Yok babası doldurmuş orası senin evin o gitsin evden diye benle kavgaya gelmiş tutamıyorum kendimi hiç tutamıyorum hakim olamıyorum kendimeNeden geldi konuşmak için filan mı? sakin ol bu kadar yopratma kendini. Ayrılık dönemi belli ki zor geçecek.
Gerekirse psikolog veya psikiatriden yardım almalısın yaşadıkların ağır geliyor ve belli ki kendini de tutamıyorsun.
Yok babası doldurmuş orası senin evin o gitsin evden diye benle kavgaya gelmiş tutamıyorum kendimi hiç tutamıyorum hakim olamıyorum kendime
Babam deseniz çok kötü durumda ben bittim iyice harap oldum 3 sene kendi ailesiyle kendi konuşmadı babası buna kredi çektirdi arsasını sattı beş parasız ortada bıraktı diye ailesiyle kendi görüşmek istemedi şimdi aralarından su sızmıyor bunu da hiç kaldıramyrm yaNe demek onun evi? Bikere boşanana kadar o evden erkek gitmeli kadın değil. Ev ikinizin ama bu durumda erkeğin gitmesi gerekiyor. Ne biçim insan bunlar..
çok zor şeyler kendine hakim olamaman çok normal hayatın alt üst olmuş,baban bir yandan.. gerçekten bence bir yardım alman gerekir böyle atlatman çok daha zor olucaktır..
O sadece işiyle sorun yaşamaktan korkardı bende dayanamadım yasattım işte daha beterini yasatmadığıma dua etsin egilmiyorum din dik duruyorum ben dik durdukça o daha çok deliriyor işteÖyle babadan böyle evlat oluyor işte.
Şu koca ailelerinden şikayet edenlere hep söylemek istiyorum ama susuyorum.O aileler kocalarınızın aynası
en azından yeli değmiştir.İlla bir yerden bulaşmıştır huyları, tavırları.
Eğme kendini, dik dur.
Aferin sana.O seni rezil ederse, sen onu daha çok et.
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış
Tebligat ne yok daha sadece dava açıldı bende bilmym ne kadar dayancam dahaHayırlısıyla ne zaman boşanma davanız?
Ne kadar daha dayanmak zorundasınız merak ettim.
eski konunuza baktım da ikinci eşiymişim, nikah işlerini o halletmişti vs demiştiniz. resmi nikah var mıydı yani yok muydu?Tebligat ne yok daha sadece dava açıldı bende bilmym ne kadar dayancam daha
iyi yapmıssın böyle rrkklerin agzına tükürmeli.Yok babası doldurmuş orası senin evin o gitsin evden diye benle kavgaya gelmiş tutamıyorum kendimi hiç tutamıyorum hakim olamıyorum kendime
Acaba dedim yapmamalımıydım dedim ama dayanamadım ya gerçekten gözüm hiç bişeyde görmedi ben böyle yetiştim haksızlıpa tahammülüö asla yokBen burdan sinir oldum ne demek evden git, erkek neresi olsa kalır ama kadın öyle değil. İyi yapmışsın işyerine gidip rezil etmekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?