• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi tanımakta güçlük çekiyorum.Akıl verin lütfen.

Niyetim biraz tv izleyip yatağa geri dönmekti.Sonra bana burda mı yatmak isyiorsun iyi yat umrumda bile değilsin gibi davranınca bende sinirlendim yatağa gitmedim.

eşinin burda mı yatmak istiyorsun sorusuna karşılık hayır canım uykum kaçtı biraz tv izleyip gelicektim diyebilirdin madem niyetin tv izleyip yatağa dönmekse.

Niyetim biraz tv izleyip yatağa geri dönmekti.Sonra bana burda mı yatmak isyiorsun iyi yat umrumda bile değilsin gibi davranınca bende sinirlendim yatağa gitmedim.

adam sana iyi yat umrumda değilsin dememişki,gidip birde yorgan getirmiş üzerine.adamın her hareketine kendince yorumlar yapıp 5 yaşındaki çocuklar gibi ağlayıp ilgi beklemişsin.galiba eşinde yavaş yavaş yaptıklarından bıkmaya başlamış.:50:

eşiniz normal eş sınırlarının üstünde anlayışlı biri..
üstünüze hitmek istemiyor,tartışmaktan kaçıyor besbelli..final haftanızda var ayrıca bunuda biliyorsa üstünüze gelmiyodur..
ama sanki siz benimle neden tartışmıyor gibi bir hayıflanma içindesiniz..
yemek yapmıcam diyosunuz adam ne desin..
kavgamı etsin siiznle bunumu isityorsun...
birde eşim böyle değildi diyiosunuz ya hani siz hep aynımı kalıyosunuz?
insanlar her dönem değişir...hep aynı kalmazlarki...
bunu anlayın ve eşinize yüklenmeyide bırakın..
aşırı abartıyosunuz herseyi..
eşinizde bunu bildiği için uzatmıyor..
tabiri caizsse kaprislerinizden yılmış adam ne yapsın..

şımarık bir kız çocuğu gibisiniz...
hem yatagını terk et,adam gıtsın yorgan alsın gelsın battanıye ince gelir üşüme diye seni düşünsün!
bir de üstüne ağla!
yüzde yüz hatalı olduğunu düşünüyorum.
problemlerden dolayı oldugunu düşünüyorum ben.acilen psikolojık destek şart bence..
allah sabır versin eşinize..hala sabredecek gücü varsa tabi...

şımarıkça buldum..
sorununuz olabilir,çözümlenebilir şeyler bunlar..
ağlayınca bayılıyormuşsun, 4 saat ağlamış..bence şımarıklıktan..:32:
yalnız,adamı kaprislerinle iyice bezdirme ...
yatağı terkeden sensin,tv izleyip geri dönecekken bi de blöf yapıyorsun..
iyi yine yorgan getirmiş sana..
yok yemek yapmıycam yok bilmem ne?
kuş elinden kaçarsa, şaşar kalırsın..:53:
eşin yine beyefendiymiş..böyle kaprislere her erkek dayanamaz canım..
anlayış ta bir yere kadar..sen prenses muamelesi bekliyorsun..

