Eşimi seks Karavanin yakınında basınca :(

Aklınız şu an daha çok karışmıştır, evliliğinizi havlu şampuan boya kutusu ve bilmem ne karavanına bağlamayın bence :KK66:

Son düzenleme:
Aslında türkiyede de var canım tabi bizim buradakiler karavan diye geçmiyor.Mobil genelevi diye geçer :) haberlerde göstermişlerdi polisler baskın yapıyordu otobüs ve dolmuşlara almanyada karavan bizim burada mobil genelevi diye geçiyor.:KK9::KK9::KK9::KK9:

hatırlıyorum programda göstermişlerdi minübüstü baskın yapıyolardı ama hareket halindeydi sabit değildi

olay ne biliyo musun;hikaye garip..yani hiç bir aldatma hikayesinde saçını boyamak isteyen bir erkeğin havlusu,bilmemnesi ile ormana gidip üstelik ormanın içinde de seks karavanı denilen şeyle ilgisi olabileceğini hayal edemiyoruz hiç birimiz..

bi kere seks karavanı denilen şey bize uzak burada yok ki öyle şeyler..ve ormanda saç boyamaya çalışan bi adam..bence asıl sorun hayal edemiyoruz ki mantık yürütelim.

saçını boyacacak adam eşine der berbere gider saçını boyatır gelir,en normali budur.

hadi havlusunu hijyenik olsun diye kuaföre evinden götürdü diyelim ( hoş erkeklerin pek aklına gelmez genelde böyle şeyler ama ), boyasını da kendisi aldı diyelim kuaföre götürdü ( artık daha uygun fiyata gelsin diye mi neyse ), kuaförde de sıra çoktu kalabalıktı e Allah' ın günü mü bitmiş de şart mı o gün saçını boyamasını ertesi gün git boyat kuaföre ya da başka kuaföre git.ormanda niye boyuyosun hadi taktın boyaya diyelim git bi arkadaşının evinde boya yav hadi o derece takıntılısın git otel odası tut orda boya orman nedir . asitli su almış onla daha iyi olurmuş da pahalıymış diye karısı kızarmış diyeymiş de.

4 yaşında öğrencilerim var onlar bile daha mantıklı hayaller kuruyorlar:KK1:

aklıma şener şenin filmi geldi " yaz kızım" :))
saçımın boyası geldiğinde ben de ormana gideyim belki daha iyi tutar orman havasında...

Eşiniz kuaföre saç boyatmaya utandığı için orada saçını kestirip dışarda kendisi boyamayı
düşünmüş.Sonra kuaför kalabalık olduğu için kestirememiş evde de sizden çekindiği için
dışarıda boyamaya kalmış.Boyaya başlayamadan siz gitmişsiniz.Bence eşiniz masum
doğruyu söylüyor.Şimdi boya dediğiniz şey şu pratik geçiçi boyalardan sürüp yıkananlardan
sonra kendiliğinden akıyor.Erkek saçı kısacık ve azdır şöyle köpürt sür yada sprey gibi birşeydir.
UYgulaması kolaydır.Orman da bildiğimiz Belgrat ormanı gibi değil.Yol üstünde park gibi birşey.
Karavanda sabahın körün de mesaiye başlamamıştır.Bu adamda kudurmadıya sabah 11 de
karavana koşmamştır.Eğer niyetinde karavan gitmek olsaydı kendine çok daha geçerli mantıklı yalanlar ayarlardı.
Hamilesin sıkma canını .Eşini boşuna üzme üstüne gidersen,kıskançlıklarınla teşvik edersin.
Ayy bu erkekler kuş misali serbest bıraksan uçar gider,avucunda sıkıca tutsan canı çıkar.En iyisi
yumuşacık nazikçe çok sıkmadan elde tutmak :KK9::KK9::KK9::KK9:

olay ne biliyo musun;hikaye garip..yani hiç bir aldatma hikayesinde saçını boyamak isteyen bir erkeğin havlusu,bilmemnesi ile ormana gidip üstelik ormanın içinde de seks karavanı denilen şeyle ilgisi olabileceğini hayal edemiyoruz hiç birimiz..

bi kere seks karavanı denilen şey bize uzak burada yok ki öyle şeyler..ve ormanda saç boyamaya çalışan bi adam..bence asıl sorun hayal edemiyoruz ki mantık yürütelim.

saçını boyacacak adam eşine der berbere gider saçını boyatır gelir,en normali budur.

seks karavanı belki bize uzak gibi geliyor ama çok da imkansız değil.. eşim köyde jandarma...yeni görev yerinin civarı turistik bir yer.. gece devriyesinde nelere şahit olmuş... ormanın içi, gece vakti , birbirinden biraz uzakta arabalar ... tam arabaya yaklaşacaklar araba gaza basıp kaçıyor ..eşime garip geliyor diğer arkadaşa soruyor bu ne böyle diye , arkadaşının verdiği cevap " sen bir de ramazandan sonra gör, orman prez... atıklarından geçilmiyor " :KK53::KK53::KK53:

adam bayrama bakımlı girmek istiyo ormanda saç boya falan çok ciddi konular erkek ne bilsin be saç boyamayı çok sinirlendim valla ben olsam tutamaz kafa göz girerdim ne salak bu erkekler bizi ne sanıyorlar

saçmalık bu kadar basit bir yalana inanma bence koskaca şehirde o karavanın yanındamı saçını boyamaya gitmş başka kuaförmü yokmuş bu şehirde yani gözümle görmeden bir insanı yargılamam ama herşey apaçık ortada ayrıca öyle bir iş yapan kadından nekadar dürüstü olmasını bekliyorsunki

hepsini geçtim diyelim ki eşine inandık diyelim ki masum eşin seni ormanda saç boyarken bulsa (seks karavanı yakınında)ne yaparmış bunu sor en azından kafanda eşini aklasan da bu kadarına hakkın var

X