evet çok haklıydınız ama sağlıklı düşünemezken üstüme çok geldiniz,size laf anlatılmıyoki
pcyi götürdüm evet erkek kardeşim gelmişti hemen anlattım bi hallet dedim beceremedi,pcyi götürelim dedi,gittik beraber,fakat eve getirdiğimde kurtarılan dosyalar sadece nette izlenen orda burda olan ufak resimlerdi,reklamlardı,arayıp dedim hiçbişey gelmemiş ne bu dedim,getirin bidaha deniyek dedi,götürdük aradım oldumu diye,tanıdık öğretmen bey açtı teli,dedi bişey bulunmadı dedi,eğer mal mülk veya hayati önem taşıyan bişeyse istanbula gönderelim yalnız çok para alırlar dedi,yok eğer önemsizse boşverin diyince bende anlattım böyle böyle eşim bişey sildi meraktan görmek istedim dedim,oda ya öyle kötü bişey olsa zaten bi erkek evde ortak kullanılan pcye atmaz böyle bişeyi dedi,o netten bişey indirmiştir senden çekinmiştir kızarsın diye dedi,kurcalama belkide allah görmeni istemiyo üzülücen bişey vardır herşeyi akışına bırak varsa öyle bişey nasılsa çıkar artaya dedi bende tamm diyip kapattım,ama içim içimi yiyodu,
oğlan kamerayı kurcalarken içindeki videoları sildirmiş format atmış kurcalarken,ben görünce çıldırdım kızdım,hemen taktım hafıza kartını pcye geri getirme progarmını kullandım(hafıza kartındaki silinen fotoları geri getrme programı)hepsi geldi,o an şimşek yandı kafamda,eşime dedim kalk ordan senin hafıza kartınıda ver burdakiler geldiyse onlarda gelir,eğer teldende sildiysen,verdi,ve gidip yattı,bende tam yatıcaktımki bi bakayımda öyle dedim ve gizlice pcye girdim geri getirdim arih 27temmuzda silşnmiş 5tane dosya vardı kurtardım ve ne göreyim o kadın ve eşim,ayakta yanyana resimler 2tanede p..no,,hemen gidip eşimi kaldırdım ve ağzıma gelen herşeyi söyledim ,ben zannediyorumki sokakta yürürken öylesine gördünüzde çekildiniz,çay bahçeydi ve akşamdı,çıldırdım,ötekilerde çekildi dedi,bişey yapmadık çekildik gitti zaten,biz çay içiyoduk bizbize dedi,ne var bunda dedi,ama ben kendime hakim olamıyordum o kadını sevmediğimi bile bile,resim çektirmiş ve aklıma gelenler çoturup çay içmişlerdir bide kesin diyodum ,eşim hayır diyodu yemin ediyodu ama söz geçiremiyorumki aklıma,neler geliyo,olay bundan ibaret,,ya tekrardan yaşattınızya bana o olayı ne diyim inşallah boşluklar kapanmıştır..
çıldırsan ne yazar çıldırıyorsun sonra adamla oturup sahurda dizi izliyorsun
adam firikik çekiyor amaan diyorsun yalanmış
adam senden gizli bi haltlar karıştırıp tutuklanıyor daha ne olduğunu bilmiyorsun
ki bilsen ne yazar senin sınırın yok ki eşin ne yaparsa affedip aklamaya hazırsın
neyin huzursuzluğunu yaşıyorsun?
kavga dövüş darp raporları şikayetler savcılık hapis gündeminizdeyken ortada 2 ve 3 yaşında iki bebek var
siz ana baba olarak bu çocuklara ne veriyorsunuz
adam seni bıçaklıyor sen onu dövüyorsun ama eminim ki çocuklarınızın psikolojisi mükemmeldir demi
hatta bunları göre göre büyürlerse o adam senı yıne kesse çocuklarına doğal gelir şiddeti normalleştiriyorsunuz
çocuklarınızın saldirgan olmalarına en büyük sebep siz olacaksınız
annesini bıçaklayan baba babasına tekme tokat dalan anneyi göre göre büyüyen çocuk saldırgan olmaz mı gözünü seveyim
ne olacak yarın birgün onalr allah korusun birine bişey yapsalar onlarıda mı aklayacaksın
trendy kendine gel!
şiddet normal değil, kocan normal değil, sen normal değilsin, çocuklarınıza ana baba olun, ne aşkmış, ne sevgiymiş bu mu aşk sevgi?
iki çocuk doğuran karısını bıçaklamak mı başkalarının frikiklerini çekmek mi?
bu mu aile yaşamı bu mu huzur?
iki çocuk doğuran ana baba kendine hakim olur cahil cühela hayatı yaşamaz yaşayamaz hakkınız yok!
kocanın hapisten çıkması sizin hayatınız da neyi değiştirecek aklına estiği gibi yaşayan iki insandan huzur mu beklenir?