- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
adamın hormonları tüm vücudunu aklını ele geçirmiş :) evde ne malzeme varsa toplayıp ormana koşmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adamın hormonları tüm vücudunu aklını ele geçirmiş :) evde ne malzeme varsa toplayıp ormana koşmuş
karısı kızıyormuş
işte bu sorunun net cevabını akşamdan beri düşünüyoruz
Ormanda saç boyayan bir erkek görsem korkudan çığlık atar bildiğim tüm duaları okuyarak kaçardım.
Ormanda saç mı boyanır?Hem de seks karavanının dibinde.
O değil de konu çok fake.Konu sahibinin de ilginç bir hayal dünyası var bence.
Niye ki
Kendi saç boyası kullanmıyo mu
Kullanmıyosa bile tercih bu
Boyaya gelene kadar kızılacak neler var halbuki
Ben bi sahur hazırlayayım
Bakarım yine bi gelişme var mı konuda diye
ayy cidden var mıymış o karavandan anaa ne kadar modern bir ülke
:) denemek lazım en kısa zamanda yapalım! pikniğe falan gidersem koycam alet edevatı başlıycam boyaya:) o değilde benim adamı ormanda seks karavanının yanında süsüyle püsüyle uğraştığını görsem saçlarından sürükleyerek götürürüm eveAcaba orman havası boyanın daha iyi tutmasını mı sağlıyor :26: denemek lazım şimdi yargılamayalım adamı vardır bir bildiği
Arkadaş çok haklı ya
Bir arkadaş da almanya burası böyle şeyler olabiliyor demişti de aklıma direkt bu gelmişti , bende avusturyada yaşadım kaç yıl , almanları çok iyi bilirim ... hani geziparkı gibi yer olduğunu söylemiş konu sahibi , oralarda saç boyayan adam görse almanlar direkt polisi yada deli hastanesini ararlar ... Almanlar böyledir , arkadaşın kocası uzun yıllardır yaşıyorsa orda bunu biliyordur
aman nerdeyse orda kalsın..
hiç lazım değil Türkiye'ye
olayı eşime okutup yorumunu alıcam çok merak ettim ne dicek :)
Seks karavanı-ormanda sac boyatan es...
Tovbeee bısmıllahh
Ve karavandaki yaşlı teyze
Boyanmamış saç
Okuyamadım butun yorumlarıı
Ne teyzesı ve sacını boyamamıs mı ? :26:
Yaşı başı yokmuş bu işlerin demek, karavanda yaşlılar da çalışıyomuş
Evet eşin saçını hangi renge boyamış sonuç olarak dedim
Boyamamış ki dediler
Durum vahim yani