- 10 Kasım 2020
- 7.968
- 66.402
- 498
- Konu Sahibi Bilemedimnedesem
-
Eşim beni es geçip kuzenimle böyle bir konuşma yapsa kızardım kendisine.Mesafeyi niye hep 3. Şahıslardan bekliyoruz ki?
Mesafeyi ayarlayacak kişi eşim olmalı
Benim yapımı bilen ve yapımdan sorumlu olan eşim
Eşin kuzeni benim için niye sorumluluk alsın?
Çünkü eşinin kuzeni yeni 0 memeleriyle konu sahibini takmıyorSanki sinirinizi Rosa'dan çıkarıyorsunuz .
Ben de olsaydım sizin gibi yapardım sanırımBütün kuzenleri bana cephe aldı. Ben abartıyormuşum
Marjinalite saygıyla üslupla oluyormuş.E sizde saygısız bencilsiniz o zaman o kuzene göresiz kim oluyorsunuz da esinizin velisi gibi 40 yıllık kuzenini uyariyorsunuz
:) Kadın şaşırmış. Benim liseden beri yanımda olan arkadaşımla muhabbetime kadar karışıyor. Ben kocan değilim, sakin ol.Ben o eşofman üzerine öyle bir geyik çevirirdim ki yıllarca unutmazdıkama buraya yazmayayım konu sahibi sinirleniyor
Bende bu konuyu kuzenine açmazdım ama günlük birlikte gidip gelinen bana vıcık vıcık gelen bir ilişki oldu. İnsanlar birbirinin sınırını bu kadar ihmal etmemeli bence ya ..Bu arada benim iki kuzenim evli etrafımda kuzen evliliğine de çok şahit oldum. Kuzenlerim bana kardeş gibidir ama bu konuşmalar beni irrite etti. Açıkcası eşime yapılsa kıskançlık duymaz büyük rahatsızlık duyardım. Rahatsız olduğum insanla hergün gidip gelmesini de istemezdimRahatsız olunabilir bu konuda bir şey diyemem. Daha önce samimi kuzen/atladaş ilişkileri görmemiştir, anlayamıyordur rahatsız olur ama bunun muhatabı kuzen değil eştir. Kuzene kocamı elimden alacak yetişin bacılar muamelesi yapmak hoş değil. Hem kuzene korkunç bir iftira hem kocaya güvensizlik. Ben kocama sahip çıkamıyorum, kocam kendi dürtülerine sahip çıkamıyor sen kendine mukayyet ol da ben rahatsız olmayayım anlamı taşıyor.
Bu arada benim bir kuzenim bu sebepten 2 çocuğu olduğu halde boşandı karısından. Biri boşanmanın eşiğinden döndü.
Kocasına gücü yetmeyince zahir.Sanki sinirinizi Rosa'dan çıkarıyorsunuz .
Cidden orada yakın olduğu kocası varken kuzeniyle konuşması çok garip.Kocasına gücü yetmeyince zahir.
Ama bilmiyor ki bir Rosa on kaplan gücündedir. Boğazında kalırım adamın.
İki farklı kadın olduğunu anlamamıştım. Keşke en başta konuşsaymıs o zaman eşiyle ben o zaman eşimden ikisine de mesafe koymasını beklerdim. Burda cinsiyet değil bence sadece konu ya kıskançlık değil aslında rahatsız edici bir samimiyet var ortada ben eşi olarak bunu istemezdim.Konu sahibi kendisi söylemiş, onların ilişkisi böyle demiş. Mesafe anlayışları bu demek ki.
Zaten konuda tek kadın kuzen yok ki. İki kadından bahsediyor. Göğüs muhabbetini yapan başka, eşofmandaki lekeyi gösteren başka.
İkisini de mi yakıştırmışlar adama, ikisi de mi terbiyesiz? Adam kapanın elinde kalacak bu mantıkla.
Konu sahibinin kuruntularından başka bir şey yok bence ortada.
Marjinalite saygıyla üslupla oluyormuş.Gül gül, ya da sakla yarın bir daha gül.
:) Kadın şaşırmış. Benim liseden beri yanımda olan arkadaşımla muhabbetime kadar karışıyor. Ben kocan değilim, sakin ol.
İşte ben de tam yazamadım, ama sen anladın bence Kudra ne demek istediğimi?Dışarıdan buz gibi görünen sakin tipler vardı ya, ama içimde ne geyikler dönüyor.
Konu sahibi için geri sayım başladı 4...3...2....Kocasına gücü yetmeyince zahir.
Ama bilmiyor ki bir Rosa on kaplan gücündedir. Boğazında kalırım adamın.
katılıyorum buna hatta bu en başta eşiyle halletmesi gereken bir durumArabayla gelene değil de arabaya alan eşime söylemeliyim işte
Eşimin arabasına kuzeni olarak binme diye kime desem ters teper
Adamın kuzenle gidip gelmekle ilgili bir sıkıntısı yok, kuzenin her gün adamla gidip gelmekle ilgili bir sıkıntısı yok. Sıkıntılı olan tek insan adamın karısı. Kocasına söyler, kocası anlayışla karşılarsa kendine çeki düzen verir, anlayışla karşılamazsa ya kavga çıkar ya da umursamaz aynen devam eder.Bende bu konuyu kuzenine açmazdım ama günlük birlikte gidip gelinen bana vıcık vıcık gelen bir ilişki oldu. İnsanlar birbirinin sınırını bu kadar ihmal etmemeli bence ya ..Bu arada benim iki kuzenim evli etrafımda kuzen evliliğine de çok şahit oldum. Kuzenlerim bana kardeş gibidir ama bu konuşmalar beni irrite etti. Açıkcası eşime yapılsa kıskançlık duymaz büyük rahatsızlık duyardım. Rahatsız olduğum insanla hergün gidip gelmesini de istemezdim
Kuzenler dibine kadar haklı hem de. Şu üsluba baksanıza, sanal diye tanımadığı birine hakaret cüretinde bulunabiliyor.ben sana çıkışı da anlamadım gayet de güzel yapıcı tavsiyeler vermişsin halbuki mesajlarda...
Şu an kuzenler haklı olabilir diye düşünüyorum tüm bakış açım değişti.
Aynen ben aslen ingilişşş olduğum için narsist diyorumnarsistin türkçesi narşist mi?
Hayır yani, ona söylediğim bir şey de yoktu Gibi hanımcığım. Kendi ilişkimden bahsediyordum. Ne meraklıymış başkasının ilişkisine burnunu sokmaya.Konu sahibi için geri sayım başladı 4...3...2....
Kk’ya yeni bir dava mı geliyorduuuuu, aaaazzz sonraaaaKuzenler dibine kadar haklı hem de. Şu üsluba baksanıza, sanal diye tanımadığı birine hakaret cüretinde bulunabiliyor.
Yaptığı da suç bu arada, bilinçli bir vatandaş olarak uyarayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?