Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir konu da 2 sorun..
- Konu Sahibi Kayra19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?annenizle kesin konuşup karar vermeden ev taşımışsınız
eşiniz haklı olarak size kızacak
anneniz de bakmak istemeyebilir sonuçta söz vermemiş ve saat 6 da evinden cıkmak istemiyo belli (yaşlı sonuçta) biraz da onu düşünün
en uygun çözüm annenize bakıcı gibi para ödemeniz ve çocuğu annenize götürmeniz olur bence
sonuçta her şekilde annenize yardım edecektiniz
anneniz de bakmak istemeyebilir sonuçta söz vermemiş ve saat 6 da evinden cıkmak istemiyo belli (yaşlı sonuçta) biraz da onu düşünün
en uygun çözüm annenize bakıcı gibi para ödemeniz ve çocuğu annenize götürmeniz olur bence
- 24 Şubat 2014
- 12.535
- 23.229
- 348
Anne de olsa minnet etmezdim ben , ama hatalı olan sen değilsin bariz annen. Başta konuşulmuş ki evi barkı toplayıp taşınmışsınız. Koskoca kadınlar neden böyle tutarsız davranıyor benim aklım almıyor gerçekten.
Annem daha biz evlenmeden söylerdi "yarın bir gün evlenir çocuk yapmaya kalkarsanız sakın bana güvenmeyin, ben artık kafamı dinlemek istediğim yaşa geldim" diye. Keşke annen de bu kadar net olabilseymiş. Annemin bu netliğinden sonra kimse boğazına yapışmadı benim çocuğuma bakacaksın diye.
Mahçup etmiş seni eşine ...
Annem daha biz evlenmeden söylerdi "yarın bir gün evlenir çocuk yapmaya kalkarsanız sakın bana güvenmeyin, ben artık kafamı dinlemek istediğim yaşa geldim" diye. Keşke annen de bu kadar net olabilseymiş. Annemin bu netliğinden sonra kimse boğazına yapışmadı benim çocuğuma bakacaksın diye.
- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
Kkdaki çocuk bakımı konuları genelde boyle ve bu beni şaşırtıyor acikcasi. Çocuk ayridir tabi ama anne de bi başka yahu sanki yabancidan bahsediliyor gibi olunca tuhaf geliyor bana. Çocugun uyanmaz mantigini anlamıyorum. Sabahin 6sinda annesine baktirmak isteyen bi zahmet oraya götürsun bence. Çocugu o şekil alıştırın. Kadin surekli gelmek istemeyebilir. Ayrica mirin kırın edebilir. Tamam belki basta kırmak istemedi ama o kadar yıldan sonra dinlenmek de hakki. Ayrica asgari ucretle yaninizda da çalışmıyor ya kk uyeleri her istediklerinde kabul edilmesini bekliyorlar.
Annen tamamen hakli demiyorum tabi
Annen tamamen hakli demiyorum tabi
Ben bazen torun bakan anane babannelere üzülüyorum. Insanlar tam dinlenecek yaşta yeniden bebek bakıyor. Üstelik vücut sagliklari ve enerjileri gencler gibi degilken.. Bence mecbur birakmamalisiniz o sizin anneniz,cocugunuza bakmada da destek olmalisiniz elinizden geldigi kadar.ama illa sartlar böyle diyorsaniz, erken uyanmaya alistirin cocugu, boylece gece de erken uyur, size de faydasi olur. Ilk zamanlar zor ama sonra alisir. Berabaer çıkıp ananeye bırakıp işe gidersiniz
- 11 Mayıs 2012
- 1.986
- 1.002
- 333
Katılıyorum.
Bence gına geliyor kadınlara belli bir yaştan sonra torun tombalak bakmak ve onların evhamlı anne babalarıyla uğraşmak
Annem kendisi dedigi icin boyle bir konu basladi.
- 11 Mayıs 2012
- 1.986
- 1.002
- 333
erken kalkarsa erken yatar.. bir gün ağlar iki gün ağlar alışır..kreş yaşına gelince ne yapacaksınız ? bir yerden başlamak gerek..
Bu bir gecis donemi olabilir. Illaki birgun duzene girecek.