Merhaba kızlar ben 8 aylık evliyim ve malesef vajinismusluyum.Eşimle 5 yıl flört döneminden sonra evlendik.Eşimin bana olan ilgisi,sevgisi,anlayışı inanın dillere destandır.Şu vajinismus illeti dışında maddi manevi hiçbir sorunumuz yok çok şükür.Bu zamana kadar eşim hep 10 yılda olsa 20 yılda olsa sabırla bekleyeceğim diyerek yanımda oldu.Her neyse konuyu anlatayım.Dün akşam ikimizde çok yorgun olduğumuz için saat 10u biraz geçerken yattık.Baktım uykuya daldı,neyse bende tam dalmak üzereyken bana yaklaşmaya çalışıyor.Zaten uyku sersemiyorum hayatım lütfen vs. diyorum yok,o kadar ısrarcı ki anlatamam.Neyse sonra anladı istemediğimi öptü beni iyi geceler dedi yattı.Hem sinirlendim hemde üzüldüm uykum kaçtı.Battaniye ve yastık alıp oturma odasına geçtim tam tv açacaktım yanıma geldi.Ne yapıyorsun dedi hiçbir şey dedim.Gelsene içeri dedi hayır dedim.Burda mı yatacaksın dedi bende evet dedim.Aslında niyetim biraz tv izleyip yatağa dönmekti ama o öyle manidar manidar burda mı yatacaksın diyince sinirlendim.İyi peki dedi üstümdeki battaniyeyi aldı yatak odasına geçti baktım elinde yorganla geliyor.O içeri gidince ben başladım tabi ağlama ama hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.Sanki hiçbir şey yokmuş gibi üstümü örttü ama ağladığımı umursamıyor bile.Aldı laptopu geçti yatak odasına kapısınıda kapattı.Ben tabi şok içindeyim eşim benim ne kadar hassas bir insan olduğumu biliyor.Ayrıca tek yatamadığımı da biliyor.Birde kızlar ben çok ağladığım zaman kendimden geçiyorum yani bildiğiniz bayılıyorum eşim bunuda biliyor.Saat 4e kadar o yatak odasında pc başındaydı bende oturma odasında içim dışıma çıkana kadar ağladım.İnsan öldün mü kaldın mı bayıldın mı diye bir gelip bakar.Hala inanamıyorum bir damla göz yaşıma kıyamayan adam tam 5 saat boyunca bir fiil ağlayan karısının yanına bile gelmiyor.Neyse saat dörtte geldi uyumadın mı hala dedi yüzümün halini görünce(ağlamaktan gözler kan çanağına dönmüş,dudaklar morarmış resmen hortlak gibi) yüz ifadesi değişti,gerçekten üzüldü farkettim.Gelmeyeceğim burda yatacağım dememe kalmadan kucakladı yatak odasına götürdü kapıyıda kapattı uyuyacağız dedi.Sonrada döndü arkasını uyudu :( Ve bunu eşim bir kaç zamandır yapıyor.Kavga ediyoruz veya tartışıyoruz ağzımdan git lafı çıkmasın hemen uzaklaşıyor benden.Kısasa kısas gibi davranıyor.Çözmek yerine kaçıyor.Ne olursa olsun asla ayrı yatmayacağız diyen adam git başka odada yat dersem hemen gidip küçük oda da yatıyor.Beni sevdiğinden asla ve asla şüphem yok.Genelinde çok iyi anlaşırız bir dediğimi iki etmez.Ama gel gelelim kavga edince ya da ufak bir tartışma yaşayınca değişiyor.Öyle kızıp bağıran hakret eden bir tip değildir.Hissettiklerini duygularını kavga esnasında bile hep sakince söyler.Ama benim anlam veremediğim evlenmeden önce küçük bir kavga yaşasak ya da telefonda gözümden iki damla yaş geldiğini anlasa atlar gelir gönlümü alırdı.Şimdi ise aynı evin içinde hıçkırıklarımı duyduğu halde yanıma gelmiyor.Gözümün yaşını silmiyor.Bir çoğunuzun bana bu da dert mi sen dert görmemişsin diyeceğini biliyorum.Ama kızlar ben eşimi böyle tanımadım o yüzden çok zoruma gidiyor.Bir ay sonra finallerim var oturup ders çalışmam gerekirken üzüntüden kendimi yiyorum.Şimdi işte.Öğlen aradı evde pek bir şey yoktu akşam gelince markete gidelim dedi.Bende ben artık yemek yapmacağım canın ne istiyorsa onu al dedim.Akşama yemek yok mu yani dedi.Bende evet dedim.Tamam hayatım görüşürüz dedi kapattı.Deli olacağım bu kadar çok seven adam kavga edince nasıl vurdumduymaz olabiliyor.Biri bana yardım etsin :((

