• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir konu da 2 sorun..

Isyerinden cikmak zorunda kaldi bizde hazir cikmisken sen otur biz calisalim dedik. Pardon calismadan nasil maddi destekte bulunabilirim. Ve annem daha ne kadar el kapisinda calisabilir nereye kadar yani?
Sigortalı bir işe girip emekliliğe hak kazanması lazım. Siz nereye kadar maddi destek sağlayabilirsiniz ki?

Öncelikle , ayrılmış elinize kp. nizin destek verecek olması çok büyük incelik.

Annenizle net konusmalisiniz. Kafasındaki ne ogrenmelisiniz. Bunun cevabı annenizde.

Bu arada da bir bakıcı ya da kreş arastirmaniz faydanıza görünüyor.

Siz annenizle tasinmadan once bunu net bir sekilde konusmadiniz mi?

Anne cicuguma benim evimde bskacaksin bu yuzden yakinina tasiniyoruz. Seklinde konusma yaptiniz mi yapmadiniz mi?

Bence siz çalışmayın bebeğinize bakın. Annenizde normal yaşamına devam etsin.
(Çalışmayada)

Siz annenizle tasinmadan once bunu net bir sekilde konusmadiniz mi?

Anne cicuguma benim evimde bskacaksin bu yuzden yakinina tasiniyoruz. Seklinde konusma yaptiniz mi yapmadiniz mi?

Yaptim tabiiki hatta en son dun konustuk. Anne boyle boyle demistin diye.

Yaptim tabiiki hatta en son dun konustuk. Anne boyle boyle demistin diye.
Öyle deyince ne söylüyor? Yani mahcup olmasi lazim sanki...
Ben de birkac ay sonra ise baslayacagim bebegim 8 aylik falan olacak. Babannesi ben bakarim diyor ama o da kendi evinde bakmak istiyir. O yuzden bakici tutacagim ben, evden cikmak icin cok minik cunku.

Öyle deyince ne söylüyor? Yani mahcup olmasi lazim sanki...
Ben de birkac ay sonra ise baslayacagim bebegim 8 aylik falan olacak. Babannesi ben bakarim diyor ama o da kendi evinde bakmak istiyir. O yuzden bakici tutacagim ben, evden cikmak icin cok minik cunku.

Ya tuhaf davraniyor sanki o an canim nasil isterse oyle yaparim gibisinden.

Ya tuhaf davraniyor sanki o an canim nasil isterse oyle yaparim gibisinden.
Istekli değil anlasilan. O zaman annenin ipiyle kuyuya inme derim. Bakici tutmam diyorsun o zaman calismamak en mantiklisi.
Esin de bir gun kizar iki gun kizar sonra susar. Sonucta sen de böyle olsun istemezdin. Onun ailesi onca sey yaparken idsre ettiyseniz o da senin anneni idare edebilmeli.

Istekli değil anlasilan. O zaman annenin ipiyle kuyuya inme derim. Bakici tutmam diyorsun o zaman calismamak en mantiklisi.
Esin de bir gun kizar iki gun kizar sonra susar. Sonucta sen de böyle olsun istemezdin. Onun ailesi onca sey yaparken idsre ettiyseniz o da senin anneni idare edebilmeli.

Iste can sikiliyor ister istemez:(

Annemle babam ayrilar. Kendi ayaklari ustunde durdu yillardir. Yaklasik 10 yildir babamla gorusmuyoruz o ayri bir konu zaten. Annemin emeklisi yok. Kenarda bir miktar parasi var. Ablam calisiyor. Onun evlenmeye niyeti yok zaten. Ama bende calisip ona destek olmak istiyorum amac bu. Ben calisacagim diye buraya tasindik zaten.
Ama bu şekilde gene emeklisi olamayacak ki zaten sigortası yok sonuçta.
Belki bi 5 10 yıl daha çalışsa emeklisi olurdu.
Siz yardımcı olursunuz ama sigortayi ne yapacaksınız?

Ben disaridan sigortasini odemeye devam edecegim
Pardon ben bu mesajı görmeden yazmışım.
O zaman anneniz hatalı kesinlikle.
Çalışmak yerine torununa bakacak karşılığını da alacak yani bu kadar basit.
Bence annenizle net bir konuşma yapın eğer hala yan çiziyorsa çalışmayın derim ben.

Ben de çalışan bayanın ne anneme ne kayinvalideme bak diye teklifte bulunmadim çünkü ne onları yormak isterim ne de aramizin açılmasını.zor oldu bakiciya vermek ama yıllar sonra bakan teyzemize o kadar alistikki simdi benim ikinci annem gibi oldu sanki.allah yanımızda olsun.

Back
X