bi çok kişi arkadaşı kaprisli bulmuş ve hatalı diyor ama bende maalesef konuyu açan arkadaşla aynı düşünce ve karakterdeyim. aynı tepkiyi bende verirdim. çünkü adam zamanında her dk sevgisini gösterirken şu an sanki umrunda değilmiş gibi davranıyor. kadın kendini kötü hissetmiş eşine istediğini veremeyince.adam da onu ağlarken bırakıp odasına laptopunu alıp gideceğine eşinin yanına yatabilir onla konuşabilir rahatlatabilirdi. amacım arkadaşı etkilemek değil ama ben aynı durumda olsam diye bakıyorum olaya.
benzer sorunları bende eşimle yaşıyorum belkide sorun bizde bilmiyorum.abartıyor olabiliriz ama eşimide ben kendi adıma hatalı görüyorum. çünkü ne vaadleri vardı bana evlenmeden önce şu an sanki sevmediği sıradan biriyle evlenmiş gibi hissettiriyor bazen bana kendimi.
tekrar başlık açmak istemiyorum.dün yaşadığım bi olayı anlatıp fikirlerinizi istiyorum benzer bi durumda.
olay şu;
hafta sonu ailemin yanına gittim. eşimi otobüsten iner inmez aradım.konuştuk. bi daha ne aradı ne sordu.gece yatmadan önce mesaj attım cvp yok.aradım meşgule aldı.yine ses yok anladım uyumuş.ki eskiden her dk msj atar arar sorardı. sabah erken işe gitcekti uyandırdım. hiç bişi yokmuş gibi davrandı.ve bütün gün yine beni arayıp sormadı.akşam eve gelirken yeni banyo yaptım diye beni karşılamaya gelmedi.bu tavırları ilgisizliği çok canımı sıktı.akşam beni artık sevmiyorsun sen falan diye söylendim.yolculuk boyunca ağladım hiç arayıp sormadın beni dedim ve kafa ütüleme dedi bana.
sustum ağladım..ağladım... ağladım... erkenden o yattı uyudu. ben tüm gece uyuyamadım.sabah erkenden kalktı. bana hiç seslenmeden çıktı gitti. çok mu şey istiyorum. kapris mi yapıyorum. ben onu bu kadar düşünürken, severken ondanda aynı ilgiyi beklemek hatamı mı ?