmek zorundasınız.