sizin eşinizin ki yine biraz kabuledilemeyebilir ama şunu söyliyeyim erkekler bi yaştan sonra mı böyle oluyolar bilmiyorum. ben eşimi tanıdıgımda zaten 30 yaşında oldğ. için hep öyleydi. mesela iki üç gün şehirdışına gider iş için bana sormaz nerde kalcan annende mi kalcan, birinimi çağırcan diye. belki bi kez arar ben aramışsam onuda yapmaz. küseriz gelip yanaşmaz illa ben yanaşacam. gider yatana girer hemen. ertesi gün hiç bişe olmamış gibi devam ederiz falan filan. eve yeni bişiler alırım ya da hediye gelir. nerden geldi kim aldı sormaz. hesaptan para çekerim naptın demez. önceden kıskanmıyo merak etmiyo derdim şimdide güveniyo herhalde diyorum. evet böyledir benim eşimde ama bu tip adamlar genelde teknik işlerle uğraşırlar boş insanlar değildirler kafaları meşguldür hep. (istisnalar dışında) eşlerinin dediklerini yaparlar, paralarını eşlerinden, eşlerinide başlarından gereksiz yere ve aşırı derecede kıskanmazlar. iş dışında evdedirler, kötü alışkanlıkları yoktur, gidip geldiğinize, giydiğinize, harcadıgınıza da karışmazlar. size güvenirler. dikkat edin bakın hele bi. ben bütün bunlardan dolayı eşimi sizin ilgisiz diye nilediğiniz durumlara rağmen çok seviyorum. iyi taraflarına bakın eşinizin.
he bi de konu sahibi arkadaş hiç bi zaman eşinizi git başka yerde yat diye yataktan kovmayın. bana göre hiç doğru değil. yazık adama bi de hemen küçük odaya gidiyo yatıyo demişsiniz yaww.. üzüldüm.
aramaması garip eşinizin naptığınızı falan sorması lazım.özlemiyormu anlamadım.