• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi rezil ettim herkese

İnşallah çocuğun yoktur
Aynen kilidi değiştir eve giremez
İnşallah en kısa zaman boşanmanız dileğiyle

Bilmiyorum hadiseler nasıl bu hale geldi. Tabi yaşadıklarınızı siz bilirsiniz. Burdan oturup yorum yapmak kolay.
Yine de ben insan hayatında hatırasında derin yara izi gibi kalacak böyle şiddet celal sinir çarpışlarından yana deyilim..
Psikolojik destek her anlamda size iyi gelecektir.

O da okula gelip size çocukların önünde kötü saydırır mi?siz iyi yapmışsınız da ya o da yaparsa?

Normal şartlarda asla kabul edilemez yaptığın ama adam adamlıktan sıyrılmış. Çoktan haketmiş! İyi olmuş... bu tip ne anlar senin seviyeli duruşundan, zaten herşey üst üste gelmiş , azıcık kafası çalışsaydı da son damlayı taşırmasa idi...

Uzaklaştırma alan biri nasıl gelir yanınıza? Bunun bir cezası olmalı. Şikayetçi oldunuz mu?

Normal şartlarda asla kabul edilemez yaptığın ama adam adamlıktan sıyrılmış. Çoktan haketmiş! İyi olmuş... bu tip ne anlar senin seviyeli duruşundan, zaten herşey üst üste gelmiş , azıcık kafası çalışsaydı da son damlayı taşırmasa idi...
İyice zıvanadan çıkmıştı söylediği lafların haddi hesabı yoktu birde ailesi hakaret edince telde dayansmadım

Yok babası doldurmuş orası senin evin o gitsin evden diye benle kavgaya gelmiş tutamıyorum kendimi hiç tutamıyorum hakim olamıyorum kendime

Hakim olmak zorundasın. Şiddet , adam öldürme hep böyle oluyor.
Eşini kışkırtma lütfen, mahkemede kozlarını paylaşırsın.

Koskoca şehirde bir basımayım ya nasıl dayanıyorum bilmiyorum ya

Uzaklaştırması olmasına rağmen gece sabaha eşim geldi eve birbirimize girdik apartmandakiler zor ayırdı canımı çok acıttı polisi ne aradım ama eşim gitmişti o zamana.

Artık canıma tak etmişti Sinirden deliye dönmüştüm sabaha kadar yatamadım Sabah olur olmaz eşimin çalıştığı karakola gittim , onu herkese rezil ettim haykırdıkça haykırdım bağırdım cagırdım gözüm hiç bir şey görmüyordu, gözümden bir damla yas akıtmadan intikamımı almış gibi rahatladım komutani eşimi karakoldan kovdu ondan sonrada çıktım boş boş dolandım hala da dolanıyorum okula da gitmedim, Kızlar ben nasıl dayancam bunlara ya bi basıma ya bunaldım vallahi bunaldım yardım edin bana ya bi an önce bosanıp kurtulmak istiym yok mu bunun bi yolu ya
ohhhhh içimin yağları eridi iyi yapmışsın boşan kurtul kız

Yok babası doldurmuş orası senin evin o gitsin evden diye benle kavgaya gelmiş tutamıyorum kendimi hiç tutamıyorum hakim olamıyorum kendime

Ailecek hem suçlu hem güçlüler. İnsanda birazcık ar, haya, edep olur. Ben normalde bu tarz şeylerden pek hoşlanmam ama o hak etmiş, iyi yapmışsınız. Kapınızın kilidini falan da değiştirin bence ve mümkünse evinizde tek kalmayın birisi muhakkak olsun yanınızda. En azından bir süreliğine.

Elimde değil işte ona ne kadar zarar verirsem öyle içim rahatlıyor sanki
Dikkat etmek zorundasın , kendi güvenliğin için , erkeklerin de gözü dönerse bağırıp çağırmakla kalmıyorlar , hıncını alacak daha sessiz planlar yapmak zorundasın

Back