Eşimi rezil ettim herkese

Okuyunca sinir oldum nasıl bir varlıklar insanlıktan ve adamlıktan nasibini alamamış belli ki inşalalh biranönce boşanıp kendi hayatınızı çizersiniz Allah yardımcınız olsun ...
Ailecek böyleler bunlar taban bozuk olunca lanet insanlar ya

Çok teşekkür ederim yarın konuda değiştittriyorum.

Normalde bu tip şeyleri sevmem ama çalıştığı yere gitmiş olman içimin yağlarını eritti. Çok iyi olmuş. Arabayı getirdi mi ne yaptı?
Arabayla geldi anahtarı cebinden zorla çıkardım sakladım ona deli oldu zaten

Neden eve geldiği an polisi çağırmadın ki ? Belasını bulurdu bi de sana bulaşmaktan korkardı , kilidi de değiştir sana bir zarar vermesin

Neden eve geldiği an polisi çağırmadın ki ? Belasını bulurdu bi de sana bulaşmaktan korkardı , kilidi de değiştir sana bir zarar vermesin
Okuldan geldim yorgundum yatydm tel kapalı sarjdaydı birden kapı çalınca panikledim uyku haliyle açtım sonra olan oldu tlfna fırsat kalmadı ilk anda

Aynısı benim eşime de oldu ,bana ailesini kötülerdi arkalarından tabi ki.
Biz boşanmadık çok şkürü iyiyiz şimdi ama 3 yıl önce boşanma aşamasına geldik avukata felan gittik,o dönemde aileden sevgi görmemiş bugune kadar.Beni kullanarak sahte sevgi gösterisi sundular eşime, tabi o da dünden razı ailem ailem diye baktım bir anda ailesi kıymetli oldu.
Amaçları çocukları da üzerime atıp, ev yoktu kiraydı nafaka vermeden rahat yaşacaktılar.Ailesi de boşanmış memur adam olunca bol bol para yeme derdindeydi.
Sizinki de öyle büyük ihtimal boşverin kendi çukurunda boğulsun yesinler bitirsinler.
Zamanla iş işten geçince anlayacak.
Nafakanızı alın muhakkak haklarınızı koruyun.

Aynen öyle , ailem yok diye beni kullandılar resmen Öyle kolay kolay yiyemeyecekler işte

Muhtemel sinir küpüne dönmüş bir adam var can güvenliğiniz daha fazla muhattap olmayın yasal yollardan halledin.
Kilidi değiştir diyen arkadaşa katılıyorum.
Hatta evde yalnız kalmayın.

Muhtemel sinir küpüne dönmüş bir adam var can güvenliğiniz daha fazla muhattap olmayın yasal yollardan halledin.
Kilidi değiştir diyen arkadaşa katılıyorum.
Hatta evde yalnız kalmayın.
Kilidi değiştircem bu saatten sonra hiç bi halt yapamaz ne kadar gözü kara biri olduğumu iyice öğrendi işte

Kilidi değiştircem bu saatten sonra hiç bi halt yapamaz ne kadar gözü kara biri olduğumu iyice öğrendi işte
Olsun gene de tedbirli olun.
Eski konularınızdan hatırlıyorum.
Sağlam ayakkabı değil.
Sonrasında da umarım mutlu bir hayatunız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…