Onun nafakası batsın diyecem artık ne hali varsa görsün hiç umrumda değilAz bile yapmışsın .. konunu bilmiyorum , çocuğun var mı ? Varsa işini tehlikeye sokmayacaktin. .adam sana nafaka da veremez işsiz kalınca :)
Ailecek böyleler bunlar taban bozuk olunca lanet insanlar yaOkuyunca sinir oldum nasıl bir varlıklar insanlıktan ve adamlıktan nasibini alamamış belli ki inşalalh biranönce boşanıp kendi hayatınızı çizersiniz Allah yardımcınız olsun ...
Çok teşekkür ederim yarın konuda değiştittriyorum.Olan olmuş artık, olmuşla ölmüşe çare yok maalesef.
Zaten evlilik geçmişi hususunda bir hayal kırıklığı yaşatmıştı eşin.
Sonrası da zaten boşanmaya ulaştı...
Bence sen güvenliğin açısından kilidi tez vakitte değiştir.
Kendini üzme, inşallah en yakın zamanda kurtulursun.
Arabayla geldi anahtarı cebinden zorla çıkardım sakladım ona deli oldu zatenNormalde bu tip şeyleri sevmem ama çalıştığı yere gitmiş olman içimin yağlarını eritti. Çok iyi olmuş. Arabayı getirdi mi ne yaptı?
Valla dedim kendi kendime bu sinirle rezil ettin ettin yoksa bir daha ne bu fırsat geçer ne de bu adam rezil olur, gerçekten catladım o sabah nasıl oldu bilmym yani sinirden gözğm hiç bişeyde görmedi.İyi yapmışsın ağzına sağlık
Arabayla geldi anahtarı cebinden zorla çıkardım sakladım ona deli oldu zaten
Okuldan geldim yorgundum yatydm tel kapalı sarjdaydı birden kapı çalınca panikledim uyku haliyle açtım sonra olan oldu tlfna fırsat kalmadı ilk andaNeden eve geldiği an polisi çağırmadın ki ? Belasını bulurdu bi de sana bulaşmaktan korkardı , kilidi de değiştir sana bir zarar vermesin
İnşaallahİyi yapmışsın. Umarım boşandım, kurtuldum yazdığını da okuruz buradan.
e devletten baksana canımTebligat ne yok daha sadece dava açıldı bende bilmym ne kadar dayancam daha
Aynen öyle ..Çok sevdim tavrını ..hiç taviz verme ..Onun nafakası batsın diyecem artık ne hali varsa görsün hiç umrumda değil
Babam deseniz çok kötü durumda ben bittim iyice harap oldum 3 sene kendi ailesiyle kendi konuşmadı babası buna kredi çektirdi arsasını sattı beş parasız ortada bıraktı diye ailesiyle kendi görüşmek istemedi şimdi aralarından su sızmıyor bunu da hiç kaldıramyrm ya
Aynen öyle , ailem yok diye beni kullandılar resmen Öyle kolay kolay yiyemeyecekler işteAynısı benim eşime de oldu ,bana ailesini kötülerdi arkalarından tabi ki.
Biz boşanmadık çok şkürü iyiyiz şimdi ama 3 yıl önce boşanma aşamasına geldik avukata felan gittik,o dönemde aileden sevgi görmemiş bugune kadar.Beni kullanarak sahte sevgi gösterisi sundular eşime, tabi o da dünden razı ailem ailem diye baktım bir anda ailesi kıymetli oldu.
Amaçları çocukları da üzerime atıp, ev yoktu kiraydı nafaka vermeden rahat yaşacaktılar.Ailesi de boşanmış memur adam olunca bol bol para yeme derdindeydi.
Sizinki de öyle büyük ihtimal boşverin kendi çukurunda boğulsun yesinler bitirsinler.
Zamanla iş işten geçince anlayacak.
Nafakanızı alın muhakkak haklarınızı koruyun.
Oh cok iyi olmus daha fazlasini hakediyordur pislikO sadece işiyle sorun yaşamaktan korkardı bende dayanamadım yasattım işte daha beterini yasatmadığıma dua etsin egilmiyorum din dik duruyorum ben dik durdukça o daha çok deliriyor işte
Kilidi değiştircem bu saatten sonra hiç bi halt yapamaz ne kadar gözü kara biri olduğumu iyice öğrendi işteMuhtemel sinir küpüne dönmüş bir adam var can güvenliğiniz daha fazla muhattap olmayın yasal yollardan halledin.
Kilidi değiştir diyen arkadaşa katılıyorum.
Hatta evde yalnız kalmayın.
Olsun gene de tedbirli olun.Kilidi değiştircem bu saatten sonra hiç bi halt yapamaz ne kadar gözü kara biri olduğumu iyice öğrendi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?