eşinle bazı şeyleri aşamamışsın. bu zaten adamı zorlayan sana yeterince sabretmesini gerektiren noktalardan bir tanesi.
sonra yok çok ağlayınca bayılıyorum ama gelip bakmıyor demişsin ya. eee hani bilmem kaç saat ağlamışsın ama bayılmamışsın. demekki neymiş her seferinde aynı şey olunca adamın da sabrı taşmış.
evliliğinde bence bir takım şeyler yolunda gitmiyorsa tek taraflı eşinden bekleme. ee ben aslında tv izlicektim de öyle dedim. deme .nedenadamı sinir ediyosun ki gece gece. hayır hayatım uykum kaçtı biraz tv izliyim uykum gelsin gelip yatcm da diyebilirdin. sen bunu düzgünce söylemeyince problem yok, adam tavır yapınca oooo o benim üzüldüğümü görmüyormu. bence bunları bu kadar uzatacağına daha ılımlı yaklaşmaya çalışabilirsin. ben yemek yapmıyorum filan da dersen, o evlilik artık belirli paylaşımlardan çıkar cnm. belki biraz ağır gelebilir sözlerim ama bu böyle. hepimiz insanız yemek de yapamadığımız zamanlar da oluyor, eşimizle ilgilenemediğimiz zamanlar da. ama bence bu bi tavır olarak olmamalı. ve yemek, bence iki eşin gününü birbirine anlatabileceği, şakalaşıp güzelvakit geçirebileceği nadir anlardan bazıları. çünkü eşler zaten akşama kadra işte. çalışan arkAdaşlar da aynı şekilde. anda ya kahvaltıda görüşebiliyorsun ya da akşam yemeğinde. bence biraz ılımlı olması gereken taran sensin. adam artık yeter, biraz da sen alttan al bakalım gibi düşündüyse ve bunu senden göremediyse o da şöyle diyor olabilir : aylardır sabır gösteriyorum, hep ılımlı yaklaşıyorum, verdiği tepkilere bak. beni üzüyor ve bunu anlamıyor bile. bence herkes biraz dönüp kendine bakmalı. ve şımarıklık yapmamalı

Aslında biraz daha alttan alman gereken olaylarda sen gittikçe üste çıkmışsın..

Eşinin sevgisi hala var ama artık yorulmaya başlamış sanırım.

Erkekler cinselliğe bizden daha çok ihtiyaç duyuyorlar.Siz de madem böyle bir rahatsızlık var bu konuda daha da alttan almanız ona iyi davranmanız lazım.

Olayı kendi kendinize büyütüp hemde bundan sonra yemek yok demişsiniz.

Bence zamanla eşiniz sizden daha da uzaklaşacak...

bu forumda yazılan konuları okuyunca şu izlenime

kapılıyorum artık..bazı kadınlar sadece ama sadece ilgi bekliyor...

sizin vajinismus sorununuz ki inş en kısa zamanda aşarsınız eminim eşinizde de

stres yapıyordur yani eşler sürekli kadınların nazını mı çekmek zorunda...onların hiç

sıkıntıları tasaları dertleri yok mu..onların da kalbi yok mu..erkek demek duygusuz demek ki...

ağlamak şstemişsin ağla rahatla ama eşinin dikkatini çekmek için

gözlerin pörtleyen kadar ağlamanın ne mantığı var..o leptopla zaman geçirmiş ona bile

bin laf etmişsin..napmalıydı sabaha kadar seni mi eğlendirecekti kardeş..sen somurttukça

cem yılmaz mı olmalı sana..sen çocuklaştıkça anne mi olmalı sana...

peki ya onun da bir gönlü,kalbi ve SABRI yok mu...azcık olgunluk başka birşeye

ihtiyacımız yok bu hayattta sadece biraz OLGUNLUK....

erkeğe hak verdiğim konulardan bir tanesi daha...haksızın bu gerçeği anlamamışsın ama yorumlarla
anlamışsındır umarım.
bildiğim kadarıyla vajinusmus öyle kendiliğinden geçen bir durum değil doktoru var tedavisi var alıştırmaları var ...
yakınlaşmalarla yenebilirsin ancak eşin ne iyi incitmeden sana yakınlaşmaya çalışıyor anlattıklarına göre
sen sırf bu yüzden adamdan kaçıp başka odaya gidip ağlıyorsun sonra ee niye böyle oluyor diyorsun ,
şükret haline burada diğer konularda okuduğun erkekler gibi olsaydı vay haline...

