Eşim..

Kadınlar kulübünden birşey daha öğrendim :)
Bizimki Kaçınan tipte bağlanmaya giriyormuş ya :halay:
ya aslında okuyunca her problemin bir nedeni ve sonucu ve nasıl kurtulacagın olaya nasıl bakıp yaklaşacagını ögrenebiliyorsun.
hepimize birşeyler ögreten kk ya ve paylaşım yapanlara teşekkürler :)

Hanımlar yazamadım kusura bakmayın tüm yorumları okudum şimdi hem yerip hem övmek olcak niye açtın o zaman bu konuyu diyeceksiniz ama eşim normalde çok merhametli bi insandır ne bana ne kızımıza nede karnımdaki bebeğimize kıyabilir sıkıntım oldu hamilelikten dolayı botlarımı bile kendisi çıkarıp giydirdi ev işleri de keza öyle benim eşimde rahatsız olduğum şey tartışmayı ve konuşmayı bilmemesi , çok agrasif bi şekilde çıkışması hep kendini haklı görmesi anlatmaya çalıştığı iyi bişey olsa bile anlaşılmıyor o böyle yapınca içini biliyorum evet ama tartışmalardaki bu tavrı beni çok yıpratıyor

Gerçekten safım ve bunu kabul ediyorum kesinlikle ikili oynamayı çıkarıma göre davranmayı başaramıyorum gözümü biraz açmam lazım ama geç olmaz bişeyler için inşallah
zararın neresinden dönersen kardır.

Hanımlar yazamadım kusura bakmayın tüm yorumları okudum şimdi hem yerip hem övmek olcak niye açtın o zaman bu konuyu diyeceksiniz ama eşim normalde çok merhametli bi insandır ne bana ne kızımıza nede karnımdaki bebeğimize kıyabilir sıkıntım oldu hamilelikten dolayı botlarımı bile kendisi çıkarıp giydirdi ev işleri de keza öyle benim eşimde rahatsız olduğum şey tartışmayı ve konuşmayı bilmemesi , çok agrasif bi şekilde çıkışması hep kendini haklı görmesi anlatmaya çalıştığı iyi bişey olsa bile anlaşılmıyor o böyle yapınca içini biliyorum evet ama tartışmalardaki bu tavrı beni çok yıpratıyor
Resmen sanki ben yazmışım gibi. Eşim de aynı sizinki gibi. Demekki huysuz adamlara mülayim kadınlar denk geliyor ki birbirini tamamlasınlar :)

Bende hiç canımın kıymetini bilmem , yalnız kalmasın vs diye düşünürüm.
Ve bende hep hamileyken kontrollere tek gittim :)

Resmen sanki ben yazmışım gibi. Eşim de aynı sizinki gibi. Demekki huysuz adamlara mülayim kadınlar denk geliyor ki birbirini tamamlasınlar :)

Bende hiç canımın kıymetini bilmem , yalnız kalmasın vs diye düşünürüm.
Ve bende hep hamileyken kontrollere tek gittim :)
Öyle canım naz yapmayı hiç bilmedim hep iyi güçlü olaya çalıştım şimdi de gerçekten kötü olsam bile naz gibi geliyor :kızgın: suç bizde bacım

Öyle canım naz yapmayı hiç bilmedim hep iyi güçlü olaya çalıştım şimdi de gerçekten kötü olsam bile naz gibi geliyor :kızgın: suç bizde bacım
Aynen suç bizde .
Ne kadar güçlü olsan, daha fazlasını yapman gerekiyor, Bunlara yaranılmıyor. Yaptığın fedakarlıkları , olması gereken oymuş gibi görüyorlar. (görevin haline geliyor)
Ama konu çok faydalı oldu , arkadaşların yazdıklarını bende dinleyeceğim

Senin koca bende olacak nasıl fena oluyorsun yaaa diye atarlandığında işte böyle oluyorum deyip ıslak odunla döverdim anlardı o zaman hamile kadının halinden densiz.

X