eşimi test ettim... çok mutsuzum...yardım edin bana

bu konunun tek olumlu tarafı konu sahibi arkadaşın öyle ya da böyle içinin rahatlamış olması bence.

Siz buna yine temcit pilavı diyeceksiniz belki ama, gözünü kapayıp, görmezden gelmekle insanın içi rahatlıyorsa, ne mutlu arkadaşa. Madem görmeyeceksin, sonucunuda kaldıramayacaksın, o zaman ne anlamı var böyle bir yola başvurmaya. Madem başvurmuşsun, o zaman gerçeklerlede yüzleş. Yok yüzleşmem, istemem, böyle içim rahat, ben kendimi böyle iyi hissediyorum diyorsa, diyecek birşey elbette yok. Ama şu konuda var, yanlış bakış açısı. Mesela, ne var ki, msn de ben de konuşuyorum, eşimde tanışıp konuşuverir, benim zaten bu işi yaparken elde etmek istediğim olumlu sonuç buydu ve bu sonuç benim içimi rahatlattı, beni mutlu etti, diye bakınca, bazı şeyleri ister istemez tekrarlıyorsunuz.

Bir çok kere yazdım tekrar yazıyorum.Bazı şeyleri kurcalayan kadın mutsuz olmaya mahkumdur.Kurcalarsan bulursun bir şeyler, üstelik sen yaratıyorsun.Ne diye böyle şeyler yaparsınız, neden kurcalıyorsunuz ki.Yani ben 7 senelik evliyim biz salak mıyız bende atarım eşime mesaj, bir şekilde denerim bakalım ne yapıyor adam diye.Kusura bakmayında önüne gelen hiç bir fırsatı kaçırmaz erkekler.Haa belki uğraşmaz ama madem hazır önüne geliyor ee neden denemesin ki ( sizi sevse aşkından geberse bile) Çözün artık şu erkekleri uğraşmayın, mutsuz etmeyin kendinizi.Ben senin yerinde olsaydım.Daha fazla bu oyunu sürdürmezdim.Ama bilemiyorum ki bu çok farklı bir şey.Bakk güzel oldumu içine kurt düşürdün.Yesin dursun seni.

bende bunu dedim ama tepki aldım aklinialirimsmile CADIARZU

bu konunun tek olumlu tarafı konu sahibi arkadaşın öyle ya da böyle içinin rahatlamış olması bence.

Evet, görmedim-duymadım-bilmiyorum sendromu... görürsün de, duyarsın da, bilirsin de ama öyle değilmiş gibi davranırsın ve bunu başarabilen herkese acayip gıpta etmişimdir hayatta.... konu sahibini de tebrik ediyorum doğrusu...

konu sahibi arkadaşım...
öncelikle yanlış yapmışsın bunu söylemeden geçemem.
hem bu işe kalkışmakla, hem de fazla açık vermekle.
şahsi fikrim sen olduğunu hissettirdiğinden yana maalesef.
çünkü gerçekten de bu tür tekliflerde bir kadını reddedecek erkek çok az.
o az olan kısım da (tamamen kendi fikrim) ya vakit azlığından, ya da kaybetme korkusundan dolayı yapmaz.
özellikle uzun süreli ilişkilerde geçerli olduğunu düşünüyorum bu durumun.
ayrıca sahiden de bazı deyim ve atasözleri boşuna üretilmemiş.
"eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek" diye bişey de var. (teşbihte hata olmaz da derler, yanlış anlama eşin için kullanmadım)
senin yaptığın biraz da bu hesap olmuş.
evet kendi içine kurt düşürmüşsün.
bunun sonuçlarını da maalesef yaşayacaksın.
ama sürekli olumsuz yorumlar yapan,
temcit pilavı gibi aynı negatif düşünceleri ısıtıp ısıtıp önüne koyan arkadaşlar daha da fazla kurt düşürecekler içine.
bunu da kesinlikle onaylamıyorum.
dolayısıyla ya konunu kapattırmanı ya da artık topic'ine uğramamanı tavsiye ediyorum.
mutluluk ve huzur dilerim...
Valla yorumların olumlu yada olumsuz olduğu kimseyi ilgilendirmez benim görüşüm budur yazarım ...
Arkadaşın içine kurt düşmüş zaten düşeceği kadar (ki gerek duymuş böyle bişeye) biz neden düşürelim...
ıçinin rahatladığınada ben bile inanmıyorum yaa neyse...