- 11 Mayıs 2012
- 1.986
- 1.002
- 333
Hakli olabilirsiniz ama bakin sizinle ayni durumdayim. Annem 65 yasinda emekli ogretmen. Yasini gostermez ,goren 45 yasinda zanneder. Ama cocuk bakmakla disarida calisiyor olmak cok farkli seyler. Anneniz de ayni durumda olabilir. Cocuk bakmak zor,calismak kolay.
Benim de annem ev yakin olsa ben bakardim der hep. Ama ben napiyorum? Sagol anne ben is bulursam bakici da tutarim veya bakici bulamazsam senin yanina yatili bir hizmetli bulurum hem sana faydasi olur hem de benim cocuguma bakilmis olur diyorum. Gerekirse maasimin tamamini cocugumun bakimina ve evin hizmetlisine harcarim ama harcarim. Geriye bana para kalip kalmamasi onemli degil. Madem siz de anneniz gelemem diyorsa annenize vereceginiz para karsiliginda bir hizmetli kadin bulun. Annenize deyin ki ben sana verecegim parayi hizmetli hanima veriyorum haberin olsun
Simdiye kadar kendisi vermek istemedi. Soyle ki 1 sene once kredi borcum varken esimle kendisi istemedi baska kadin elinde buyumesin zaten kolik bebek cok yabanciliyor diye. Annem 50 yasinda ve dedigim gibi kendisi soyledi zaten bakmak istedigini. Suan ben de calisinca banada para kalmayacak ben parasinda degilim ona faydam dokunsun yeterki. Ama bu aralar devamli fikirleri degisiyor. Sonucta bunlar oturuldu konusuldu. Istanbulda bir avuc kadariz zaten annem ablam kardesim ve annem baska kimsemiz yok.
- 11 Mayıs 2012
- 1.986
- 1.002
- 333
Annenizin durumu nasıl? Kötü olduğu için mi para teklif ettiniz. Benim annem şimdiden çocuklarınız olsun da bakıp büyütelim diyen biri. Ben torununa bakmak istemeyen insanları anlamıyorum. Canı kanıdır o çocuk onun. Seve seve bakmalı. Çocuk evin neşesidir hele de bu torunu olunca daha fazla mutlu olması lazım. Benim annem teyzemin çocuklarına bile bakardı anneleri çalıştığı için çok iyi hatırlıyorum. Bakıcıya falan güvenmedi ki bu devirde ben de çok güvenmem. Ha annen bakmak zorunda değil. Bu konuda katılıyorum. Zaten içinden gelerek bakmayacaksa hiç bakmasın. Kendisinin kısa mesafe olmasına rağmen istememesine şaşırdım. Başka bir çözüm bulursunuz umarım. Eşiniz annenizin yaptığı bir durumdan ötürü sizi suçlayamaz.
Annemle babam ayrilar. Kendi ayaklari ustunde durdu yillardir. Yaklasik 10 yildir babamla gorusmuyoruz o ayri bir konu zaten. Annemin emeklisi yok. Kenarda bir miktar parasi var. Ablam calisiyor. Onun evlenmeye niyeti yok zaten. Ama bende calisip ona destek olmak istiyorum amac bu. Ben calisacagim diye buraya tasindik zaten.
- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
İhtiyacı varsa destek olmanız çok güzel. Arkadaşımın annesinin maddi durumu çok çok iyiydi buna rağmen para istemişti.Öyle bir durum mu diye düşündüm. Umarım bir orta yol bulursunuz.Annemle babam ayrilar. Kendi ayaklari ustunde durdu yillardir. Yaklasik 10 yildir babamla gorusmuyoruz o ayri bir konu zaten. Annemin emeklisi yok. Kenarda bir miktar parasi var. Ablam calisiyor. Onun evlenmeye niyeti yok zaten. Ama bende calisip ona destek olmak istiyorum amac bu. Ben calisacagim diye buraya tasindik zaten.
- 11 Mayıs 2012
- 1.986
- 1.002
- 333
Annenizin durumu nasıl? Kötü olduğu için mi para teklif ettiniz. Benim annem şimdiden çocuklarınız olsun da bakıp büyütelim diyen biri. Ben torununa bakmak istemeyen insanları anlamıyorum. Canı kanıdır o çocuk onun. Seve seve bakmalı. Çocuk evin neşesidir hele de bu torunu olunca daha fazla mutlu olması lazım. Benim annem teyzemin çocuklarına bile bakardı anneleri çalıştığı için çok iyi hatırlıyorum. Bakıcıya falan güvenmedi ki bu devirde ben de çok güvenmem. Ha annen bakmak zorunda değil. Bu konuda katılıyorum. Zaten içinden gelerek bakmayacaksa hiç bakmasın. Kendisinin kısa mesafe olmasına rağmen istememesine şaşırdım. Başka bir çözüm bulursunuz umarım. Eşiniz annenizin yaptığı bir durumdan ötürü sizi suçlayamaz.
