Eşimi kuzeninden kıskandım

Açıkcası ben de arkadaş, kardeş ve kardeş yarısı dediğim insanlar yanında şaka yaparım, yeri gelir belaltı da yaparım, bana da yaparlar sorun etmem. Örneğin bu ara meme estetiğe kafayı taktım, kardeşim mondofon ineği gibi olma da diye takıldı kuzenler içinde. Valla çok güldüm. Ben de aynı şekilde çok takılırım. Alınmaca gücenmece olmaz. Bu bizi saygısız da yapmaz. Avam da yapmaz. Çünkü özgüvenliyim. Kötü niyet aramam.

Ben bir anormallik görmedim espri yapmışlar ne varki bunda yakınlıkla alakalı birşey benim eşimin kuzenleri de çok rahattır çok açık giyinirler hatta eşime desem oyle birsey sen manyakmisin sapikmisin der bana bu ülkede cahil kesimlerde kuzen evliliği çok ama modern insanlar gerçekten kardeş gibi görüyor kuzenlerini

Mesafeyi niye hep 3. Şahıslardan bekliyoruz ki?
Mesafeyi ayarlayacak kişi eşim olmalı
Benim yapımı bilen ve yapımdan sorumlu olan eşim
Eşin kuzeni benim için niye sorumluluk alsın?
Eşim beni es geçip kuzenimle böyle bir konuşma yapsa kızardım kendisine.

Bir problem varsa muhattabı benim, kuzeni uyarmak çok çok saçma.

E sizde saygısız bencilsiniz o zaman o kuzene göre siz kim oluyorsunuz da esinizin velisi gibi 40 yıllık kuzenini uyariyorsunuz
Marjinalite saygıyla üslupla oluyormuş. Gül gül, ya da sakla yarın bir daha gül.
Ben o eşofman üzerine öyle bir geyik çevirirdim ki yıllarca unutmazdık ama buraya yazmayayım konu sahibi sinirleniyor
:) Kadın şaşırmış. Benim liseden beri yanımda olan arkadaşımla muhabbetime kadar karışıyor. Ben kocan değilim, sakin ol.
İşte ben de tam yazamadım, ama sen anladın bence Kudra ne demek istediğimi? Dışarıdan buz gibi görünen sakin tipler vardı ya, ama içimde ne geyikler dönüyor.

Benim içinde kuzen kardeş gibidir hatta teyzem ile amcam evli olduğu için bizde gibi bile fazla kaçıyor biraz yani öz kardeşim neyse oda o benim için. Fakat eğer bir insan kuzenini gerçekten çok seviyorsa onun huzurunu kaçırabilecek şeylerden biraz kaçınmalı bana göre.
Rahatsız olmakta haklı olabilirsiniz ama keşke kuzene msj atmasaydınız. Görmesem inanmazdım ben ama insanları sinir etmekten, kalplere şüphe düşürmekten zevk alan tiplerde varmış bu hayatta belki kuzende onlardan biridir. Yada bilerek yapmıyor konuşma üslubu bu.

Bende bu konuyu kuzenine açmazdım ama günlük birlikte gidip gelinen bana vıcık vıcık gelen bir ilişki oldu. İnsanlar birbirinin sınırını bu kadar ihmal etmemeli bence ya ..Bu arada benim iki kuzenim evli etrafımda kuzen evliliğine de çok şahit oldum. Kuzenlerim bana kardeş gibidir ama bu konuşmalar beni irrite etti. Açıkcası eşime yapılsa kıskançlık duymaz büyük rahatsızlık duyardım. Rahatsız olduğum insanla hergün gidip gelmesini de istemezdim

İki farklı kadın olduğunu anlamamıştım. Keşke en başta konuşsaymıs o zaman eşiyle ben o zaman eşimden ikisine de mesafe koymasını beklerdim. Burda cinsiyet değil bence sadece konu ya kıskançlık değil aslında rahatsız edici bir samimiyet var ortada ben eşi olarak bunu istemezdim.

ben sana çıkışı da anlamadım gayet de güzel yapıcı tavsiyeler vermişsin halbuki mesajlarda...
Şu an kuzenler haklı olabilir diye düşünüyorum tüm bakış açım değişti.

Adamın kuzenle gidip gelmekle ilgili bir sıkıntısı yok, kuzenin her gün adamla gidip gelmekle ilgili bir sıkıntısı yok. Sıkıntılı olan tek insan adamın karısı. Kocasına söyler, kocası anlayışla karşılarsa kendine çeki düzen verir, anlayışla karşılamazsa ya kavga çıkar ya da umursamaz aynen devam eder.

Mesele kuzen falan değil, birbirine uyumlu olmayan iki insanın evlenmesi ve kadının güvensizliği.

ben sana çıkışı da anlamadım gayet de güzel yapıcı tavsiyeler vermişsin halbuki mesajlarda...
Şu an kuzenler haklı olabilir diye düşünüyorum tüm bakış açım değişti.
Kuzenler dibine kadar haklı hem de. Şu üsluba baksanıza, sanal diye tanımadığı birine hakaret cüretinde bulunabiliyor.
Yaptığı da suç bu arada, bilinçli bir vatandaş olarak uyarayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…