bende bunu dedim ama tepki aldım aklinialirimsmile CADIARZU

ben katılıyorum sana.
tepki alman çok normal çünkü çoğu kadın bunun bilinciyle yaşamak istemez.
çoğu "benim eşim farklı" gözüyle bakıyor.
esas gözleri kapatarak yaşamak budur bence.
ben doğada "albatros"lardan başka hiç bir erkek türünün tek eşli olmadığını biliyorum.
yani ben öyle biliyorum.
kabullenip kabullenmemek kişiye bağlı tabii ki edilsin diyemem, çok onur kırıcı çünkü.
ama erkek doğası gereği spermlerini yaymaya, bir çok dişiyi döllemeye programlı.
elbette insanda irade diye bişey var ama çoğu erkek bunu kesinlikle erdemden ziyade bir "yük" olarak görüyor.

Valla yorumların olumlu yada olumsuz olduğu kimseyi ilgilendirmez benim görüşüm budur yazarım ...
Arkadaşın içine kurt düşmüş zaten düşeceği kadar (ki gerek duymuş böyle bişeye) biz neden düşürelim...
İçinin rahatladığınada ben bile inanmıyorum yaa neyse...

görüşünüz odur (olumsuzdur) elbette yazarsınız.
hadi "şunu da eklemeliyim" diyip bir defa daha yazarsınız.
ama bir olumsuzluğu farklı şekillere sokup 50 kere yazmak kişiyi provoke etmektir.
ne size ne karşı tarafa bir katkısı olur.

kesinlikle eşinin anladığını düşünüyorum hatta eminim ve bilerek kabul etmiştir CADIARZU

görüşünüz odur (olumsuzdur) elbette yazarsınız.
hadi "şunu da eklemeliyim" diyip bir defa daha yazarsınız.
ama bir olumsuzluğu farklı şekillere sokup 50 kere yazmak kişiyi provoke etmektir.
ne size ne karşı tarafa bir katkısı olur.

Farklı şekillere sokmakmı hemde 50 kere kaydirigubbakcemile3
Alıntı yapmamışım yazısını sonradan editlemedim bir daha mesaj attım çünkü ilk aklımda onlar vardı yazmak istediğim...Sanırım ondan bahsediyorsun ..
Kaç tane mesaj attığım kimseyi ilgilendirmez , konu sahibinin bile bu eleştiriyi yapmaya hakkı yok bence ki senin hiç yokk...
Konu açılmış ise her türlü eleştireyede açık olunmalı

Farklı şekillere sokmakmı hemde 50 kere kaydirigubbakcemile3
Alıntı yapmamışım yazısını sonradan editlemedim bir daha mesaj attım çünkü ilk aklımda onlar vardı yazmak istediğim...Sanırım ondan bahsediyorsun ..
Kaç tane mesaj attığım kimseyi ilgilendirmez , konu sahibinin bile bu eleştiriyi yapmaya hakkı yok bence ki senin hiç yokk...
Konu açılmış ise her türlü eleştireyede açık olunmalı

ben sadece senden bahsetmedim ki.
şimdi burda nickleri sıralayamam ama aynı kişilerden defalarca gelen olumsuz yorumları kasdettim.
canı sıkkın bir insana provokasyon yapmakla eleştiri yapmak arasında dağlar kadar fark vardır ayrıca.

buradaki birçok üye (kadın olduğumuzdan mütevellit) böyle konuları okuduğu için çok kolay empati yapabilmekte yani konu sahibinin yerine kendini koymaktadır efsun hanım. bu nedenle ki arkadaşın gözünü açmak istiyorlar. gereksiz heyecan yapmış olabilir sizin nazarınızda bazıları, ama bu provokasyon değildir asla. provakasyon olsaydı şu an konu sahibi bu kadar sakin "ay kocam beni seviyomuş hihihi" diyip pembe bulutlara binip uzaklaşmazdı.

şimdi burda nickleri sıralayamam ama aynı kişilerden defalarca gelen olumsuz yorumları kasdettim.
canı sıkkın bir insana provokasyon yapmakla eleştiri yapmak arasında dağlar kadar fark vardır ayrıca.

