Çok haklısın ne kadar dolup taşsa da kendi iyiliği için böyle fevri olmamalı...Işte böyle zarar vermiş olmuyorsun. Aksine olan sana oluyor.
Sözümü kulak ardı etme , boşanma arefesinde erkekler kontrolsüz , tehlikeli olabiliyor.
Lütfen sus.
İyi yapmışsın eminim haketmistir..dik dur utanmasi gereken o..kendini işine ver..gececekUzaklaştırması olmasına rağmen gece sabaha eşim geldi eve birbirimize girdik apartmandakiler zor ayırdı canımı çok acıttı polisi ne aradım ama eşim gitmişti o zamana.
Artık canıma tak etmişti Sinirden deliye dönmüştüm sabaha kadar yatamadım Sabah olur olmaz eşimin çalıştığı karakola gittim , onu herkese rezil ettim haykırdıkça haykırdım bağırdım cagırdım gözüm hiç bir şey görmüyordu, gözümden bir damla yas akıtmadan intikamımı almış gibi rahatladım komutani eşimi karakoldan kovdu ondan sonrada çıktım boş boş dolandım hala da dolanıyorum okula da gitmedim, Kızlar ben nasıl dayancam bunlara ya bi basıma ya bunaldım vallahi bunaldım yardım edin bana ya bi an önce bosanıp kurtulmak istiym yok mu bunun bi yolu ya
Bu zamana kadar olmayan aile aile oldu, 4 senelik evliydim ailesinin en ufak bir iğnesi nasip olmamıştı her şeyi ikimiz yapmıştık , ama ne oldu 4 seneden sonra ana oldular baba oldular bu zamana kadar neredeydiniz be insafsızlar haya maya hiç bişeyde yok bunlarda sen olmazsan başkası olur diyorlar arsızlarAilecek hem suçlu hem güçlüler. İnsanda birazcık ar, haya, edep olur. Ben normalde bu tarz şeylerden pek hoşlanmam ama o hak etmiş, iyi yapmışsınız. Kapınızın kilidini falan da değiştirin bence ve mümkünse evinizde tek kalmayın birisi muhakkak olsun yanınızda. En azından bir süreliğine.
Bi taraftan babamın hastalığı diğer taraftan yasadıklarım , koca şehirde bir basıma mücadele vermeye çalışıyorum çok yoruldum+1
Arkadasin dedigini yap ve sakin ol allah korusun.
İnşaallah , nafakası neyide umrumda değil sadece içimdeki bu acılar geçsin istiyorum bir an önce,Çok iyi yapmışsın güçlü bi kadınsın sen.
Bırak işsiz kalsın.yok iyi yapmamissin nafaka alamazsin vs.diyenlere de bi tarafinla gül geç. Aç mı kalacak? Elbet girip bi yere çalışacak.ona o kendisinden beter ailesi mı bakacak? Guleyim bari. En azından uniformasiyla kadınları kandırıp da ask meşk yasamayamaz bundan boyle. Çok iyi yapmışsın çok çok çok.tebrik ederim canım.Allah seni bundan sonra mutlu etsin inşallah
Geçecek canım merak etme.inanki sen çok güçlü bi insansın, sakın geri döneyim deme kendine yeter de artarsin bileİnşaallah , nafakası neyide umrumda değil sadece içimdeki bu acılar geçsin istiyorum bir an önce,
Öyle bir sınavın ortasındayım ki bir taraftan babam ağrılar sancılar içinde yanına gitmeye cesaret edemiyorum babamı öyle gördükçe hastanelik oluyorum diğer taraftan eşimin yaptıkları ettikleri ....koca şehirde hiç kimsem yok kendimi eve kapattım artık buraya yazdıkca destek alıyorum sizler sayenizde toparlıyorum kendimi, İnanın katlanılması çok güç şeylere katlanıyorum düşünmem gereken 3 küçük kardeşim var daha onlar için yıkılmamalıyım. En ufak bi sorunda arayıpda söyle oldu böyle oldu diyeceğim bi ailem yok , babamdan çok üzülüyor ben böyleyim diye seni çok ezdiler diye kolun kanadım tütmüyor seni ağlatıyırlar diyeGeçecek canım merak etme.inanki sen çok güçlü bi insansın, sakın geri döneyim deme kendine yeter de artarsin bile
Allah babana acil şifalar versin canım. Ama unutma hastalık ölüm hepsi bizim için.ufacik bebeklerin anneleri babaları ölüyor, hayatta bir başlarına kalıyorlar. Bak babacigin seni buyutmuş böyle güçlü bi kadın olmuşsun çok şükür. Allah gecinden versin ama kendini salma.bak kendin diyorsun sana ihtiyacı olanlar var.bi düşün baban da kim bilir nelere üzüldü neler kırdı kolunu kanadını zamanında.ama sen kardeşlerin hiç hissetmediniz belki hep sizin için güçlü oldu.simdi sıra sende,Allah'a çok şükür karakterin sağlam, ayaklarını yere sağlam basabilen bi kadınsın.sana ihtiyacı olanların yanında ol arkasında dur.kimseye de kendini ezdirmezsin sen bence.sen güçlü oldukça kimse kıramayacak umutlarını, yaşama sevincini.Allahim senin ve tüm isteyenlerin yardımcısı olsun hep desteği olsun inşallah.bundan sonra çektiklerini mükafatını al.Öyle bir sınavın ortasındayım ki bir taraftan babam ağrılar sancılar içinde yanına gitmeye cesaret edemiyorum babamı öyle gördükçe hastanelik oluyorum diğer taraftan eşimin yaptıkları ettikleri ....koca şehirde hiç kimsem yok kendimi eve kapattım artık buraya yazdıkca destek alıyorum sizler sayenizde toparlıyorum kendimi, İnanın katlanılması çok güç şeylere katlanıyorum düşünmem gereken 3 küçük kardeşim var daha onlar için yıkılmamalıyım. En ufak bi sorunda arayıpda söyle oldu böyle oldu diyeceğim bi ailem yok , babamdan çok üzülüyor ben böyleyim diye seni çok ezdiler diye kolun kanadım tütmüyor seni ağlatıyırlar diyeRabbim güç versin bana çok zor gerçekten zor bir eş böyle bir zamanda bana bunları nasıl yaşattı anlamıyorum.
