eşimin abisi = gorumcem.

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
36
Hemen konuya gireceğim.
Eşimle evlendigimizden beri abisi ailesi maddi olarak hep bekledi. Ve ben buna bi sekilde hep engel oldum. Eşime ev aldirdim o yetmedi pahali araba aldirdim vs. Anlayacağınız dışarıya pek veremeyecek duruma bilerek soktum bizi. Arada ufak yardimlari saymiyorum .Bende çalıştığım için odeyebildik. Neyse bizim bebeğimiz olduğundan beri sıkıntılarımız var . Aldatma siddet vs yok. Ama esim sinirli ve ben buna cok geriliyorum . 2 ay once Boşanma konusu dillendi şu an 2 tarafta kafa dinliyor. Köprüden önceki son çıkış yani. 1 buçuk yaşında bebeğim var. Babasina asiri duskun.
Bu yuzden takildim bende. Siddet aldatma olsa aninda cekip giderim ama yok. Hep sinir.
Neyse bu söz konusu abiye hiç maddi yardım gitmedi ve abi bu aramızin açıklığıni fırsat edinip iyice eşimi bana karşı doldurdu. Boşa boşa diye basının etini yedi. Kendisi esnaf ve batti . Daha once de 3 kere batmis esim bekarken maddi olarak onu hep ayaga kaldirmis. Su an tabi yapamiyor. Bu abinin Tek amacı eşimi bizden alıp resmen sağmak. Evi olduğunu biliyor. Bi kere keşke satsan bana bi el atsan dedigini duydum telde konusurken. Eşim bu kaçıncı dedi . Ama adam da utanma kalmamış.
Sürekli annelerinin ne fedakâr olduğunu vs sosyal medyada saçma span resimlerle ima edip işte eşime memlekete gel boşa kariyi gel ne güzel olur mesajları veriyor.
Eşime gelince eşim kızıni bırakıp gitmek istemiyor. Ama abisi sürekli oradan cekistirip arayip duruyor.
Az önce yine sosyal medyada eşimin fotosunu paylaşıp altına analariyla ilgili bişeyler yazmış. Yani sinirim bozuldu . Ben kendisiyle muhatap değilim. Onu aramadim diye beynimi sonra eşimin beynini yedi. Eşim de battı morali bozuk boşver saracak yer arıyor dedi.
Sonra bu da tek deGil zamanında ortak aldığımız bir arsa vardı. Biz onu geri verdik . Payimizi alıp. Şimdi eşime sürekli işte çok büyük mal kacirdin vs diyor. Halbuki o arsa ile ilgili hangi emlakci ile konustuysam 5 para etmez dedi. Hala da satilamadi zaten. Ama Abi kisisine sorsan eşim bana uyarak hayatının hatasını yaptı.
Neyse sizce ne yapmalıyım . Bu adama bende cevap vermeli miyim ima yoluyla. Kaynanadan beter resmen ya. Hayır kendi derdine düşeceğine bana sardı . Anlayacağınız adam hiç durmuyör başka bir ilden taaa buraya benimle ilgili eşimi doldurup duruyor alttan alttan.
Hayır yani boşandigim an zil takip oynayacak çünkü eşim onlara onun çocuklarına çalışacak artık. Biz de bi kosede kalacagiz. Acaip sinir oldum ya.
Bu arada bu abi bende sosyal medya da engelli. Engelledim artık dayanamadım yani.

Son düzenleme:
Ar damarı çatlamış bu nedir.
Evlerden ırak..

Kaynanaların adı çıkmış boşuna.

Edit: esin de aptal olmasın herşeyin farkında olsun. Zaten ne çektiysek bu erkeklere gerçekleri gösterme sevdasına geliyor başımıza. Madem çocuğundan da vazgeçmiyor aranız iyiyse onun yüzünden bozma

Boşverin hiç oralı olmayın takmayın
Siz eşinizle iyi olmaya bakın
Eşinizle iyi olun ki sizden saklı birçey yapmasın kardeş sonuçta dayanamaz yardım edebilir
Ama olaki sizle ilgili direkt bi laf söylerse yada başkasından duyarsanız o zaman sessiz kalmayın işte

Yok benden habersiz yapamaz zaten. Esimin tum hesaplari bende.
Paraya pek önem veren biri değil zaten.

Eşiniz madem bu kadar iyi niyetli bir adam,
neden onunla boşanma aşamasına geldiniz?
Anlayamadım orasını...

Rakibiniz baya çetin ceviz...
Aklınızı kullanın...
Adamla irtibat haline geçmeyin...

Eşinizi Alttan alttan doldurun,kendinize doğru çekin...
Tabi geri dönüş varsa...

Boşanma sebebi nedir?
Çok özel değilse söylermisiniz?

Ben burada aldatılma olsa hemen ayrıl derdim fakat bence şuan evliliği ayağa sizin kaldırmanın gerekiyor. Hani geri adım atın bana dön diye yalvarmaya tabiki ama güzelce evliliğini enine boyuna düşündüm diye konuya girin düşüncelerinizi aktarın. Bir de zaten ev araba almışsınız aile içi finansal konulara karışmayın. Dahil olmayın. Zaten 1 buçuk yaşında bir de çocuk var ortada babasına ihtiyaç duyacağı bir dönemdesiniz.