Benim fikrimi belirttiğim ve evet olumsuz (kii doğru olanı savunduğum) şey size göre provokasyon ...Saygı duyuyorum istediğiniz gibi düşünebilirsiniz...
Ama provokasyon değil altını çiziyorum sadece kadınlarımızın bu kadar gözü kapalı olmasına sinirleniyorum evet ...ne derseniz deyin buna..Ben ne dediğimi ne düşündüğümü kendim biliyorumm :nazar:

şaşırdım vwalla baştaki tesbitim doğruymuş demekki konu sahibide heyecan arayışındaymış ne diyelim mutluluklar

Kesinlikle size katılıyorum burda üye olmadan öncede üye olduktan sonra da eşiyle ve sevgisiyle problem yaşayan bir çok kişi ve konu okudum. Hepsinin altında direk sıralanan olumsuz,artniyet olduğunu düşünen,sorunu değilde iki tarafı da birlikte oturup düşünmek yerine diğer kişiyi direk yerme olarak cevaplar var. Çözüm odaklı olmak yerine tek tarafli provokasyon yapan insanlar çoğunlukta ve kesinlikle şunu biliyorum ki boyle seylerı yazan çoğu insanlar kendı ailelerinde üç maymunu oynayıp cesaret edemedikleri şeyleri burda birilerine empoze etmeye hatta doğru bu...başka birşey duşünen kesinlikle yanlıştır gibi bir tavır takınıyolar bir problem varsa onu çözümlemek destek olmak o kişinin, olayın hareretiyle düşünemezken adam akıllı bir yorum beklerken boyle tabir-i caizse gaza getirici cümleler kuran insaların çok yanlış yaptığını düşünüyorum ve üzüldüğüm bir diğer konu bunu bir çok konu okudum ay çatlıcam nolduu acabaa pembe dizi gibi bir sonraki bölümü bekleyıp insanların dertlerının altında boyle yorum yapanlarda var tabi ki merak edersin derdıne çare buldu mu nasıl oldu diye sorarsın ama boyle bır tutum gercekten çok üzücü ama tabiki bir elin 5 parmagıda aynı değil..gözlemlediğim kadarıyla birkaç yorumda böyle gördüm

cnm bence sen hiç eşine güvenmiormuşsun güvenen kişi eşini denemez aklına bile gelmez test etmek madem test ettin ve yanıldın bu tarafını da düşünmüş olmalısın kabul ederse ne yaparım die
ben senin yerinde olsam bi güzel giderim buluşma yerine derim ki o kişi bendim ve oturur bi güzel paylarım onu gerisi sana kalmış zatenn

çoktan seçmeli sınav sorusu mudur evlilik, ne testi??
yani erkek başka kadınlarla buluşmuyor sadece msn'de geyik yapıyor diye sevinilmeli mi?
me kadar alçakgönüllüsünüz, bravo valla :nazar:

ben şahsen bu duruma düşmem, çünkü böyle küçük oyunlar düşünmem.
he düşündüm ve yaptım diyelim. o zaman alnıyla ilgili öpücükten başka fantazilerim olurdu; karışlamak gibi
eğer kocanız msn'de kadınlarla ne idüğü belirsiz şekilde yazışınca siz onu alnından öpüyorsanız, bana da sizi alkışlamak düşer.

bu arada;
siz burada tanımadığınız hemcinslere kocanızı sevdiğinizden bahsediyorsunuz.
kocanız gibi tanımadığınız erkeklerin buluşma tekliflerina atlayıp, onlarla msn'de konuşmuıyorsunuz.

bir de merak ettim;
tanımadığınız insanların msn'sini nerden bulup da konuşuyorsunuz :uhm:

hahaaa haaa bayıldın buna..
aynen canm..

konu sahibi zatı muhterem ve kocası için söyleyeceğim şudur ki;

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
:lepi:

hiç de sevindirecek bi mevzu değil bu ya kocanız daha ne yapsın msn de sohbet etmek istemiş karısı dururken baska kadınlarla ohhh ne ala bunun neresine sevindiniz yok testi geçti bilmem ne ..sizin basınıza gelecek var bence arkadasım...artık siz hep diken üstünde olursunuz..ben olsam kıyameti kopartırdım hiç gelemem böyle seylere..