öff valla ben olsam ben de sinir oldum
çok kaprislisin
ben de çekmem valla
ağlayınca bayılıyorum filan diyosun ya
tamamen kaprisinden nazından
kötü bişi olduğundan değil

çok fazla alınganlık yapmışsın belki vajinusmus sorunundan dolayı böylesin ama bu kadar alınganlık evliliğine ancak zarar verir.daha olgun davran eşini bıktırma.erkekler işve cilve sever ama aşırı kaprisli yada sürekli surat yapan kadını sevmezler canım:31:bu kadar hassas olma herşeyi büyütme

eşin melek canım kıymetini bil....abartma bukadar bukadar kapris yapma bence eşin çokda iyi düşünüyor seni...kavga edip uzatmayın diye böle yapıyor inan...

yataktan kalkıp giden sensin adama niye gönül koyuyosunki ağlayınca kendinden geçiyosan o kadar ağlama Allah esirgesin ölü yokya ortada o kadar ağlıcak, adam fino köpeğimi gel diyince gelsin git diyince gitsin hatta kafandakileri bile hemen anlasın ona göre davransın istiyosun

"ben artık yemek yapmacağım canın ne istiyorsa onu al dedim.Akşama yemek yok mu yani dedi.Bende evet dedim.Tamam hayatım görüşürüz dedi kapattı.Deli olacağım bu kadar çok seven adam kavga edince nasıl vurdumduymaz olabiliyor."
buna vurdumduymazlık denmez anlayış denir ben 'artık' yemek yapmıcam ne demek yahu boşan o zaman hiçbi görevini yerine getirmiceksen birlikte yaparız desen anlıcam

Bunun adına evlilik deniyor.
Flört dönemindeki beklentilerinizi kısın bence, hiçbirşey aynı kalmıyor.
Ne kadar birbirinizi severseniz sevin, bu sevmediği anlamına da gelmiyor.
Aynı evin içinde, aynı hayatı paylaşmakla, flört çok farklı.
Bir de yapı, mesela ben kendimi yer bitiririm, ağzıma geleni sayarım bazen,
ama eşim hala hiçbirşey olmamış gibi aşkım diye dolanır, ben ona bile sinirlenirim.
Aslında iyi birşey ama yapı işte, sanki önemsenmiyormuş gibi hissettiriyor insana.
Şu da var ki, tartışmakta ihtyaç aslında, devamlı ılımlı biriyle yaşamakta zor :)

Son düzenleme:
Siz erkeklerin kullanma kılavuzu istediği hanımlardansınız.Adama git diyorsunuz gidiyor ama neden gitti diye kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz.Eğer gitmesini istemiyorsanız git demeyin.Erkekler düzdür bunu anlayın önce.Hem eşiniz de size kızmış belli ki yanınıza gelmemiş ağladığınızda.Sizin duygularınız var da onun yok mu?

Her zaman pışpışlanmak istiyorsunuz ama malesef bu mümkün değil.Eşiniz anlayışlı kavga etmek istemiyor ki ters tepkiler almıyorsunuz.Ama mazallah birgün patlar o zaman daha çok üzülürsünüz.Kendinize dert edinmeyin her şeyi.

Daha dakika bir gol bir.
Adam size yaklaşıyor,istemediğinizi belli ediyorsunuz,O da ''iyi geceler'' diyor.Normalde burada kapanması gerekmez mi konunun?

Akabinde salona.
_Burada mı yatacaksın?
_Evet.(Çeviri:Hayır.Tv izleyip yatacağım.)
Adam da evet,lafını duyduğu için ''normal olarak'' yatağına gidiyor,üstünüze gelmiyor,anlayış gösteriyor.Döve döve yatak odasına götürse daha mı iyiydi?
Hem ayrıca adam müneccim de değil,içinizden geçenleri okuyamaz ya.

Anlamlandıramadım.

Kusura bakma canim ama inan esindede peygamber sabri varmis, bir kadin olarak neredeyse ben burda cildirdim, bu ne ya???
Allah iyiligini versin emi, aksam akam güldürdünde beni...

Back