- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 36
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ar damarı çatlamış bu nedir.Hemen konuya gireceğim.
Eşimle evlendigimizden beri abisi ailesi maddi olarak hep bekledi. Ve ben buna bi sekilde hep engel oldum. Eşime ev aldirdim o yetmedi pahali araba aldirdim vs. Anlayacağınız 1 tl dışarıya veremeyecek duruma bilerek soktum bizi. Bende çalıştığım için odeyebildik. Neyse bizim bebeğimiz olduğundan beri sıkıntılarımız var . Boşanma konusu dillendi şu an 2 tarafta kafa dinliyor. 1 buçuk yaşında bebeğim var. Neyse bu söz konusu abiye hiç maddi yardım gitmedi ve abi bu aramızin açıklığıni fırsat edinip iyice eşimi bana karşı doldurdu. Boşa boşa diye basının etini yedi. Kendisi esnaf ve batti . Daha once de 3 kere batmis esim bekarken maddi olarak onu hep ayaga kaldirmis. Su an tabi yapamiyor. Bu abinin Tek amacı eşimi bizden alıp resmen sağmak. Eşim iyi niyetli göremiyor.
Sürekli annelerinin ne fedakâr olduğunu vs sosyal medyada saçma span resimlerle ima edip işte eşime memlekete gel boşa gel ne güzel olur mesajları veriyor.
Eşime gelince eşim kızıni bırakıp gitmek istemiyor. Ama abisi sürekli oradan cekistirip arayip duruyor.
Az önce yine sosyal medyada eşimin fotosunu paylaşıp altına analariyla ilgili bişeyler yazmış. Yani sinirim bozuldu . Ben kendisiyle muhatap değilim. Onu aramadim diye beynimi sonra eşimin beynini yedi. Eşim de battı morali bozuk boşver saracak yer arıyor dedi.
Sonra bu da tek deGil zamanında ortak aldığımız bir arsa vardı. Biz onu geri verdik . Payimizi alıp. Şimdi eşime sürekli işte çok büyük mal kacirdin vs diyor. Halbuki o arsa ile ilgili hangi emlakci ile konustuysam 5 para etmez dedi. Hala da satilamadi zaten. Ama Abi kisisine sorsan eşim bana uyarak hayatının hatasını yaptı.
Neyse sizce ne yapmalıyım . Bu adama bende cevap vermeli miyim ima yoluyla. Kaynana dan beter resmen ya. Anlayacağınız adam hiç durmuyör başka bir ilden taaa buraya benimle ilgili eşimi doldurup duruyor alttan alttan.
Hayır yani boşandigim an zil takip oynayacak çünkü eşim onlara onun çocuklarına çalışacak artık. Acaip sinir oldum ya.
Yok benden habersiz yapamaz zaten. Esimin tum hesaplari bende.Boşverin hiç oralı olmayın takmayın
Siz eşinizle iyi olmaya bakın
Eşinizle iyi olun ki sizden saklı birçey yapmasın kardeş sonuçta dayanamaz yardım edebilir
Ama olaki sizle ilgili direkt bi laf söylerse yada başkasından duyarsanız o zaman sessiz kalmayın işte
Ben doğumdan sonra depresyona girdimEşiniz madem bu kadar iyi niyetli bir adam,
neden onunla boşanma aşamasına geldiniz?
Anlayamadım orasını...
Rakibiniz baya çetin ceviz...
Aklınızı kullanın...
Adamla irtibat haline geçmeyin...
Eşinizi Alttan alttan doldurun,kendinize doğru çekin...
Tabi geri dönüş varsa...
Boşanma sebebi nedir?
Çok özel değilse söylermisiniz?
Zaten siz de kabul ediyorsunuz sanırım bazı zamanlarda hatalı olduğunuzu. Eşinizi hala seviyorsanız bence olumsuz imkansız bir durum yok ortada.Ben doğumdan sonra depresyona girdim
Sütüm yetmedi vs derken eşime baya bi sardım
Annesi de bi kaç cümle sarf etti yok sütun yok benimki duvara fiskiriyodu vs . Yemek yapmadı bana.
Bende acısını eşim den çıkardım. Birbirimizi. Çok yorduk
Onun da yapısı agresif olunca komple dağıldık yorduk birbirimizi. İstenmeyen kelimeler çıktı ağzımizdan. Karşılıkli olarak. Esim 2 kere evi terk etti. Ben ona cok kirildim. Neden bu.
benimki duvara fiskiriyodu vs . Yemek yapmadı
Evet ediyorum. Bende tahrik ettim. Ama anlaması gerekirdi . Destek olması gerekirdi .Zaten siz de kabul ediyorsunuz sanırım bazı zamanlarda hatalı olduğunuzu. Eşinizi hala seviyorsanız bence olumsuz imkansız bir durum yok ortada.
Yani inanin kafam allak bullakDuvara mı fışkırıyormuş?
Lütfen yanlış anlamayın beni,
size yemek yapmak zorunda değildi...
Ha yapsa iyi olurmuydu? Orasına eyvallah...
Peki siz şimdi ne istiyorsunuz?
Eşiniz ‘gel barışalım’ dese
Ne dersiniz?
Bence evet diyecek gibisiniz...
Boşanma kararı kesin mi?
Ay bunun için mi boşanıyorsunuz. Bu kavga konusu olabilir ama boşanma konusu olamaz. Evinize yuvanıza sahip çıkın. Bu aşamayacağınız bir durum değilBen doğumdan sonra depresyona girdim
Sütüm yetmedi vs derken eşime baya bi sardım
Annesi de bi kaç cümle sarf etti yok sütun yok benimki duvara fiskiriyodu vs . Yemek yapmadı bana.
Bende acısını eşim den çıkardım. Birbirimizi. Çok yorduk
Onun da yapısı agresif olunca komple dağıldık yorduk birbirimizi. İstenmeyen kelimeler çıktı ağzımizdan. Karşılıkli olarak. Esim 2 kere evi terk etti. Ben ona cok kirildim. Neden bu.
Yani inanin kafam karmakarışık.
Bi yanim git diyor bi yanim kal.
Kızıma bakıyorum baba baba baba diye cirpiniyor resmen eşimi görünce. Eşime aşık bir kızım var tek kelimeyle.
Ama çok ta kirginim. Hayirlisi.
Kızım için ayağa kalkmak istiyorum sadece o mutlu olsun. Başka bi düşüncem yok. Düşüne düşüne yoruldum.
Eşim asla muhatap olmamı istemez abisiyle.Eşinizle arayı duzeltın. Birbirinize baglanmanızı saglayın. Görünen o ki yuvanıza incir agacı dıkecekler. Ayrılırsanız cocugunuzun rızkını elin cocugu yer bunu dusunerek hareket edın. Cevap konusunu da esınızle konusup ıkna ederek yapın. Senı kullanmalarını ıstemıyorum enayı yerıne koyuyorlar agız payı vereyım dıyerek ıkna edın iddialaşmadan. Sorunlarınız ıcın de bı terapıste gıdın. Fitnecılerı mutlu etmeyın yazık yuvanıza
Ama çok kırıcı sozler sarf edildi inanin..Ay bunun için mi boşanıyorsunuz. Bu kavga konusu olabilir ama boşanma konusu olamaz. Evinize yuvanıza sahip çıkın. Bu aşamayacağınız bir durum değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?