Eşimi seks Karavanin yakınında basınca :(

Ormanda saç boyayan bir erkek görsem korkudan çığlık atar bildiğim tüm duaları okuyarak kaçardım.

Ormanda saç mı boyanır?Hem de seks karavanının dibinde.

O değil de konu çok fake.Konu sahibinin de ilginç bir hayal dünyası var bence.

Arkadaş çok haklı ya
:KK1::KK1::KK1::KK1:

Bir arkadaş da almanya burası böyle şeyler olabiliyor demişti de aklıma direkt bu gelmişti , bende avusturyada yaşadım kaç yıl , almanları çok iyi bilirim ... hani geziparkı gibi yer olduğunu söylemiş konu sahibi , oralarda saç boyayan adam görse almanlar direkt polisi yada deli hastanesini ararlar ... Almanlar böyledir , arkadaşın kocası uzun yıllardır yaşıyorsa orda bunu biliyordur
:nazar:

Acaba orman havası boyanın daha iyi tutmasını mı sağlıyor :26: denemek lazım şimdi yargılamayalım adamı vardır bir bildiği :KK55:
:) denemek lazım en kısa zamanda yapalım! pikniğe falan gidersem koycam alet edevatı başlıycam boyaya:) o değilde benim adamı ormanda seks karavanının yanında süsüyle püsüyle uğraştığını görsem saçlarından sürükleyerek götürürüm eve

Arkadaş çok haklı ya
:KK1::KK1::KK1::KK1:

Bir arkadaş da almanya burası böyle şeyler olabiliyor demişti de aklıma direkt bu gelmişti , bende avusturyada yaşadım kaç yıl , almanları çok iyi bilirim ... hani geziparkı gibi yer olduğunu söylemiş konu sahibi , oralarda saç boyayan adam görse almanlar direkt polisi yada deli hastanesini ararlar ... Almanlar böyledir , arkadaşın kocası uzun yıllardır yaşıyorsa orda bunu biliyordur
:nazar:

Bir de almanyada mı yaşıyormuş?Çok haklısın çevreye zarar veriyor gerekçesiyle polisi ararlardı:KK9::KK9::KK9:

yanında mangal olsa pikniğe geldim dese konu bu kadar uzamazdı :) boya cidden saçma oturmadı bi türlü kafamızda

Konu sahibesi gitti biz hala göbek çatlatıyoruz konu üzerine :KK55:

Bu konu kapanır biz de alırız cezayı walla neyse Mune görmeden ben kaçayım :KK55: :KK55:

Okuyamadım butun yorumlarıı :KK14:
Ne teyzesı ve sacını boyamamıs mı ? :26:

Yaşı başı yokmuş bu işlerin demek, karavanda yaşlılar da çalışıyomuş
Evet eşin saçını hangi renge boyamış sonuç olarak dedim
Boyamamış ki dediler
Durum vahim yani

X