Burada sizin yapabileceğiz birşey yok eşiniz gözünü açsın ve abisi bile olsa fırsat vermesin kendi ailesi var nereye kadar bir başkasını yüklenmek sonra çok pişman olur iş işten gecer

Ben doğumdan sonra depresyona girdim
Sütüm yetmedi vs derken eşime baya bi sardım
Annesi de bi kaç cümle sarf etti yok sütun yok benimki duvara fiskiriyodu vs . Yemek yapmadı bana.
Bende acısını eşim den çıkardım. Birbirimizi. Çok yorduk
Onun da yapısı agresif olunca komple dağıldık yorduk birbirimizi. İstenmeyen kelimeler çıktı ağzımizdan. Karşılıkli olarak. Esim 2 kere evi terk etti. Ben ona cok kirildim. Neden bu.

Zaten siz de kabul ediyorsunuz sanırım bazı zamanlarda hatalı olduğunuzu. Eşinizi hala seviyorsanız bence olumsuz imkansız bir durum yok ortada.

İyi de eşiniz bu kadar saf bir insan mı abisi boşa dedi diye ailesini dağıtsın .

Abi evlerden ırak bi tip belli de ben eşinize takıldım . Abisi böyle konuşurken ne cevap veriyor ? Ağzının payını verip susturmuyor mu çok ilginç . Eğer o da buna çanak tutuyorsa karısı ve çocuğu söz konusuyken tek kelime etmiyorsa affedilemez bir durum bu gerçekten . İsterseniz kavgalı olun ne olursa olsun insan sahip çıkar .

Eşinizle sorunları anlatmamışsınız tek sıkıntı abisi mi ?

benimki duvara fiskiriyodu vs . Yemek yapmadı

Duvara mı fışkırıyormuş?

Lütfen yanlış anlamayın beni,
size yemek yapmak zorunda değildi...
Ha yapsa iyi olurmuydu? Orasına eyvallah...

Peki siz şimdi ne istiyorsunuz?
Eşiniz ‘gel barışalım’ dese
Ne dersiniz?
Bence evet diyecek gibisiniz...

Boşanma kararı kesin mi?

Zaten siz de kabul ediyorsunuz sanırım bazı zamanlarda hatalı olduğunuzu. Eşinizi hala seviyorsanız bence olumsuz imkansız bir durum yok ortada.
Evet ediyorum. Bende tahrik ettim. Ama anlaması gerekirdi . Destek olması gerekirdi .
Çok guveniyordum güvenim kırıldı.
Tamiri mümkün mü bilmiyorum.
Bi yandan da kızım babasına aşırı düşkün bir bebek. . . Eşim de ona çok düşkün.
Bana ben kızımı kendimden uzakta buyutmem , babası ile büyüyecek o diyor.
Ondan ayrılamam diyor. Yani zaman belkide yaralarimizin ilacı bilemiyorum.
Sinirlendiginde çok kötü kırıcı konusabiliyor .
En baş sorun bu. Yoksa dayatması aldatma filan yok. Hiç olmadı. 6 yıldır.

Yani inanin kafam allak bullak
Bi yanim git diyor bi yanim kal.
Kızıma bakıyorum baba baba baba diye cirpiniyor resmen eşimi görünce. Eşime aşık bir kızım var tek kelimeyle.
Ama çok ta kirginim. Hayirlisi.
Kızım için ayağa kalkmak istiyorum sadece o mutlu olsun. Başka bi düşüncem yok. Düşüne düşüne yoruldum.

Eşinizle arayı duzeltın. Birbirinize baglanmanızı saglayın. Görünen o ki yuvanıza incir agacı dıkecekler. Ayrılırsanız cocugunuzun rızkını elin cocugu yer bunu dusunerek hareket edın. Cevap konusunu da esınızle konusup ıkna ederek yapın. Senı kullanmalarını ıstemıyorum enayı yerıne koyuyorlar agız payı vereyım dıyerek ıkna edın iddialaşmadan. Sorunlarınız ıcın de bı terapıste gıdın. Fitnecılerı mutlu etmeyın yazık yuvanıza

Ay bunun için mi boşanıyorsunuz. Bu kavga konusu olabilir ama boşanma konusu olamaz. Evinize yuvanıza sahip çıkın. Bu aşamayacağınız bir durum değil

Babasına aşık bir kızınız var :)
Eşine aşık bir kadın da var sanki burda...:))

Hatalar yapılabilir...
Telafi etmeye çalışıyorsanız karşılıklı, bitmemeli bence...

Gözden geçirmenizi öneriyorum boşanma kararını,
Diğer konuyu boşverin gitsin...

Eşim asla muhatap olmamı istemez abisiyle.
Sen Karışma der.
Terapiste gitme konusu gündemde.
Sicak bakıyor. Ama ya basaramazsak .
Hayal kırıklığı istemiyorum artık.
Diğer konuda çok haklısınız.
Benim çocuğumun rizkini kendi çocuklarına yedirmek tek amacı.
Eşim onun çocuğuna babalık yapsın istiyor.
Benim çocuğum adamın zerre kadar umrunda değil. Biz ne hale gelmisiz kızım babasız kalmış adamın zerre kadar umrunda değil.
Tek düşündüğü o düştüğü cukurdan eşimi heba edip cikabilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…