Yorumların böyle olacağını kesinlikle tahmin etmiştim.Üzüldüğüm nokta şu;eşim üzüldüğümü görmezdden geliyor.Az öncede belirttim çok ağladığım zaman fenalaşıyorum insan bir kere gelir bakar sonra gider.Bunuda mı hak etmiyorum?
Cnm yazini bastan sona kadar okudum.
Hic bir zaman evlilik oncesi ilgiyi bekleme ve gecmise takilip kalma. Ister istemez evlendikden sonra artik eskisi gibi olmuyor. Erkekler icin evlilik sentromuna girmek daha kolay oluyor kadina nazaran. Duygusal varliklariz.
Bu yazdiklarini okuyunca ister istemez esine hak verdim. Yani sen istiyorsun ki eskisi gibi iki damla goz yasina kossun sarilsin gonlunu alsin vs. HAngi birgun dayansin adam?
Belkide oda kendince bir cozum ariyordur senin bu kadar cok aglamani engellemek icin. Bak odaya gecip uyuya bilirdi uyumamis ama daha dogusu uyuyamamis eminim bir kulagi sendeydi surekli.
Bence esini yipratirsin boyle devam ederse. Bak nazdan kaprisden aksam yemegi bile yapmamissin sana birtek kotu kelime soylememis. Tamam hayatim demis kapatmis telefonu kac tane erkek vardir boyle?
Ne sana kusuyor ne baska birsey... Benim esim olsa hem suclu hem guclu diye ben bir yapiyorsam on bin yapar.
Yuvani boyle seylerle yipratma en onemlisi kendinide yipratiyorsun cnm. Ben olsam esimden ozur diler sonrada uygun bir uslupla icimdekileri paylasirdim en azindan bir gelip bakmani isterdim gibilerine. Cok anlayisli esin var cunku emin ol seni anliyacaktir.
Sana yuvanda hep mutluluklar dilerim cnm.