Rabbim bin kere razı olsun sizden , şuan belki bunalımdayım belki de kırgınlıklarım kızgınlıklarım olduğu içim böyleyim ama geçecek sadece zamana ihtiyacım var, öyle gururlu yum ki yeri geldi bu gururum yüzünden en yakın arkadaşlarını kaybettim ama tükürdüğümğ de asla yalamadım.Babam böyle yetiştirdi yalakalık ne bilemeyiz yalan ne bilmeyiz haksızlığa hiç tahammül edemeyiz ama işte bunlar bazı insanlara zor geliyor, ben ne arkadaştır ne akraba hiç kimsenin hayatından cıkmadm her zaman hayatından çıkaran oldum benim yapım bu karakterin bu güçlüyüm dikbasım çok acık sözlüyüm ama neden ben insanları yalanarıyla kabul ediyim ki beni böyle kabul etmeyen herkesi de çıkarmaya devam ederim Hayatımdan .Allah babana acil şifalar versin canım. Ama unutma hastalık ölüm hepsi bizim için.ufacik bebeklerin anneleri babaları ölüyor, hayatta bir başlarına kalıyorlar. Bak babacigin seni buyutmuş böyle güçlü bi kadın olmuşsun çok şükür. Allah gecinden versin ama kendini salma.bak kendin diyorsun sana ihtiyacı olanlar var.bi düşün baban da kim bilir nelere üzüldü neler kırdı kolunu kanadını zamanında.ama sen kardeşlerin hiç hissetmediniz belki hep sizin için güçlü oldu.simdi sıra sende,Allah'a çok şükür karakterin sağlam, ayaklarını yere sağlam basabilen bi kadınsın.sana ihtiyacı olanların yanında ol arkasında dur.kimseye de kendini ezdirmezsin sen bence.sen güçlü oldukça kimse kıramayacak umutlarını, yaşama sevincini.Allahim senin ve tüm isteyenlerin yardımcısı olsun hep desteği olsun inşallah.bundan sonra çektiklerini mükafatını al.
Helal olsun valla canım kocani iyi rezil etmişsin gerçekten kutluyorum seni YÜCE RABBİM hayırlısıyla inşallah hayatında hep mutluluk gülücükler olsunBi taraftan babamın hastalığı diğer taraftan yasadıklarım , koca şehirde bir basıma mücadele vermeye çalışıyorum çok yoruldum
Helal olsun valla canım kocani iyi rezil etmişsin gerçekten kutluyorum seni YÜCE RABBİM hayırlısıyla inşallah hayatında hep mutluluk gülücükler olsun[/QUOTE
Çok teşekkür ederim.Helal olsun valla canım kocani iyi rezil etmişsin gerçekten kutluyorum seni YÜCE RABBİM hayırlısıyla inşallah hayatında hep mutluluk gülücükler olsun
Yasadıkşarım hem zor hem çok ağır şeyler güçlü duruyorum durmak zorundayım.Yasadıkların cok zor burdan nedesek boş güçlü ol .
İçim çok soğudu ama gerçekten hak etti .İçin soğuduysa ne âlâ... bazıları hakediyor.
Haketmese yapmazdın zaten. Iyi olmuş. Kısa surede de kurtulursun inşaallah. Allah babacığına da sifalar versin tez zamanda...İçim çok soğudu ama gerçekten hak etti .
Çok teşekkür ederim, memleketteyken tlfnları kapatıp arabayı kaçırmasından beri biriken bir kinin öfkem vardı, eve gelmesiyle de iyice patladı zaten, normalde aşırı uysal biriyim aşırı sabırlıyım ama çileden çıkardı iyice kendiside biliyor hakettiğini ama işte kabullenmiyor, inşaallah bi an önce kurtulurum çekişmeli davaya benziyor bizim kişi hayırlısı olsnHaketmese yapmazdın zaten. Iyi olmuş. Kısa surede de kurtulursun inşaallah. Allah babacığına da sifalar versin tez zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?