He su da var tabi. Olup bitiyor ogluma o ayri. Ama abartip taaa ordan hersabah kalkip geleyim demesi. Ve cok onceden sohbet esnasinda haftasonu gunubirlik kultur turu yapmak istedigimizde ben gelir bakarim dedi. Ki ozaman 1 saatlik mesafedeydik. Sonra olmadi. Simdi soz konusu oldu yine ayni tepkiyi veriyor yok gelemem vs. Ee diyorum ozaman geliyordun. Yani illa gideyim gezeyim modunda degilim ben. Evet yada hayir de ona gore davranayim ama hem evet diyip yok erken saatte gelemem diyince insan sinie oluyor
- 11 Mayıs 2012
- 1.986
- 1.002
- 333
Çalışıp annenize vereceğini bakım parasını bakıcıya verseniz?
Sorun benim sadece calismam degil. Calismasamda olur. Anneme destek icin. Ki bakiciya guvenemem.
- 11 Mayıs 2012
- 1.986
- 1.002
- 333
Anne işten çık dinlen ben sana yardım ederim demişsiniz ama yardımı çocuk bakma karşılığında yapacaksınız. Bu nasıl anne dinlendirme.
Isyerinden cikmak zorunda kaldi bizde hazir cikmisken sen otur biz calisalim dedik. Pardon calismadan nasil maddi destekte bulunabilirim. Ve annem daha ne kadar el kapisinda calisabilir nereye kadar yani?
- 11 Mayıs 2012
- 1.986
- 1.002
- 333
bakacak olan anneniz fedakarlik yapiyor sonucta. sizde cocugu sabah 6 da birakabilirsiniz 7 dklik yol icin kadinda evinden duzeninden butun gun olmamis olur. cocugu uyandirmaniza bile gerek yok pijamasiyla arabaya koyun goturun anneniz bana hakli geldi
Ben cocugu alacagim arabaya koyup goturecegim ve cocuk uyanmayacak. Ben oglumu biliyorum. Uyanir ve butun gun burnumuzdan getirir. Bunu acikca yazdim zaten. Uyanmaz oyle boyle olmaz demek nedir yani? Butun gun evinden duzeninden uzak kalmayacak uyandiginda alip evine goturecek zaten.
- 11 Mayıs 2012
- 1.986
- 1.002
- 333
annenizle kesin konuşup karar vermeden ev taşımışsınız
Basta konusuktuk diyorum soz aldim ki yaziyorum buraya.
- 11 Mayıs 2012
- 1.986
- 1.002
- 333
Anne de olsa minnet etmezdim ben , ama hatalı olan sen değilsin bariz annen. Başta konuşulmuş ki evi barkı toplayıp taşınmışsınız. Koskoca kadınlar neden böyle tutarsız davranıyor benim aklım almıyor gerçekten.
Bakarim ben ogluma ne varki diyor hala. Tutarsiz konusmasi beni geriyor. Istemedigim biryerde oturuyorum bu yuzden
- 11 Mayıs 2012
- 1.986
- 1.002
- 333
Ben bazen torun bakan anane babannelere üzülüyorum. Insanlar tam dinlenecek yaşta yeniden bebek bakıyor. Üstelik vücut sagliklari ve enerjileri gencler gibi degilken.. Bence mecbur birakmamalisiniz o sizin anneniz,cocugunuza bakmada da destek olmalisiniz elinizden geldigi kadar.ama illa sartlar böyle diyorsaniz, erken uyanmaya alistirin cocugu, boylece gece de erken uyur, size de faydasi olur. Ilk zamanlar zor ama sonra alisir. Berabaer çıkıp ananeye bırakıp işe gidersiniz
Ben diretmedimki hicbir zaman baksin torununa diye. Kendisi calisiyordu zaten. Kadincagizda yoruldu haliyle. Isten cikmasi gerekiyordu. Ben ogluma bakarim dedi eger bakarsan bende calisirim sana destek olurum dedim.