oda senin olduğunu anlamış ve seni test edior olabilir

bence güzel giyin süslen tak bi matmazel şapkası ve gözlük git :))

bunda bozulacak bi şi yok eşinin yapmayacağını düşüosan vardır onunda bi planı

Kesinlikle size katılıyorum burda üye olmadan öncede üye olduktan sonra da eşiyle ve sevgisiyle problem yaşayan bir çok kişi ve konu okudum. Hepsinin altında direk sıralanan olumsuz,artniyet olduğunu düşünen,sorunu değilde iki tarafı da birlikte oturup düşünmek yerine diğer kişiyi direk yerme olarak cevaplar var. Çözüm odaklı olmak yerine tek tarafli provokasyon yapan insanlar çoğunlukta ve kesinlikle şunu biliyorum ki boyle seylerı yazan çoğu insanlar kendı ailelerinde üç maymunu oynayıp cesaret edemedikleri şeyleri burda birilerine empoze etmeye hatta doğru bu...başka birşey duşünen kesinlikle yanlıştır gibi bir tavır takınıyolar bir problem varsa onu çözümlemek destek olmak o kişinin, olayın hareretiyle düşünemezken adam akıllı bir yorum beklerken boyle tabir-i caizse gaza getirici cümleler kuran insaların çok yanlış yaptığını düşünüyorum ve üzüldüğüm bir diğer konu bunu bir çok konu okudum ay çatlıcam nolduu acabaa pembe dizi gibi bir sonraki bölümü bekleyıp insanların dertlerının altında boyle yorum yapanlarda var tabi ki merak edersin derdıne çare buldu mu nasıl oldu diye sorarsın ama boyle bır tutum gercekten çok üzücü ama tabiki bir elin 5 parmagıda aynı değil..gözlemlediğim kadarıyla birkaç yorumda böyle gördüm

Allah allah yaaaaaa...
Arkadaşım ne diyim
Kocası kadınlarla msn de yazışmaya kalkmış ve karısıda ''buluşmaya gitmediyaa'' yazışsın diyen konu sahibine ne yazayım...
Benim düşüncem bu ...
bana terss yazarımm Allah Allah yaaaa fikrimizide mi yazamıycazzz ...
Takmışsınız bi provakasyon...
Niye kışkırtmaya çalışalımm bizenee ...
Bazen çaresizlikten kadınlarımız gerçekten gözleri kapalı oluyo...Sadece doğruyu göstermeye çalışmakmı provakasyon...
Yok cesaret edemediği şeyleri empoze etmekmişş neysem oyum sanaldada gerçektede Siz burdaki insanları tanıyormusunuzda bu şekilde konuşuyorsunuz... :eek:klava:
Lütfen konuyla ilgili yorumunuzu yazın ve çıkın kimsenin yorumunu eleştirmeye kimsenin hakkı yok...
Her konuda var bu yaa sizene yaa kimin ne şekilde düşünüp yorumladığı...

Allah allah yaaaaaa...
Arkadaşım ne diyim
Kocası kadınlarla msn de yazışmaya kalkmış ve karısıda ''buluşmaya gitmediyaa'' yazışsın diyen konu sahibine ne yazayım...
Benim düşüncem bu ...
bana terss yazarımm Allah Allah yaaaa fikrimizide mi yazamıycazzz ...
Takmışsınız bi provakasyon...
Niye kışkırtmaya çalışalımm bizenee ...
Bazen çaresizlikten kadınlarımız gerçekten gözleri kapalı oluyo...Sadece doğruyu göstermeye çalışmakmı provakasyon...
Yok cesaret edemediği şeyleri empoze etmekmişş neysem oyum sanaldada gerçektede Siz burdaki insanları tanıyormusunuzda bu şekilde konuşuyorsunuz... :eek:klava:
Lütfen konuyla ilgili yorumunuzu yazın ve çıkın kimsenin yorumunu eleştirmeye kimsenin hakkı yok...
Her konuda var bu yaa sizene yaa kimin ne şekilde düşünüp yorumladığı...

Katılıyorum. Olumlu taraftan bakarsakta ;

Bence, eşinin gidip buluşmasındansa, msn de konuşması daha doğru. Çünkü buluşması, msn de konuşmasından daha ağır, bunu yapmaması ve bundan sonra yapmayacak olması iyi birşey. Bununla yetinmek lazım.

Bu yüzden daha da ilerlememek en doğrusu.

X