- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.991
- Konu Sahibi Zeynep25252525
Sigara icmeyen biri ile evlenseymis ozaman yüzüne bakilmayacak kadar ne varmış ortada terbiyesiz ben sigara kullanıyorum o kocayı bırakırım ama sigaramdan vazgeçmem bu kocadanda çocuk falan yapmaEsim le 5 aydır evliyiz dügğnden sonra sigarayı bırak dedi bende bırakmaya calıscam dedim sonra aradan 2 ay gecti bıraktım içmedim ama sonra büssürü dert ortaya cıktı ve ben de bir anda içmeye basladım bunu söyleyemedim ona cok korktum taki düne kadar Eşimle dün sigara içtiğimi ögrendi cok kötü kavga ettik yataktan gitti dier odada yattı bende gittim yanına odaya orda yattım dier koltukta sabahta kahvaltı yapmadan cıktı hazırladım okadar. Yüzüme bile bakmadı
Bundan 2 hafta önce de biz nisanlıyken beni aldattıgını ögrendim tartıstık baya ama yinede bukadar büyük tepki vermedim sürekli bana ilgi göstermeyen biri sevgisinden süphem yok ama ben o nu affetmisken o bana böyle davranıyor sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin ne yapmalıyım korkuyorum bosanır diye cok korkuyorum ama elimde deil oda yanımda içiyor sürekli o da bırakmıyor benim içmemize istemiyor ama bu nun içinde bu kadar tepki sizce fazla deilmi ben onu affetmisken bana akıl verin kızlar ne yapmalıyım